| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Nadwozia kempingowe i zabudowy - Lodówka i kuchenka
Dembomen - 2008-09-13, 15:47 Temat postu: Lodówka i kuchenka Hej!
Planuję przegląd lodówki i kuchenki, plus Łazienka, oraz sprawdzenia podłogi w tej części campera, od czego powinienem zacząć rozbiórkę?, krok po kroku, przejrzeć instalacje gazową lodówki, na co zwrócić szczególną uwagę?
To są działania na wieczory zimowe przed sezonem 2009, aby nic nie zakłócało odpoczynku.
Załączam fotkę.
Z góry dziękuję za pomoc w demontażu.
Hej!
eler1 - 2008-09-13, 15:57
| Dembomen napisał/a: | | przejrzeć instalacje gazową lodówki, na co zwrócić szczególną uwagę? | najlepiej zrobić przegląd u MierkMat całą prawdę ci powie o gazie
rafalcho - 2008-09-13, 15:58
| eler1 napisał/a: | | najlepiej zrobić przegląd u MierkMat całą prawdę ci powie o gazie |
Zwłaszcza, że do Mirka macie relatywnie blisko
Powodzenia
Dembomen - 2008-09-13, 16:08
Hej!
| eler1 napisał/a: | | Dembomen napisał/a: | | przejrzeć instalacje gazową lodówki, na co zwrócić szczególną uwagę? | najlepiej zrobić przegląd u MierkMat całą prawdę ci powie o gazie |
Najłatwiej, ale działa b.dobrze, chodzi mi tylko o sprawdzenie podłogi w tym miejscu i chcę przy tej okazji pozaglądać do sprzętów! Korzystałem z pomocy przy kominku od ogrzewania.
Hej!
eler1 - 2008-09-13, 16:53
| Dembomen napisał/a: | | chodzi mi tylko o sprawdzenie podłogi w tym miejscu | to z tyłu najlepiej od spodu śrubokrętem
Dembomen - 2008-09-13, 17:24
Hej!
| eler1 napisał/a: | | Dembomen napisał/a: | | chodzi mi tylko o sprawdzenie podłogi w tym miejscu | to z tyłu najlepiej od spodu śrubokrętem |
Tylko kaleczysz izolacje, a tego nie chcę.
Hej!
eler1 - 2008-09-13, 18:14
kaleczysz płytę będziesz miał okazję zrobić nową warstwę zabezpieczenia gdyż woda ją wymywa
Dembomen - 2008-09-13, 18:31
Hej!
| eler1 napisał/a: | | kaleczysz płytę |
..u mnie jest coś na kształt folii tylko że gumowa.
Hej!
Dembomen - 2008-09-27, 13:11
Hej!
Ponawiam pytanie , czy ktoś rozbierał tą część zabudowy w Detleffs lodówki i kuchenki, chętnie widziane wskazówki jak i od czego zacząć?
Hej!
|
|