Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Hand made - ręczna robota - Pilnie potrzebna pomoc!

KASZUB - 2018-06-19, 15:24
Temat postu: Pilnie potrzebna pomoc!
Witam.
Pilnie potrzebuję jeśli ktoś posiada instrukcje obsługi panela solarnego 100W.
Zamówiłem panel dla znajomego i urząd się doczepil. Dostarczyłem im deklaracje zgodności która otrzymałem od producenta ale jeszcze chcą instrukcje w jezyku polskim której nie mogę znaleźć.
A mam na to zaledwie kilka dni. Pozatym jestem poza Polską i nie wiele mogę zdziałać.
Jeśli ktos jest w posiadaniu takiej instrukcji lub wie gdzie mógłby ściągąc taka to proszę o pomoc.
Będę zobowiązany.
Pozdrawiam. I z gory dziękuję. :spoko

amples - 2018-06-19, 16:04

KASZUB napisał/a:
gdzie mógłby ściągąc
Tu masz przykład , odpowiednio zredaguj , zapisz do pdf lub wydrukuj .
dziwaczek - 2018-06-19, 17:06
Temat postu: Re: Pilnie potrzebna pomoc!
KASZUB napisał/a:
Witam.
Pilnie potrzebuję jeśli ktoś posiada instrukcje obsługi panela solarnego 100W.
Zamówiłem panel dla znajomego i urząd się doczepil. Dostarczyłem im deklaracje zgodności która otrzymałem od producenta ale jeszcze chcą instrukcje w jezyku polskim której nie mogę znaleźć.
A mam na to zaledwie kilka dni. Pozatym jestem poza Polską i nie wiele mogę zdziałać.
Jeśli ktos jest w posiadaniu takiej instrukcji lub wie gdzie mógłby ściągąc taka to proszę o pomoc.
Będę zobowiązany.
Pozdrawiam. I z gory dziękuję. :spoko

Prześlij im zrzut strony z aukcji na której kupiłeś ew. zapisz w pdf. stronę i wyślij powinno wystarzyć tłumaczeni automatyczne. Coś dużo zaczynają wymagać.

KASZUB - 2018-06-19, 17:12

Poszło na PW
slawwoj - 2018-06-19, 17:31

Taki tytuł to jakby ktoś zagrożony był albo umierał. Troszkę szacunku
KASZUB - 2018-06-19, 17:55

Nie przesadzaj. Tytuł jak tytuł. Zwróciłem uwagę i o to chodziło. A jak cie przestraszyłem to weź coś na uspokojenie. Pozdrawiam.
slawwoj - 2018-06-19, 17:56

Brawo
KASZUB - 2018-06-19, 18:01

Co ty taki foch mistrz chłopie jesteś? Sorki jak cie w jakikolwiek sposób urazilem czy przestraszyłem. Już nie będę :spoko
KASZUB - 2018-06-20, 05:47

dziwaczek, to GOŚĆ bez dwóch zdań przez duże G! Wielkie dzięki za bezinteresowna pomoc od tak porostu. Oby było więcej takich ludzi na forum którym się chce! Dziękuję. :spoko
dziwaczek - 2018-06-20, 06:19

:spoko