| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Miejsca Przyjazne Kamperowiczom - Mierki koło Olsztynka
psz752 - 2018-03-04, 08:59 Temat postu: Mierki koło Olsztynka Witam serdecznie. Jestem początkującym kamperowiczem, wcześniej wiele razy biwakowałem oraz żeglowałem, teraz przyszedł czas na mini kampera. Razem z żoną i córką uwielbiamy spędzać czas w miejscowości Mierki nad jeziorem Pluszne.
Teren monitorowany z dostępem do linii brzegowej, polecam dla rodzin z dziećmi www.mierki.com
Victus - 2018-03-04, 19:48
Jeżeli to nie reklama to witam.
Bajaga - 2018-03-04, 20:10
| Victus napisał/a: | | Jeżeli to nie reklama to witam. |
A jeżeli to reklama to mam nadzieję, że firma zmieniła nastawienie do kamperów na bardziej pozytywne. Znam to miejsce Doskonale. I bardzo je lubię. Tylko, że byłem tam ze dwa razy kamperem oraz ze dwa razy mi odmówiono postawienia kampera a obłożenia żadnego nie było w miejscu kamperowym.
Oglądałem też ich domki. Wolałbym spać na siedzeniach w seicento niż w tych zaszczanych domkach.
Miejsce widokowo piękne. Zarządcy co najmniej dziwni.
psz752 - 2018-03-04, 22:01
Nie jest to reklama. Rzeczywiście nastawienie na przyjazd pod namiot nie było pozytywne ale po dłuższej rozmowie z właścicielką, że chcemy wypocząć z.dzieckiem i nie jesteśmy nastolatkami nastawionymi na imprezowanie, przekonało Panią 😀. Jest to miejsce z obozami dla dzieci i widocznie nie chcą mieć kłopotów z przyjezdnymi ale po bliższym poznaniu odwiedzamy Mierki w każde wakacje. Domków nie polecam, pamiętają lata Gierka, za to teren przygotowany perfekcyjnie.
|
|