| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Uniejów 2018 - Zlot z okazji 11 lecia CT Uniejów 2018 - dyskusja
janusz - 2017-11-06, 22:03 Temat postu: Zlot z okazji 11 lecia CT Uniejów 2018 - dyskusja Tutaj możemy dyskutować o zlocie rocznicowym. Do tworzenia listy otworzymy nowy wątek w odpowiednim czasie.
Misio - 2017-11-07, 12:10
Podobno jaja mają tanieć.
janusz - 2017-11-07, 15:55
| Cytat: | Podobno jaja mają tanieć. |
Ale, że co? U nas chłopskie po 60 gr za sztukę.
gryz3k - 2017-11-07, 16:18
Czy będzie przewidziana parada Obrony Terytorialnej i Apel Smoleński? Chodzi o to czy CT idzie z duchem czasu? Od tego uzależniam swój udział.
janusz - 2017-11-07, 17:06
Jakiś apel możemy urządzić, na przykład poranny z gimnastyką poranną i przebieżka po terytorium.
Świstak - 2017-11-07, 20:01
| janusz napisał/a: | | przebieżka po terytorium |
W ubraniu?
CORONAVIRUS - 2017-11-07, 20:11
apel smoleński to dobra propozycja , pisiory będą w seven heaven
Comsio - 2017-11-07, 20:19
| janusz napisał/a: |
Jakiś apel możemy urządzić, na przykład poranny z gimnastyką poranną i przebieżka po terytorium. |
I Familijną jajecznicą.
salut - 2017-11-07, 20:21
Jakiś apel możemy urządzić, na przykład poranny z gimnastyką poranną i przebieżka po terytorium. |
I obowiązkowa kąpiel w Warcie
CAMELKI - 2017-11-07, 20:26
to z ilu jaj mam zrobić jajecznice ?
Brat - 2017-11-07, 21:39
Powróciłem do wątku http://www.camperteam.pl/...pic.php?t=26133 , przeczytałem i powtórnie obejrzałem relacje – w tym wspominkowe - z jubileuszowego spotkania CT i refleksja takowa mnie najszła ...
Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy ...
Inicjatywa tak szlachetna, za serce chwytająca, że trudno sobie wyobrazić, żeby nasze środowisko nie zaakcentowało swojego w niej udziału ...
W jaki sposób? No ... tradycyjny! Pieniędzmi ... Jakimi? Rozsądnymi oczywiście ale też i największymi, na jakie nas stać!
Na jakie nas stać? Różne oczywiście. Są wśród nas ludzie żyjący skromnie, są 'średniacy', do których jako przyzwoicie oceniony przez ZUS stypendysta tejże instytucji sam się zaliczam, są wreszcie też znakomicie prosperujący przedsiębiorcy i dobrze zarabiający menadżerowie.
Niestety, kiedy oceniam nasz wkład w WOŚP na naszym spotkaniu w styczniu 17', odczuwam lekkie zażenowanie ... Jaki był finansowy rezultat naszej zbiórki? Na forum była informacja, że ogółem na WOŚP zebrano coś ponad 1.500 zł … czyli – do puszki – zebrano ok. 1.000 zł (przy ok. 100 osobach) …
Wyciągnijmy z tego wnioski … w tym roku bawimy się – także – w czasie zbiórki na WOŚP !
Socale - 2017-11-07, 22:23
| janusz napisał/a: | | Cytat: | Podobno jaja mają tanieć. |
Ale, że co? U nas chłopskie po 60 gr za sztukę. |
U nas kurzęce w tej samej cenie
.
| Brat napisał/a: |
…
czyli – do puszki – zebrano ok. 1.000 zł (przy ok. 100 osobach) …
Wyciągnijmy z tego wnioski … w tym roku bawimy się – także – w czasie zbiórki na WOŚP ! |
Ja do puszki tradycyjnie wrzucę tyle co na tacę...
Nie chcę niczego wyróżniać i sen spokojniejszy.
.
Wielu z nas datkuje na wośp równolegle lecz nieoficjalnie wśród nas.
Np ja! Znowu ja!
A serio, kiedyś czapkę rogatywkę nóweczkę galową wystawiłem na allwośp, osiągnęła kosmos, dumny byłem.
Potem Orła z brązu... to już była bitwa, dumny znowu. Ja!
Zazwyczaj książki.
W przyszłym roku też coś ciekawego znajdę... fajnie tak się czuć.
moskit - 2017-11-08, 00:53
| gryz3k napisał/a: | Czy będzie przewidziana parada Obrony Terytorialnej i Apel Smoleński? Chodzi o to czy CT idzie z duchem czasu? Od tego uzależniam swój udział. |
Apel smoleński będzie dla tych co wcześniej wykażą chęć, leżąc krzyżem przez pięć godzin na plaży oczywiście w stroju odpowiednim do miejsca czyli plażowym a następnie będzie defilada OTK tylko żeby zsynchronizowali zegarki bo może zdarzyć się że przemarsz odbędzie się zanim skończą ci od wyrażania chęci apelowych
BaWa - 2017-11-08, 08:33
U nas chłopskie po 60 gr za sztukę. |
Ale macie tanie u Nas chłopy się cenią-już po 1zł biorą
darek 61 - 2017-12-19, 10:30
Czy już można wpłacać.
Świstak - 2017-12-19, 11:22
| BaWa napisał/a: | | janusz napisał/a: |
U nas chłopskie po 60 gr za sztukę. |
Ale macie tanie u Nas chłopy się cenią-już po 1zł biorą |
Za jedno czy za całą parę?
janusz - 2017-12-19, 14:25
| darek 61 napisał/a: | | Czy już można wpłacać. |
| Świstak napisał/a: | | Za jedno czy za całą parę? |
Nie znam jeszcze kosztu kolacji. Na razie wiemy ile zapłacimy za muzykę.
Waldek00x - 2017-12-28, 09:27
Janusz poprosimy nr.konta na Uniejów.
EdwardW - 2017-12-28, 12:31
Witam
Proszę o dopisanie mojej osoby na zlot - Kamper + 1 osoba
Proszę również o przesłanie na email
egbud@interia.pl
konta do wpłaty za zlot oraz Kolacja
Proszę mnie dopisać do stolika
Dziękuje
janusz - 2017-12-28, 15:27
| Cytat: | | Janusz poprosimy nr.konta na Uniejów. |
Konto jest tutaj.
https://www.camperteam.pl...p=691640#691640
Przy dokonywaniu wpłaty koniecznie proszę podać nick z forum.
janusz - 2018-01-07, 19:07
Jest propozycja żeby w tym roku na balu rocznicowym obowiązywały/były mile widziane przebrania. To jest 11 rocznica a więc nie do końca jakaś wyjątkowa czy okrągła to i trochę dystansu do siebie mogłoby być.
Może przebrania w jakimś temacie a może bez tematu.
Co Wy na to?
Socale - 2018-01-07, 21:21
Muszę wreszcie coś napisać.
Do wczoraj z trudem wstrzymywałem się z decyzją, dziś już wiem. Nie będzie na liście nas, Sokali, może to i dobrze dla niektórych, ale tak bardzo chcieliśmy z Ewą Was poznać, łapkę każdemu uścisnąć.
2 powody:
1 Kamper w piątek idzie na montaż instalacji zbiornika LPG pod podłogą, ale niekoniecznie bo...
2 Córuś moja z kandydatem na zięcia/ojca mojego wnuka/czki w niedzielę wraca z Tajlandii i być może będę ich odbierał z lądowiska, muszę być dyspozycyjny - bardziej koniecznie.
.
Ale...
Janusz pytanie. Czy jest możliwość przyjazdu bez uprzedzenia i dostawienia 2 taboretów dla nas na wypadek gdyby okazało się że uda się zrobić roszady w zamiarach i jednak przyjedziemy?
janusz - 2018-01-07, 21:30
Do środy musisz zadecydować. W czwartek już będę w Uniejowie i wiele już nie da się zmienić.
CORONAVIRUS - 2018-01-07, 22:08
| janusz napisał/a: | | Do środy musisz zadecydować. W czwartek już będę w Uniejowie i wiele już nie da się zmienić. |
bywały rocznice kiedy to uczestnicy zlotu nie byli jednocześnie uczestnikami kolacji tak więc uściśnięcie łapek chyba realne
janusz - 2018-01-07, 22:22
BIORCA,
Socale pytał o taboreciki na kolacji.
Kicio - 2018-01-09, 00:47
W sprawie strojów /przebrań na Imprezę Rocznicową : chodzą słuchy że jedna grupa przywdziewa stroje z lat 20-30 ubiegłego wieku , ale będą też przebrania o tematyce dowolnej... . Tak się składa ( o czym może warto pamiętać ) że mamy karnawał , czyli czas zabawy. Myślę że zwłaszcza w gronie kamperowców - ludzi z natury ceniących wolność możemy trochę zaszaleć oczywiście w gestii strojów . Na przygotowania pozostało kilka dni - fantazja i igła z nitką w ruch... . . Przypominam o zabraniu ciepłej odzieży i załączników ( grzane wino ) na piątkową imprezę plenerową przy ognisku. Jeżeli ktoś ma możliwość to można przywieść trochę drewna żeby ogień zbyt szybko nie zgasł...
aronb1 - 2018-01-14, 22:56
Chcieliśmy bardzo ,ale to BARDZO !!! podziękować za super organizację i zabawę .Byliśmy w Uniejowie na URODZINACH CAMPER TEAMU po raz pierwszy ale na pewno nie ostatni!!!!!Wielkie dla organizatorów!!!
|
|