| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Nadwozia kempingowe i zabudowy - markiza uchwyty
kwlp - 2018-01-16, 01:05 Temat postu: markiza uchwyty Witam, powoli rozpoczełem budowę na boxerze l4h3, i mam pytanie, ponieważ nie wybrałem jeszcze markizy jaką będę chciał zamontować. Pewnie 3,5m albo 4m ale czy mógłbym już zamontować uczwyty pod nią ? czy one są jakieś uniwersalne ? nie ukrywam że jak zabuduje dach i ściany to nie chciałbym ponownie rozbierać pod uchwyty. Aha markiza będzie na płaskiej powierzchni (prawie pionowej )
Kamil Cz - 2018-01-16, 07:38
Zacznij od tego jaką markiza będziesz montować. Chodzi mi o firmę i typ. Jak już się zdecydujesz lub kupisz to znajdziesz na stronie producenta lub w instrukcji montażu odpowiednie wieszaki. Do blaszakow są specjalne dedykowane . Weź też pod uwagę że masz przesuwne drzwi, wiec markiza musi być zamocowania nad dachem.
sławek w. - 2018-01-16, 08:07
Uważaj na mocny skos górnej części ściany. U mnie wyszło na początku tak. Poczytaj i obejrzyj jak to rozwiązałem. https://www.camperteam.pl...er=asc&start=60
HENRYCZEK - 2018-01-16, 08:25
| Kamil Cz napisał/a: | | Weź też pod uwagę że masz przesuwne drzwi, wiec markiza musi być zamocowania nad dachem. |
Niekoniecznie.Pisze że ma blaszaka H3
Kamil Cz - 2018-01-16, 18:17
No tak.
Masz rację.
Ten model ma podniesiony dach.
|
|