|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Nadwozia kempingowe i zabudowy - Alternator
stefan - 2008-09-25, 21:17 Temat postu: Alternator Witam! Czy ktos wie jak powinien byc podlaczony ten alternator oraz czy zawiera w sobie regulator napiecia?Sprawa pilna bo jutro piatek....Pozdrawiam.Stefan.
stefan - 2008-10-15, 22:00
Witam! Piatek juz kolejny mija..Poniewaz udalo mi sie dowiedziec z innego zrodla(metoda prob) to sam odpowiem zeby inni koledzy tez mogli sobie poradzic w przyszlosci: SCzerwony to glowny pradowy "B" do kontrolki ladowania "+" a te dwa zolte do obrotomierza i innych nieznanyc mi obwodow. Pozdrawiam.Stefan.
StasioiJola - 2008-10-15, 22:23
Zeby Ci nie było smutno to dodam że 2 kabelki dochodzą do regulatora ze szczotkani który jest ukryty pod tą kratką. Regulator występuje jako część zamienna.Pozdrawiam Stasio i Jola!!!!
stefan - 2008-10-15, 22:28
Witam! Nie sa to zadne wyprowadzenia do regulatora napiecia! Regulator jest tak jak kolega pisze z tym tylko ze na zdjeciu widoczne sa zasilania w kolorze "zielonym" minus i "bialym" plus.Mnie tez to wszystko z poczatku zmylilo.Starsze wersje i owszem mialy regulator zewnetrzny.U mnie przy takim podlaczeniu jak pisze DZIALA! Pozdrawiam.Stefan.
StasioiJola - 2008-10-15, 23:00
Stefan , znowu nie odrobiłeś lekcji!!! Ja napisałem ,,DOCHODZA,, a nie ,,SA WYPROWADZONE,,, nawet nie pisałem o kolorach tych kabli!!!!
stefan - 2008-10-15, 23:03
Witam! Heineken... Pozdrawiam.Stefan.
StasioiJola - 2008-10-15, 23:07
Trafiłeś w 10-tkę. Heineken- moje ulubione!!!!Pozdrawiamy Jola i Stasio. :-D
stefan - 2008-10-15, 23:22
Witam! To bede w lodofce do spotkania czymal...Tylko ze ja slaba silna wole mam.... Pozdrawiam.Stefan.
|
|