Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

2008 - Wiosenny zlot CamperTeam w Sandomierzu

janusz - 2008-08-18, 21:33
Temat postu: Wiosenny zlot CamperTeam w Sandomierzu
Mamy już ustalone miejsce kolejnego naszego zlotu. Wspólnie z Panem Wojciechem Majsakiem uzgodniliśmy zorganizowanie kolejnego lub jednego z kolejnych zlotów w Sandomierzu. Zasygnalizowany program zlotu będzie podobny do naszych zlotów i opłata też podobna. Ja proponuję aby było to na wiosnę 2009. Jest jeszcze trochę czasu na szczegóły.
Teraz najważniejsza sprawa ustalić termin. Z tego powodu maleńka ankietka. Myślę ze damy możliwość wybrania trzech terminów i ten który uzyska najwięcej głosów będziemy realizować. Sądzę że trzy miesiące czasu na decyzję powinno wystarczyć. Zapraszam do głosowania.

Dembomen - 2008-08-18, 22:50

Hej!
Jestem za 24-26 kwietnia 2009!?,
inne zajęte!
Hej!

janusz - 2008-08-18, 22:58

Przypominam, można zaproponować trzy daty lub mniej.
wbobowski - 2008-08-19, 00:34

Janusz, a co z Kazimierzem. Było w nim mówione, że będzie cykliczny
janusz - 2008-08-19, 00:40

Takich problemów jest więcej. A co z Pajęcznem 2009? Do wiosny jeszcze trochę czasu. Ta ankieta pokaże które terminy są przydatne dla zlotów. Konkretnie będziemy ustalać pewnie na początku przyszłego roku.
A przecież możemy przejść na system dwóch zlotów w miesiącu :haha: Albo wrócimy do pomysłu objazdu dookoła Polski. Będzie wtedy zlot permanentny, 2-3 miesiące :haha:
Będziemy tylko pracować zimą. Wiosną i jesienią zloty, latem wakacje. Ale będzie czad :haha:

wbobowski - 2008-08-19, 00:42

OK, nie było pytania
Tolo-Digli - 2008-08-19, 09:31

2050 czerwiec
Dembomen - 2008-08-19, 09:48

Hej!
Tolo-Digli napisał/a:
2050 czerwiec

...a czy damy radę wygramolić się z campera! :haha: ,o własnych siłach :haha: ,ci na moim zdjęciu pewnie tak. :haha: ,ale nie my! :haha: :aniolek
Hej!

Tolo-Digli - 2008-08-19, 09:59

i o to właśnie chodzi :haha:
Elwood - 2008-08-19, 10:23

Januszu
Czy nie można by tak organizowac dwóch sztandarowych zlotów rocznie - wiosna i jesień /np. kwiecień i październik/ pod patronatem np. ojca dyrektora. Pisząc sztandarowych mam na myśli to by ich daty ustalac z wyprzedzeniem np rocznym. Pozwoli to na takie ułożenie kalendarza własnych wyjazdów by móc wziąśc udział w takich zlotach.
Chcę również zauważyc, że termin 24-26 kwiecień 2009 może wielu ludziom kolidowac z wyjazdami dłuższymi w terminie 24.04 - 03.05 2009. To tylko 3 dni urlopu i 10 dni wolnego. Nie mam nic przeciwko innym zlotom bo one są równie potrzebne i fajne ale wielu ma w okresie maj - wrzesień zajęte kamperki przez siebie i rodzinkę.

CrazyJack - 2008-08-19, 10:36

17-19 kwietnia chyba wydaje się odpowiedni.

Długi weekend odpada ze względu na wiele różnych planów wyjazdowych ludzi.

Wcześniej, czyli przed 17 kwietnia wiele osób podróżuje kamperem na narty itp.
...nie wspominając o temperaturze na zewnątrz dla najmłodszych...

Niezależnie od daty rzucam prace i będe :!: :ok :!: :ok :!:

janusz - 2008-08-19, 13:46

Elwood napisał/a:
Januszu
Czy nie można by tak organizowac ...

Można.

zbychu91 - 2008-08-23, 19:00

Widze ze pan Wojciech mocno pracuje nad poprawa wizerunku!!!!!!!!!! :haha: :haha: :haha:
Juz raz ominelismy,, Browarny"szerokim lukiem, nie sadze abym szybko tam zawital .
(niesmak pozostal)
Moze oprocz trzech terminow takze trzy miejsca. :spoko

Bim - 2008-08-23, 19:24

zbychu91 napisał/a:
Widze ze pan Wojciech mocno pracuje nad poprawa wizerunku!!!!!!!!!! :haha: :haha: :haha:
Juz raz ominelismy,, Browarny"szerokim lukiem, nie sadze abym szybko tam zawital .
(niesmak pozostal)

Zbychu doceń poprawę każdy kiedyś szczelił w życiu "faux pas"

Popatrzmy innaczej na to Cena 15 zł za wjazd dla kamperka powinna zrekompensować pobyt w Sandomierzu

Tadeusz - 2008-08-23, 19:35

Bim napisał/a:
Popatrzmy innaczej na to Cena 15 zł za wjazd dla kamperka powinna zrekompensować pobyt w Sandomierzu

Drogi Bim. Skąd ty wziąłeś te 15 zł ?. Z tego co wiem, to zlot ma kosztować 120 zł od kampera.

janusz - 2008-08-23, 19:42

zbychu91 napisał/a:

Nie ma problemu, jeśli zarysują się nam jakieś dwa-trzy terminy wiosenne to z miejscem nie powinno być problemu. Może być przecież jeszcze raz Kazimierz, Pajęczno albo każde inne miejsce jakie ktoś zaproponuje. Ankieta z terminami rzuci trochę światła na odpowiadające ogółowi terminy zlotów.

Bim - 2008-08-23, 20:01

[quote="Tadeusz"]
Cytat:

Drogi Bim. Skąd ty wziąłeś te 15 zł ?. Z tego co wiem, to zlot ma kosztować 120 zł od kampera.

Tadeusz nie miałem na myśli ceny za uczestnictwo w zlocie zie doczytałem :-P , ale za pobyt w Sandomierzu podczas przejazdu w integracji "rodzinnej" z tesciową i na swoich akumulatorach :-/

zbychu91 - 2008-08-23, 20:17

Ot i caly Ojciec Dyrektor!
(kazdemu wybaczy,zrozumie,do serca przytuli) :kwiatki:
Przyjedziemy gdziekolwiek zlot bedzie!

zbychu91 - 2008-08-23, 20:41

Bim,wszystko jasne,rozumiem,itp,itd,oczywiscie ze masz racje!
ja tylko nie toleruje takiego naszego ,,zamordyzmu"tudzież tzw.brania wszystkiego i wszystkich za m......e,no nie toleruje! I tu,
moze ugryze sie w jezyk. :-P

jeszcze tylko pozdrowienia dla p.Wojciecha
(tak dla utrwalenia)
i juz nie wracam do tem. list :spoko

gino - 2008-08-24, 09:42

hmmm....WIOSNA-KAZIMIERZ..
taka wersja baardziej mi sie podoba..

ze wzgledu na WYJATKOWE ugoszczenie nas przez wlasciciela CAMPINGU..robil wszytsko, aby nam bylo dobrze..;-))

nawet patrzac na blotko ktore tam bylo..ktore to, swoja droga, jakze nas ''zintegrowalo'' ;-))

ale..to oczywiscie tylko moje skromne zdanie..
i..gdzie tam bedzi zlot wiosenny..tam pojedziemy.. :spoko

:spoko

janusz - 2008-10-02, 01:18

W związku z ostatnimi wydarzeniami prasowymi powinniśmy chyba zrezygnować z pomysłu zlotu u P. Majsaka. Chociaż nie ze zlotu w Sandomierzu lub okolicy.
Tadeusz - 2008-10-02, 01:25

Oczywiście. I w Sandomierzu i w okolicy są możliwości zorganizowania zlotu. Powinniśmy je wykorzystać choćby dlatego, że Sandomierz jest pięknym, zabytkowym miastem.
Już widzę oczyma wyobraźni te kampery jadące przez Sandomierz. Serce rośnie. :-D

wbobowski - 2008-10-02, 01:26

janusz napisał/a:
W związku z ostatnimi wydarzeniami prasowymi powinniśmy chyba zrezygnować z pomysłu zlotu u P. Majsaka. Chociaż nie ze zlotu w Sandomierzu lub okolicy.

To by była najlepsza odpowiedź temu panu. Zlot obok niego.

Kamperfan - 2008-10-02, 08:33

Pajęczno taż jest "obok" :mrgreen: , no może prawie...
Tolo-Digli - 2008-10-02, 08:35

janusz napisał/a:
Proponuję zorganizować go na najbliższych parkingach :aniolek
Dembomen - 2008-10-02, 09:29

Hej!
Tadeusz napisał/a:
Już widzę oczyma wyobraźni te kampery jadące przez Sandomierz. Serce rośnie.

Z przyjemnością dołączę do karawany.
wbobowski napisał/a:
To by była najlepsza odpowiedź temu panu. Zlot obok niego.

..o tak, o tak! :haha:
Hej!

bonusik - 2008-10-02, 12:29

Znany wszystkim Pan z pewnością wyszedłby z siebie i stanął obok ....ze złości oczywiście... :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Aulos - 2008-10-02, 12:43

W programie zlotu koniecznie powinna znaleźć się parada kamperów przed bramą campingu. :-P
koko - 2008-10-02, 18:59

Chciałem nieśmiało przypomnieć że w ostatni wekend sierpnia będzie zlot w Radomiu
w czasie Ar schow niektórzy byli milo wsominają terminu niestety nie można zmienić
Konrad

kalinin - 2008-10-02, 23:54

Mam nadzieję, że odstapicie od pomysłu zorganizowania Zlotu na campingu Browarny. Nie odwiedzę więcej campingu Pana Majsaka. Gdyby miał się tam odbyc Zlot CT już dzis (z żalem), ale rezygnuję.
janusz - 2008-10-03, 00:11

kalinin napisał/a:
Nie odwiedzę więcej campingu Pana Majsaka

A to już odwiedzałeś? :roll:

wbobowski - 2008-10-03, 00:14

kalinin napisał/a:
Mam nadzieję, że odstapicie od pomysłu zorganizowania Zlotu na campingu Browarny. Nie odwiedzę więcej campingu Pana Majsaka. Gdyby miał się tam odbyc Zlot CT już dzis (z żalem), ale rezygnuję.

Mirku, na ten temat już są decyzje, że zlotu tam nie będzie. Nie czytasz wszystkich postów a fe.

kalinin - 2008-11-20, 06:35
Temat postu: Camping Pana Majsaka jest na mojej "czarnej liście"
Jezeli planujecie nadal Zlot w Sandomierzu to demonstacyjnie zatrzymam się na stacji paliw naprzeciw campngu. Po pokrętnych wypowiedziach Pana Majsaka postanowiłem, że nidgy nie bedę jego gosciem.
kalinin - 2008-11-20, 06:43
Temat postu: Wbobowski -Tu sie z Toba musze zgodzic
Ilośc postów na forum powoduje, że nie czytając wszystkich wypowiedzi. Prezentuje spontanicznie odpowiedz do tematu. Wsydze się, swojego lenistwa i obiecuje poprawę.