| |
Klub miło¶ników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Kupujemy kampera - Proszę o opinię na temat tego kampera
fusse - 2018-06-18, 20:05 Temat postu: Proszę o opinię na temat tego kampera Witam,
proszę szanowne grono, o opinie na temat tego kampera : https://www.olx.pl/oferta...html#3f9a481b07 , oraz tutaj wiecej zdjęć: https://sprzedajemy.pl/zamiana-kamper-kempingowy-renault-trafic-1990r-na-motocykl-pajeczno-2-6bea9f-nr55726336
z tego co sie zoorientowalem, to przerobiony profesjonalnie dostawczak na kamper przez firme REIMO . podobno bez rdzy ze zdrow± podłog± . przeraża mnie ten silnik 2.1 68 koni, mysle,ze moze być problem z podróżowaniem przez góry . co myslicie na temat tego kampa? pozdrawiam!
DC - 2018-06-18, 22:00
Fajny, mi się podoba. Na pierwszego kampera jak znalazł
lwojtek - 2018-06-19, 03:50
Miałem kampera z takim silnikiem. Był bardzo dzielny w górach lecz wiadomo często powoli na niskich biegach. Przejechałem między innymi Drogę Napoleona z Grenoble do Cannes wielokrotnie w obie strony i nie bylo problemu i wydaje mi się, że cięższym autkiem bo to byla integra Hymer Eriba Jet
SlawekEwa - 2018-06-19, 05:54
| fusse napisał/a: | | proszę szanowne grono, o opinie na temat tego kampera |
Kamper z Pajęczna, a to stolica CT
fusse - 2018-06-19, 06:12
| SlawekEwa napisał/a: | | fusse napisał/a: | | proszę szanowne grono, o opinie na temat tego kampera |
Kamper z Pajęczna, a to stolica CT |
dzieki za odzew w temacie!
widzę że trafiłem na odpowiednie forum a czy jest szansa podj±ć z kim¶ kontakt z okolic pajeczna, w celu oględzin, byłbym skłonny nawet zapłacić komu¶ z forum,lub przysłać kase na przysłowiow± flaszke, ja mam ponad 500km w jedna strone,a to kawalek jest.
odnosnie jeszcze silnika, pali pewnie kolo 10l na 100? silnik z tego co widze po zdjęciach z alle prosta konstrukcja, z mechaniczn± pompa paliwa, raczej do ogarnięcia samemu.
pocieszam sie faktem,ze mimo ze ma prawie 30lat,to jest to blaszak i wyglada na zadbanego,nie widac ognisk rdzy na ksroserii, wszystko podobno działa, my¶lę ze jak ktos byl w stanie wrzucać pierdoły typu tv i lampki dzienne to i stan techniczny powinien byc ok .
SlawekEwa - 2018-06-19, 07:19
Nawi±ż kontakt z Januszem z Pajęczna tel lub PW
eler1 - 2018-06-19, 08:24
SprawdĽ ale coraz gorzej z czę¶ciami do tych samochodów .
MILU¦ - 2018-06-19, 08:54
Na pierwszy rzut oka .......ma duży zwis .....tylny
Bajaga - 2018-06-19, 10:58 Temat postu: Re: Proszę o opinię na temat tego kampera
| fusse napisał/a: | | podobno bez rdzy ze zdrow± podłog± |
I tu jest pies pogrzebany. Jeżeli jest jakim¶ cudem Naprawdę zdrowy to brać. Ale trafiki z tych lat słynęły z marnej blachy i dlatego już w zasadzie wszystkie wsi±kły w glebę...
slawwoj - 2018-06-19, 11:01
Ciekawe jak w nim pachnie.
|
|