Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Sprzęt turystyczny i akcesoria - Porta Potti Deluxe

Darek Szczecin - 2018-04-03, 17:33
Temat postu: Porta Potti Deluxe
Takie coś na fajnym forum niemieckim znalazłem i nie mogłem się oprzeć :wyszczerzony:
Wynalazek wzbudził wielki szacunek i uznanie u naszych zachodnich sąsiadów :shock:

LukF - 2018-04-03, 17:54

Bardzo fajne. Praktyczne, wygodne i tanie🖒
Jestem za :ok

Bronek - 2018-04-03, 20:06

:roll: Po bigosie......? No nie wiem?
Jakaś roletka, kotarka...antyrozbryzgowa... lub cegła pod kibelek?

Erogonomicznie sraczki nie uwzględniono. :-/

joko - 2018-04-03, 23:15

Na tym forum wyjątkową ciekawość i spore zainteresowanie wywołują tematy gastryczne ........ ciekawe czy zgadniecie o czym to świadczy ? :szeroki_usmiech
drzevo - 2018-04-03, 23:21

joko napisał/a:
Na tym forum wyjątkową ciekawość i spore zainteresowanie wywołują tematy gastryczne ........ ciekawe czy zgadniecie o czym to świadczy ? :szeroki_usmiech

" Od tysięcy lat wszystkim cywilizacjom, kulturom i religiom, wielkim wojnom i rewolucjom, najwybitniejszym ludziom na świecie zawsze towarzyszy kupa. Teraz rozumiesz... to jest życie. Mnie oszukasz, przyjaciela oszukasz, mamusię oszukasz, ale życia nie oszukasz. Dlatego zrozumiałem... zrozumiałem, że będę produkował sedesy, a my zostaniemy królami życia mój synu..."

Bronek - 2018-04-03, 23:42

Cytat:
zgadniecie o czym to świadczy

No jak to?

Forum Kamperowe? Kamperowe!
A co jest kryterium, by dostawczak z budą lub bez był kamperem?
Co?

Kibel!

zbiegusek - 2018-04-04, 09:06

Ale czym się tu podniecać? Zwykłe krzesło do pomocy w codziennym życiu osobom z problemami.
zbyszekwoj - 2018-04-04, 09:52

zbiegusek napisał/a:
Ale czym się tu podniecać? Zwykłe krzesło do pomocy w codziennym życiu osobom z problemami.

Może się niejednemu przydać na emeryturze kamperowej. :ok

Darek Szczecin - 2018-04-04, 10:18

zbiegusek napisał/a:

Nie jest takie zwykłe ze sklepu :-P . Oni, znaczy niemcy sami to zrobili :wyszczerzony: . Wątek o zraczu przenośnym na ichnim forum kamperowym, też się rozwinął, ale bardziej ochy i achy.
Nie ma co dorabiać do tego filozofii, ja to tak dla śmiechu wrzuciłem :spoko . A na marginesie to jak przeglądam czasem fora niemieckie o naszej tematyce to jestem podbudowany, jakoś większość naszych modyfikacji i przebudów jest na wyższym poziomie :-P

Bronek - 2018-04-04, 10:41

I powiem Tak ..... mam Ojca 95 lat . z jedną sztywna nogą w kolanie . Wstawanie ze standardowego kibla nawet przy pomocy uchwytów w pewnych okolicznościach jest trudne .

Podkładki dedykowane , drogie i atestowane są do dupy ale nie do użytku .
Niestabilne duże trudne do utrzymania w czystości ..
Ten niemiecki patent powala dobrać krzesełko , taboret itp .. itd . Do danej osoby
Dla śmiechu ale z sensem . Kwestia potrzeb . :bukiet:

Niejeden slaby starszy człowiek byłby wdzięczny za to tanie ustrojstwo .