|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
OldCamper Jarymi'ego - Fotorelacja-2 z reanimacji -blacha i lakier już zrobione
jarymi - 2008-09-13, 19:26 Temat postu: Fotorelacja-2 z reanimacji -blacha i lakier już zrobione Nie miałem czsu -ale teraz wszystko naprawię, a więc remont kapitalny blacharki i lakierowanie mojego TRANSITA już gotowe było przed sezonem a zdjęcia dzisiaj. Było sporo roboty ale chyba wyszło nieźle i mogę robić dalej
Dembomen - 2008-09-13, 19:33
Hej!
Cacuszko!
Hej!
pilocik - 2008-09-13, 19:45
Witam.Miałem podobnego forda 1978r benzyna 2,0 automat mikrobus był super ale tak mocno go nie rozbierałem .Ale twój wyszedł extra .Pozdrawiam i wytrwałości .
Tadeusz - 2008-09-13, 19:45
No, nareszcie możesz wziąć się do urządzania swego nowego domku. Rysiu, będziemy kibicować Ci, a jeśli przyda się nasza pomoc, to my jak w dym. Jest nas tylu, że nie ma chyba takiego zagadnienia w którym nikt z nas nie mógłby pomóc.
Oczywiście, jak zawsze - bezinteresownie.
My sobie zawsze dziękujemy na zlotach. :-D Zawsze bardzo serdecznie. :-D Ale nigdy do upadłego! :-D
Póki co, trzymamy kciuki.
jarymi - 2008-09-13, 20:06
Dembomen napisał/a: | Cacuszko! |
cacuszko to będzie jak skończę cała zima powinna wystarczyć
jarymi - 2008-09-13, 20:11
Tadeusz napisał/a: | Póki co, trzymamy kciuki. | Tadziu dzięki - dziś skończyłem pasowanie wszystkich elementów zabudowy - jutro relacja Tadeusz napisał/a: | a jeśli przyda się nasza pomoc, to my jak w dym | a pomoc będzie niezbędna - oblać przecież będzie trzeba - coby się dobrze kulał po drogach
StasioiJola - 2008-09-13, 23:32
Jarymi- wyrazy szacunku za wkład twojej pracy , ale będziesz wiedział co masz. Pozdrawiam .
wbobowski - 2008-09-14, 14:39
Po takim zabezpieczeniu... Jarymi jak przypniesz żagiel, to może robić za żaglową amfibię
|
|