Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Po Polsce - Piotrków Trybunalski - miejscówka na nockę

jb - 2018-03-19, 13:20
Temat postu: Piotrków Trybunalski - miejscówka na nockę
Czy nocleg w Piotrkowie Trybunalskim w okolicach rynku jest bezpieczny? Jaką miejscówkę w tym mieście polecacie?
Gregorio - 2018-03-19, 14:49

Widziałem czasami kamperki na bezpłatnym parkingu przy ul.. Batorego (róg z Al. Kopernika)

https://www.google.pl/map...!7i13312!8i6656

Rawic - 2018-03-19, 17:39

Gregorio napisał/a:
Widziałem czasami kamperki na bezpłatnym parkingu przy ul.. Batorego (róg z Al. Kopernika)
trochę hałaśliwe miejsce ale za to blisko starówki, ja wolałbym np. przy Parku Belzackim, przy ulicy Belzackiej róg z ul.Dworską, tutaj przespać się spokojniej ale dalej do śródmieścia. :ok
John Wayne - 2018-03-19, 21:14

Rawic napisał/a:
Gregorio napisał/a:
trochę hałaśliwe miejsce ale za to blisko starówki, ja wolałbym np. przy Parku Belzackim, przy ulicy Belzackiej róg z ul.Dworską, tutaj przespać się spokojniej ale dalej do śródmieścia. :ok

Miejsce spokojne,sympatyczne a vis a vis Firma Waldi produkująca /zabudowująca / blaszaki na campery :!:

Rawic - 2018-03-19, 21:55

John Wayne napisał/a:

Miejsce spokojne,sympatyczne a vis a vis Firma Waldi produkująca /zabudowująca / blaszaki na campery
tak, to na wszelki wypadek, gdyby coś nawaliło, Waldi jako młody chłopak zapieprzał w fabryce kamperów w Niemczech, tak więc zna się na robocie, polecam :spoko
jb - 2018-06-04, 07:58

Gregorio napisał/a:

https://www.google.pl/map...!7i13312!8i6656

Niestety, plany się zmieniły i na tym poleconym parkingu nie nocowałem a stałem kilka godzin, gdy niestety tylko pobieżnie zwiedzałem starówkę. Miasto i okolica zrobiły bardzo dobre wrażenie, całość absolutnie do powtórzenia!