|
Klub miło¶ników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Nadwozia kempingowe i zabudowy - Podróżowanie przy stoliku.
adomag - 2018-02-10, 21:02 Temat postu: Podróżowanie przy stoliku. Witam. Macie jakie¶ sposoby lub patenty, by podróż na g±bce przy stoliku była bardziej wygodna? Jakie¶ podkładki, adaptery foteli, nie wiem nawet jak i czego szukać. Żona czasem narzeka, że na g±bce nie podróżuje się tak wygodnie jak w fotelu kierowcy czy pasażera. Mam forda transita z 96r i mnie, jako kierowcy, pięknie i wygodnie się siedzi, natomiast z tyłu siedzi żona i dwójka dzieci, jedno jeszcze w foteliku. Będę wdzięczny za podpowiedzi, czy stosujecie poduszki, nerki na szyję czy inne pomysły. Dzięki
Socale - 2018-02-10, 21:26
G±bki zawsze s± niewygodne bo zazwyczaj robi± za łóżka. Kwestia kompromisu.
Możesz rozważyć wstawienie luxfoteli z auta osobowego w jednym /tylnym rzędzie aby w razie jak będ± robić za łóżko to będ± nóżki tylko obsługiwać. A nóżki wygody nie wymagaj±, byleby nie były w dół.
McGali - 2018-02-11, 10:42
Socale napisał/a: | G±bki zawsze s± niewygodne bo zazwyczaj robi± za łóżka. Kwestia kompromisu.
Możesz rozważyć wstawienie luxfoteli z auta osobowego w jednym /tylnym rzędzie aby w razie jak będ± robić za łóżko to będ± nóżki tylko obsługiwać. A nóżki wygody nie wymagaj±, byleby nie były w dół. |
Lepsze czyt. wygodniejsze siedzenia wi±ż± się przeważnie z większ± mas±
adomag - 2018-02-11, 14:18
Wielkie dzięki za podpowiedzi. Pomysł z ławka podoba mi się najbardziej, zwłaszcza< że w moim kamperku mam pasy z tyłu oryginalnie montowane. My¶lę że ławka to będzie strzał w 10tke. Dzięki :-)
|
|