|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
FORD - Opony z kolcami Transit Mk2/3/4/5
wojtekjanus - 2018-04-27, 20:10 Temat postu: Opony z kolcami Transit Mk2/3/4/5 Próbowałem się zorientować, gdzie na Forum zamieścić ten post, ale nie dałem rady, a skoro dotyczy on Transita, to spróbuję tu...
Mam do oddania (bezpłatnie) dwa koła z oponami błotno-śniegowymi z kolcami (klockowy gruby bieżnik bez lamelek). Felga starego typu, rozmiar 14", szpilki 5 x 160 mm. Niestety, opony - choć jak nowe, mało używane - mają swoje lata, przywiozłem je założone na obręcze ze Szwecji 15 lat temu. I leżały zapomniane w piwnicy...
Nie nadają się do Transita M6/7., tylko do wcześniejszych modeli 2,5D, a nawet Mk2.
Ponieważ i tak nie można na nich jeździć po drogach publicznych, to mogą być atrakcyjne tylko dla kogoś kto czasami kamperuje zimą w jakiejś dziczy i wtedy takie koła na dojazdówkę są jak znalazł. Na pewno nie polecałbym szybkiej jazdy szosowej na nich.
Gdzie na Forum można założyć wątek o chęci sprzedaży czegoś?
MirekKliny - 2018-04-29, 19:12
sprzedaz: supermarket/ogloszenia drobne/sprzedaz w dolnej czesci strony glownej forum
a jakbyś chciał oddać to możne do mojego dziadka z 79 r sie nadadzą to chętnie przyjmę
wojtekjanus - 2018-05-01, 21:46
Proszę bardzo - jedyny warunek odbiór u mnie w Warszawie na Bemowie.
krzlac - 2018-05-02, 10:05
Jak mają kilkanaście lat to oddaj je do utylizacji. Wyobraź sobie sytuację jakby Ci taka staroć pękła na północy Norwegii. A tu ciemno, mroźno i wietrznie.
|
|