Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Nadwozia kempingowe i zabudowy - Okno łazienki Rimor Katamarano 55x48

marokor - 2018-06-13, 11:56
Temat postu: Okno łazienki Rimor Katamarano 55x48
Witam, wszystkich
W zeszłe wakacje pewien Chorwat odrobinę przeliczył się przy parkowaniu swoim Tirem i zawadził o naszego Rimorka uszkadzając okno łazienkowe.
Niestety po wielu poszukiwaniach nie udało mi się nigdzie upolować takiego okna.
Jeżeli komuś z was drodzy klubowicze zalegałoby takie okno, bądź znacie kogoś kto byłby w stanie załatwić takie okno to bardzo proszę o kontakt, bo skończyły mi sie pomysły gdzie mogę takie coś dostać.
Szczegóły:
Rimor Katamarono 2005, na Fordzie Transicie
Wymiary: 55x48
Więcej szczegółów w załączniku.
Z góry dzięki wielkie za pomoc!!!

Bim - 2018-06-13, 13:26

Nie wiem gdzie Jest to Bannio City czy daleko od Chorzowa? :lol:

Spróbuj zadzwonić do kolegi z forum o nicku TworzywaSport

http://carbonplast.eu/galeria/gcamper.php?lang=pl

Cytat z innego wątku

"w razie gdyby Pan nie znalazł szyby w dobrej cenie używki ,zapraszam do nas :) dorobimy nową na wymiar . nasze zrobione szyby można zobaczyć na fb.com/CarbonPlast.eu
tel. 690422462
www.CarbonPlast.eu
pozdrawiam serdecznie

Napisz co i jak jak Ci się uda z tą szybą :spoko

marokor - 2018-06-13, 14:19

Wielkie dzięki. Narazie próbuję namierzyć używkę. Pozdrawiam
kubanski - 2018-06-13, 15:09

Będzie ci bardzo ciężko kupić używkę.
Jakiś czas temu kupowałem identyczne,nowe okno do łazienki z białą wewnętrzną szybą.Bez łaski u pierwszego przedstawiciela Rimora w Niemczech-260eur.
Z tego co pamiętam jak usłyszałem cenę u nas za nową szybę klapki mi spadły.Za szybę dorabianą firma wzmiankowana powyżej chce więcej niż kosztuje oryginał.A za szybę do okna Seitz duuużo więcej.

ferguson - 2018-06-16, 07:09

marokor napisał/a:
Wielkie dzięki. Narazie próbuję namierzyć używkę. Pozdrawiam

Jeżeli ono nie ma pęknięć, a tylko brakuje widocznego kawałka, to na Twoim miejscu bym poszukał uszkodzonego o takim samym profilu zagięcia i dokleił. Sposobów jest wiele i opisywane na forum.

TworzywaSport - 2018-11-19, 00:43

kubanski napisał/a:
Będzie ci bardzo ciężko kupić używkę.
Jakiś czas temu kupowałem identyczne,nowe okno do łazienki z białą wewnętrzną szybą.Bez łaski u pierwszego przedstawiciela Rimora w Niemczech-260eur.
Z tego co pamiętam jak usłyszałem cenę u nas za nową szybę klapki mi spadły.Za szybę dorabianą firma wzmiankowana powyżej chce więcej niż kosztuje oryginał.A za szybę do okna Seitz duuużo więcej.

Szanowny Panie , podaje pan cenę okna wyższą od mojej i jeszcze opisuje Pan że u mnie drożej . Nie produkuję 500 sztuk okien z 1 formy(jak firmy tym zajmujące się) , tylko 1 okno na zamówienie , więc do każdego okna muszę zrobić model+formę i to są koszty , które nie da się rozbić na 500 sztuk . Proszę sobie policzyć kto ma drożej ?.
Pomagam ludziom którzy nie mają wyjścia z sytuacji.
Sam proponuję szukanie czegoś tańszego w używce.
pozdrawiam przepiękny Dolny Śląsk.

fb.com/CarbonPlast.eu