|   | 
								Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
  | 
								  | 

World Travel Show - Nadarzyn - World Travel Show - Nadarzyn 20-22. 10.2017 

salut - 2017-08-20, 14:36 Temat postu: World Travel Show - Nadarzyn 20-22. 10.2017 Zbliża się kolejna edycja WTS 2017 w Nadarzynie. Organizatorzy planują połączenie dwóch imprez  Międzynarodowe Targi Turystyczne i Europejski Zlot Caravaningowy 

Czy ktoś z CT będzie w tym jakoś pośredniczył, czy mamy sami zapisywać się na stronie organizatora?

ZEUS - 2017-08-20, 14:59
  "podpinam" się (nieśmiało    ) pod pytanie...   
												 CAMELKI - 2017-08-20, 21:01
  ahoj witamy trza coś zrobić i znowu sie spotkać w nadarzynie  ...jak by co to sie zapisujemy   
												 bluebird - 2017-08-25, 23:35
  my co prawda tu jeszcze nie byliśmy , ale chętnie przyjedzemy i jeśli ktoś zapisuje to prosimy o zapisanie
												 yuras - 2017-08-26, 10:18
  Tu się zapisz ....

http://www.campercaravans...-zlot-camperow/
												 Szalony - 2017-08-30, 09:43
  My zapisani już od początku roku jako pierwsi he he be oczywiście będziemy od piątku wieczór do niedzieli 😉
												 Robert K. - 2017-09-02, 22:24
  hmm....czytałem ale jakoś nie mogłem znaleźć istotnych informacji. Czy można przyjechać kamperem? Czy będzie miejsce i ile będzie kosztować? Wybaczcie ale dopiero "raczkuję" a chciałbym tam być.

Może mi to ktoś łopatologicznie wytłumaczyć?

Dziękuje.
												 ZEUS - 2017-09-02, 22:41

| Robert K. napisał/a: | 	 		  | Może mi to ktoś łopatologicznie wytłumaczyć? | 	  

wchodzisz na stronę podaną wcześniej przez kol. yurasa 

http://www.campercaravans...-zlot-camperow/

z tej strony pobierasz formularz rejestracyjny i wysyłasz emailem (szczegółowy opis również tam znajdziesz).

http://www.campercaravans..._2017_27.06.pdf

oczywiście kamperem można przyjechać, koszty to 50,00 pln/os do tego można wybrać wycieczki fakultatywne... płatne oddzielnie...   
												 Robert K. - 2017-09-02, 23:45
  Dzięki, ceny nie mogłem odszukać. ale napisz gdzie jest ta informacja? Czy tam będzie prąd? 

Czy to tylko postój? Czy w tej cenie jest coś jeszcze? Nigdzie tego nie mogłem wyczytać.

Dzięki.
												 salut - 2017-09-03, 07:32
  Wróć do pierwszego postu, otwórz odpowiedni link i masz wszystko podane. 

Robert K. - 2017-09-03, 09:28
  Oooooo......    

Dzięki....czasem człowiek ślepnie z niewiadomych przyczyn i w takich momentach pomoc jest niezbędna.

Dziękuję
												 yuras - 2017-09-07, 16:19
  Do lidla niedaleko.

https://www.google.pl/map...d52.0914199!3e0

A na świeżą rybkę jeszcze bliżej.

https://www.google.pl/map...d52.0992033!3e0
												 miciurin - 2017-09-10, 22:35
  Za dzieci nawet te małe trzeb również płacić 50 zł ? Nie znalazłem nigdzie  informacji na ten temat.
												 slawwoj - 2017-09-11, 05:39
  Płacimy tylko za dorosłych.
												 stef - 2017-09-12, 10:22
  Dokładnie - tylko za dorosłe - taką odpowiedź otrzymałem z biura targów.

cyt. "Wejściówka płatna tak jak w zeszłym roku 50pln/os. dorosła płatność przy wjeździe, dzieci bezpłatnie, i wjazd obowiązuje na całe trzy dni trwania targów, możecie korzystać z wszystkich atrakcji".
												 CORONAVIRUS - 2017-09-13, 19:10
  Cejrowski to zasłużył by mu michę wyklepać publicznie .... jak się modli i ma kapliczkę przy sobie to nochal będzie cały a jak nie to znaczy ,że kapliczki nie ma i się słabo modlił . Facet ma przerąbane ...
												 Wojciechu - 2017-09-13, 19:48

| BIORCA napisał/a: | 	 		  | Cejrowski to zasłużył by mu michę wyklepać publicznie ....  | 	  

Jakby każdego - za przekonania i za to co mówi lać po facjacie - to 99,9% populacji chodziło by opuchnięte. To nie jest takie proste. Ja wprawdzie wierze, że wiele spraw można rozwiązać siłowo (bo to proste i czytelne komunikaty), ale to dla tych ze zdrową psyche. Człowiek, który dla lansu chodzi boso, jesienią po Krakowie - no nie wiem. Może lepiej ignorować.   
												 Brodacz77 - 2017-09-13, 20:25
  Tak już w którymś miejscu czytam, że Cejrowski ma przechlapane     Tylko przyznam, że nie wiem co nawyprawiał / naopowiadał     

Tak troszkę zaczyna Nas nosić po zlotach ale... 21 mamy wesele więc nie poznamy Cejrowskiego i innych.
												 slawwoj - 2017-09-13, 20:28
  To wszystkiego dobrego na nowej drodze życia    
												 Brodacz77 - 2017-09-13, 20:36

| slawwoj napisał/a: | 	 		  To wszystkiego dobrego na nowej drodze życia     | 	  

Przekażę życzenia sąsiadce     O swoim już zapomniałem, dawno było....
												 CORONAVIRUS - 2017-09-13, 20:44

| Brodacz77 napisał/a: | 	 		  Tak już w którymś miejscu czytam, że Cejrowski ma przechlapane     Tylko przyznam, że nie wiem co nawyprawiał / naopowiadał     

. | 	  

Po nawałnicy w Borach Tucholskich tak mu się nap..... w gębie .

"- Gdzie się ludzie modlą i zapraszają księdza, żeby poświęcił ziarno przed siewem, tam nie wyłożyło się, a kto nie łazi do kościoła albo zbiory robi w niedzielę bądź w święto maryjne, temu się wyłożyło - mówił Wojciech Cejrowski w publicznym radiu."
												 Robert K. - 2017-09-13, 20:45

| BIORCA napisał/a: | 	 		  | Cejrowski to zasłużył by mu michę wyklepać publicznie .... jak się modli i ma kapliczkę przy sobie to nochal będzie cały a jak nie to znaczy ,że kapliczki nie ma i się słabo modlił . Facet ma przerąbane ... | 	  

Będziesz klepał to daj znać, dawno żem się z nikim nie szarpał.   
												 moskit - 2017-09-14, 07:44
  .[/quote]

Po nawałnicy w Borach Tucholskich tak mu się nap..... w gębie .

"- Gdzie się ludzie modlą i zapraszają księdza, żeby poświęcił ziarno przed siewem, tam nie wyłożyło się, a kto nie łazi do kościoła albo zbiory robi w niedzielę bądź w święto maryjne, temu się wyłożyło - mówił Wojciech Cejrowski w publicznym radiu."[/quote]

I to jest kreowanie rzeczywistości zamieszczenie jednego zdania z wypowiedzi o zupełnie innym znaczeniu
												 ZEUS - 2017-09-14, 16:18

| moskit napisał/a: | 	 		  | I to jest kreowanie rzeczywistości zamieszczenie jednego zdania z wypowiedzi o zupełnie innym znaczeniu | 	  

a jak brzmi cała wypowiedź?
												 CORONAVIRUS - 2017-09-14, 17:37

| ZEUS napisał/a: | 	 		   	  | moskit napisał/a: | 	 		  | I to jest kreowanie rzeczywistości zamieszczenie jednego zdania z wypowiedzi o zupełnie innym znaczeniu | 	  

a jak brzmi cała wypowiedź? | 	  

moskit wie to powie ...
												 Rawic - 2017-09-16, 10:48

| BIORCA napisał/a: | 	 		  | moskit wie to powie .. | 	   mnie bardziej interesuje co powie Moskit o występie Filipa, czy będzie jakiś wyjazd organizowany, jeśli tak to pierwsze dwa bilety proszę.    
												 yuras - 2017-09-16, 12:31
  Można rowerkiem popedałować

https://www.google.pl/map...d52.1191032!3e1
												 Filip - 2017-09-17, 00:11
  Rowerkiem to proponuje ul Jodłową i przez Strzeniówkę. Mniej ruchliwa trasa i bezpieczniejsza.

A jeśli chodzi o atrakcje w tym czasie w Mazowszu to:

http://mazowsze.waw.pl/sub,pl,kup-bilet,3358.html

http://mazowsze.waw.pl/sub,pl,kup-bilet,3438.html

http://mazowsze.waw.pl/sub,pl,kup-bilet,3362.html

W miarę możliwości postaram się dodatkowe atrakcje zapewnić    

Pozdrawiam serdecznie z Dożynek Prezydenckich w Spale. 

Będzie się działo    
												 qdlaty_78 - 2017-09-17, 17:44
  Ciekawe czy tym razem Ptak Expo zapewni wszystkie atrakcję czy jak rok temu trzeba będzie samemu organizować.
												 Wojciechu - 2017-09-17, 17:59

| qdlaty_78 napisał/a: | 	 		  | Ciekawe czy tym razem Ptak Expo zapewni wszystkie atrakcję czy jak rok temu trzeba będzie samemu organizować. | 	  

Zeszłoroczna mała obsuwa z kiełbaskami i ogniskiem to pikuś. Zlot był udany, przez możliwość uczestnictwa w targach (były super), o rewelacyjnym towarzystwie nie wspomnę. Tegoroczne spotkanie na pewno będzie udane - czego Wam życzę.   
												 slawwoj - 2017-09-17, 18:15
  Wojtek bardzo dobrze napisałeś.

Na pohybel marudom i wiecznie niezadowolonym....            
												 Tadeusz - 2017-09-17, 19:04
  Wkrótce przekażę Wam garść informacji szczegółowych dotyczących organizacji i przebiegu zlotu.

Podaję je w wątku osobnym tu:

http://www.camperteam.pl/...pic.php?t=28519

Na razie przypominam o konieczności zgłoszenia zgodnie z zasadami podanymi w pow. wątku.

Track222 - 2017-09-17, 19:51

| prof-os napisał/a: | 	 		  Zeszłoroczna mała obsuwa z kiełbaskami i ogniskiem to pikuś. Zlot był udany, przez możliwość uczestnictwa w targach (były super), o rewelacyjnym towarzystwie nie wspomnę. Tegoroczne spotkanie na pewno będzie udane - czego Wam życzę.    | 	  

Faktycznie nikt nie wiedział kiedy i gdzie będzie grill, myślę że w tym roku będzie lepsza informacja co gdzie kiedy. Pozdrawiam
												 qdlaty_78 - 2017-09-17, 21:16

| slawwoj napisał/a: | 	 		  Wojtek bardzo dobrze napisałeś.

Na pohybel marudom i wiecznie niezadowolonym....             | 	  

Nie przesadzaj nie marudzę, z Nadarzyna wróciliśmy zadowoleni. Stwierdzam fakty.
												 Kamil Cz - 2017-09-26, 21:04
  Witam.

Wybieram się tam po raz pierwszy i mam kilka pytań:

-czy zlot jest na terenie targów ?

-czy w tej opłacie (50zł) jest również wstęp na targi ?
												 Wojciechu - 2017-09-26, 21:22
  Zlot jest na terenie targów, ze wszystkimi atrakcjami dla uczestników zlotu. Można się poczuć troszeczkę jak VIP.   
												 KACPERKI 2 - 2017-09-27, 18:37
  Nigdzie nie mogę znaleźć informacji - może ktoś pomoże ?

Jest info o biesiadzie, kiełbaskach itp. Czy ktoś może mi powiedzieć na który dzień czy wieczór to jest planowane?
												 Argo - 2017-09-27, 19:20

| Agat napisał/a: | 	 		  Nigdzie nie mogę znaleźć informacji - może ktoś pomoże ?

Jest info o biesiadzie, kiełbaskach itp. Czy ktoś może mi powiedzieć na który dzień czy wieczór to jest planowane? | 	  

To jest zlot targowy, a nie biesiadny.     
												 KACPERKI 2 - 2017-09-27, 19:32
  No jasne - jednak zerknij w zakres co wchodzi w skład ceny wstępu. 

Osobiście nie uzależniam swojego szczęścia od kiełbasek od organizatora - jednak dla samego  odpowiedniego rozplanowania czasu wolałbym wiedzieć co i jak jest planowane. Czy Ty wiesz co i jak? Może zatem mi podpowiesz ?
												 Bronek - 2017-09-27, 19:32
  No właśnie, czy można przyjechać kamperem i nie być na Zlocie?

Czy jest strefa dla abnegatów :, aspołecznych jednostek?:

Wojtek, na pewno nie w Piątek.    
												 slawwoj - 2017-09-27, 20:42
  Tam są haktary parkingów. Jak ktoś chce z boku to nikt nawet nie zwróci uwagi.
												 KACPERKI 2 - 2017-09-28, 13:22

| Argo napisał/a: | 	 		  To jest zlot targowy, a nie biesiadny.    | 	  

No to jak? Wiesz a nie chcesz powiedzieć? 

Hm.. Może to będzie tak że na wjeździe po zapłaceniu kwoty opłaty jak w MD dostaniemy po kiełbasce? 

hehehee no to może ktoś jednak jest zorientowany jak będzie wyglądał program imprezy a konkretnie chodzi mi o jakieś spotkanie zlotowiczów. Czy tam będzie jakiś event? Jakiś namiot? No i czy w piątek czy w sobotę? Brak jest na ten temat jakiejkolwiek informacji ( albo ja po prostu tego nie widzę ) 

Argo - podpowiedz co i jak proszę    
												 salut - 2017-09-28, 13:47
  Agat zadaj pytanie u żródła 

U Pani Kasi dowiesz się wszystkiego i wtedy będziesz wiedział więcej od Ryśka

Argo - 2017-09-28, 15:26
  Józiu jak wiesz z autopsji,nie którzy przywożą własną biesiadę  , stawiają namiot i biesiadują do rana.        
												 Szalony - 2017-10-09, 13:39
  A ja mam pytano do kolegów i koleżanek z Zachodniopomorskiego         

Czy ktoś z Was się wybiera na zlot - targi do Nadarzyna i kiedy planujecie wyjazd, może razem pojedziemy ??           
												 chris201 - 2017-10-09, 14:36
  A tak z innej beczki - jakiś znak rozpoznawczy na takich targach szanowni forumowicze mają?

Rozumiem, że część z Was się zna, ale jednak nie wszyscy   ... wg mnie fajnie byłoby wiedzieć że właśnie mija się kogoś z forum. Chyba że to nie jest pożądane w takim miejscu, jak to jest?
												 Tadeusz - 2017-10-09, 15:02

| chris201 napisał/a: | 	 		  | A tak z innej beczki - jakiś znak rozpoznawczy na takich targach szanowni forumowicze mają?  | 	  

Mają - polary klubowe, flagi na masztach z naszym logo, naklejki z naszym logo na kamperach i ten błysk w oku po którym każdy nas rozpozna.    
												 Wojciechu - 2017-10-09, 17:20

| Tadeusz napisał/a: | 	 		  |  i ten błysk w oku po którym każdy nas rozpozna. | 	  

Tadziu - nic dodać.       
												 Bronek - 2017-10-09, 18:14
  Taaaaa   Szczególnie w The Day After.    
												 dziwaczek - 2017-10-09, 19:01
  UWAGA!! (kto nie czytał w innym wątku o zlocie)    

Z uwagi iż, zamieszkuje w okolicy Nadarzyna i znam te rejony, chciałbym Szanownych Forumowiczów ostrzec przed tym co dzieje się na S8 tzw. Katowickiej. Jest tam remont i przebudowa drogi na odcinku właśnie od Targów prawie do Radzejowic, jedzie się średnio ale jest wąsko i dość kręto - należy uważać. 

Po za tym w trakcie Targów (jakichkolwiek) tworzą się korki na wiadukcie nad trasą S8 i na dojazdach do niego - a dojazdu alternatywnego praktycznie niema (jest jedna droga ale jest ona gruntowa i zdecydowanie nie dla kamperków- chyba że ją zrobi?) 

Proponuję dojazd wczesnym rankiem lub późnym wieczorem - będzie łatwiej, uważajcie na zmiany pasów na S8 (budowa wiaduktów) i "niby" rondo w Nadarzynie, można próbować dobić od Warszawy lub Magdalenki tam remontu nie ma    

Życzę powodzenia i dobrej zabawy   
												 drwoy - 2017-10-09, 19:02
  Trochę odbiegnę, ale w temacie targów.

Chciałbym przy okazji, pobyć kilka dni w stolicy.

Proszę o podpowiedź, gdzie można by przycupnąć na dwie trzy noce.

Kamping Majawa już poznałem - wolałbym coś innego.

Pozdrawiam 

Woytek
												 Kamil Cz - 2017-10-10, 19:00
  My będąc w stolicy  dwie noce spaliśmy na parkingu przy Centralnym Ośrodku Spartu (obok Stadionu Legii).

Duży oświetlony parking, w miarę spokojnie jak na Stolicę.
												 xbartman - 2017-10-11, 09:35
  Chyba, że przyjdzie Staruch z kolegami i dadzą po plaskaczu            
												 Tadeusz - 2017-10-13, 14:48

Zajrzyjcie do info o zlocie na tej stronie:

http://www.camperteam.pl/...p=676045#676045

| 

|