|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Wędkarstwo - Śniardwiańskie liny.
Tadeusz - 2008-08-27, 15:39 Temat postu: Śniardwiańskie liny. Moi drodzy! Ryby znów biorą!
Dzisiaj na śniardwiańskiej zatoce zwanej jeziorem Seksty nałowiłem pieknych płoci, 3 duże leszcze i pięknego lina. Walczył bestia zawzięcie, ale skończy na patelni. Będzie usmażony w płatach. Podany z ziemniaczkami i suróweczką. Do tego kieliszeczek żubróweczki.
Żaluję bardzo, że nie ma tu zapalonych wędkarzy, Darka i Leszka. Byłoby nam raźniej, tym bardziej, że zapas żubróweczki posiadam. Ze względu na żubróweczkę każdy z Was byłby mile widziany. :-D
Oto mój połów. Prawda, że ładny? Mam dziś przody u Halszki, bo ona uwielbia lina z ziemniaczkami. I żubróweczką.
Tolo-Digli - 2008-08-27, 16:13
i już zgłodniałem o żubrówce niewspomnę
louis_cypher - 2008-08-27, 16:14
Tolo-Digli napisał/a: | i już zgłodniałem o żubrówce niewspomnę |
Tolo po żubrówce łebek też boli
ARCADARKA - 2008-08-27, 16:29 Temat postu: ARCADARKA Witaj Tadeusz
po wyrazie twojej twarzy widać , że wypoczełeś
Gratualacje :-x , ale pamiętaj , że obiecałeś , że razem wybierzemy się na rybki trzymam cię za słowo , pozdrowienia dla Halszki
Tolo-Digli - 2008-08-27, 17:00
louis_cypher napisał/a: | Tolo po żubrówce łebek też boli | wiesz był nawet moment w moim życiu że cie lubiłem
louis_cypher - 2008-08-27, 17:06
Tolo-Digli napisał/a: | wiesz był nawet moment w moim życiu że cie lubiłem |
dlaczego taki krótki
leszek - 2008-08-27, 17:53
Tadeusz gratulacje .Martwiłem się już czy ty czasem nie chory bo tak długo nie na forum a ty po prostu byłeś na rybach.Żałuję że nie mogę wybrac się na Mazury ale mam karę i muszę byc w firmie.Pomyślnych wiatrów i takich połowów . Pozdrawiamy Was serdecznie i do zobaczenia w Zieleninie
gino - 2008-08-27, 18:55
widze ze dla Ciebie zlapanie LINA to tez nalepsza frajda..
ehh...ja w piatek bede w Piszu..az do srody, jak bedziesz gdzies w okolicy..zapraszam na linobranie..
eeik - 2008-08-27, 19:20
Aleeeeeeee ryba - wiesz tego się nie robi przyjaciołom
Ślina po kostki
ale gratuluję bardzo
gino - 2008-08-27, 20:52
eeik napisał/a: |
Ślina po kostki
|
po kostki?/ to malo powiedziane...
dla mnie LIN to najlepsza ryba...
prezesuu - 2008-08-27, 21:59
Gratuluję Halszce tak wspaniałego łowcy rybnego.
A rybka lubi pływać, wiemy to wszyscy.
Zazdraszczam szczerze.
Tadeusz - 2008-08-28, 20:58
gino napisał/a: | widze ze dla Ciebie zlapanie LINA to tez nalepsza frajda..
ehh...ja w piatek bede w Piszu..az do srody, jak bedziesz gdzies w okolicy..zapraszam na linobranie.. |
gino napisał/a: | widze ze dla Ciebie zlapanie LINA to tez nalepsza frajda..
|
Drogi Gino! W piątek płynę do Karwicy, gdyż w niedzielę muszę wracać do domu. Ale zapraszam Cię do Karwicy w sobotę. Z Pisza masz bardzo blisko.
Będę czekał na przystani jachtowej. Mój telefon masz obok, z lewej strony. :-D
gino - 2008-08-28, 22:51
super...jesli sie wyrobimy z Sylwia, bardzo chetnie podjedziemy... ;-))
dziekujemy za zaporszenie
|
|