Suburban - 2017-11-23, 12:04 Temat postu: Klosz migacza kierunkowskazuCześć, gdzie kupić i czy ktoś przerabiał problem braku kloszy migaczy przednich tych pod lampą.
Fiat nie ma allegro puste.
Czy to jakiś aż tak deficytowy towar czy jakoś źle szukam?
Bogusław i Ewa - 2017-11-23, 12:39 Trafiały się na allegro z ramką używane ale w kiepskim stanie.Widziałem u kogoś białe klosze w Citroenie lub Peugeot. pasza - 2017-11-23, 18:35 Temat postu: Re: Klosz migacza kierunkowskazu
Suburban napisał/a:
Cześć, gdzie kupić i czy ktoś przerabiał problem braku kloszy migaczy przednich tych pod lampą.
pasuje też do 280 z przed 89roku.SZEJK - 2017-11-23, 20:16 Ale piękna 600 - setka CORONAVIRUS - 2017-11-23, 20:34 Temat postu: Re: Klosz migacza kierunkowskazu
pasza napisał/a:
Suburban napisał/a:
Cześć, gdzie kupić i czy ktoś przerabiał problem braku kloszy migaczy przednich tych pod lampą.
gość napisał pod lampą a nie na błotniku TomaszG - 2017-11-27, 08:14 Temat postu: Re: Klosz migacza kierunkowskazu
Suburban napisał/a:
W moich stronach tu znalazłem, trzeba przedzwonić, ale w szukajce są oba kierunki. http://www.cadilak.pl/Suburban - 2017-12-08, 16:41 Temat postu: Re: Klosz migacza kierunkowskazu
pasza napisał/a:
Suburban napisał/a:
Nie nie, to jest bok, ja mówię o przednim pod lampąpasza - 2017-12-08, 17:39 Temat postu: Re: Klosz migacza kierunkowskazu
Suburban napisał/a:
Nie nie, to jest bok, ja mówię o przednim pod lampą
Tak już wiem że nie ten i się zmartwiłem bo mam lekko pęknięty szukam i też nie znalazłem.
Znalazłem za w sklepie tylne klosze lamp po 9Eu niby od Inveco kampera ale chyba identyczne, czy ta część też jest już nie do dostania i kupić na zaś bo jeden jest minimalnie pęknięty.
Coraz gorzej z częściami do ducato I.lepciak - 2017-12-09, 12:06 Temat postu: Re: Klosz migacza kierunkowskazu
pasza napisał/a:
Suburban napisał/a:
Nie nie, to jest bok, ja mówię o przednim pod lampą
Tak już wiem że nie ten i się zmartwiłem bo mam lekko pęknięty szukam i też nie znalazłem.
Znalazłem za w sklepie tylne klosze lamp po 9Eu niby od Inveco kampera ale chyba identyczne, czy ta część też jest już nie do dostania i kupić na zaś bo jeden jest minimalnie pęknięty.
Coraz gorzej z częściami do ducato I.
Mam bezbarwny klej produkcji niemieckiej do łączenia takich rzeczy na rzeczywiście mocno. Jutro zrobię zdjęcia opakowania kleju i podeślę.lepciak - 2017-12-10, 10:15 Zdjęcia wychodzą zamazane z uwagi na małą pojemność fiolek więc podaję dane z ulotki - instrukcji obsługi załączonej do kleju:
HOSCH- Industrieklebebstoffe
Ihr Ansprechpartner
Casten Neil
Made in Germany
Zestaw składa się z dwóch pojemników z których niebieski jest klejem właściwym a żółty granulkami wysypywanymi w razie potrzeby na warstwę kleju celem wzmocnienia spoiny i uzupełnienia braków materiału w klejonym elemencie. Po wyschnięciu - kilka minut - spoina staje się bardzo mocna i przeźroczysta więc klej doskonale nadaje się do łączenia elementów takich jak klosze lamp. Sam posługiwałem się nim kilkanaście razy więc z czystym sumieniem polecam. Klej w pojemniku 20 g nie wysycha więc nie naraża nas na straty przy rzadkim jego stosowaniu. Klej jest do nabycia w naszym kraju. Otrzymałem go od osobistego mechanika samochodowego w rozliczeniu za naprawę traktora. Jak ktoś życzy sobie ulotkę zawierającą wszystkie informacje to niech poda adres e-mail na PW.mischka - 2017-12-10, 10:53 https://etari.de/pl/przemyslowy-klej/hosch/20g/Świstak - 2017-12-10, 11:48
Trochę się bawiłem kopiowaniem różnych rzeczy, ale używałem pompy próżniowej zrobionej ze starej lodówki.
Odpowiedniki europejskie wszystkich użytych materiałów dostępne od ręki na allegro.lepciak - 2017-12-11, 04:12