W TV, Internecie - Wesele w Gardzienicach (z gośćmi z CamperTeam)
wbobowski - 2018-06-19, 15:51 Temat postu: Wesele w Gardzienicach (z gośćmi z CamperTeam)Dzisiaj o godz. 20:00 (zaraz po meczu Polski z Senegalem) TVP Kultura prezentuje spektakl teatralny pt. "Bronowice w Gardzienicach".
Spektakl przygotowany i zrealizowany przez Europejski Ośrodek Praktyk Teatralnych w Gardzienicach (k/Piask).
Spektakl oparty na Weselu Wyspiańskiego, którego gośćmi są m.in. 2 kampery z CamperTeam na zaproszenie reżysera i dyrektora EOPT Gardzienice.
Nie wiem ile z tego co filmowano, znajdzie się na antenie, ale kamperki pewnie nam migną wśród gości.wbobowski - 2018-06-19, 18:31 Może po tym meczu naszych... tu będzie ciekawiej.
Dla nas było bardzo ciekawie, tylko nie wiem, co TVP Kultura powycina a co pokaże SlawekEwa - 2018-06-19, 21:16
wbobowski napisał/a:
co TVP Kultura powycina a co pokaże
Pokazała jak Ela częstowała nalewkami wbobowski - 2018-06-20, 00:13
SlawekEwa napisał/a:
Pokazała jak Ela częstowała nalewkami
To też... a ja grzebałem na grillu.zbyszekwoj - 2018-06-20, 06:00 A nasze gęby na wstępie?
Za to Jarego Dorotka cały czas na wizji. SlawekEwa - 2018-06-20, 06:07
Cytat:
A nasze gęby na wstępie?
Dawno już Was nie widziałem to i rozpoznać trudno zbyszekwoj - 2018-06-20, 07:54
SlawekEwa napisał/a:
Cytat:
A nasze gęby na wstępie?
Dawno już Was nie widziałem to i rozpoznać trudno
Ja sam siebie ledwo poznałem. sweetek - 2018-06-20, 11:14 No i jak wam sie podobało Wesele Gardzienickie??? w porównaniu do Wesela Klaty?zbyszekwoj - 2018-06-20, 21:20
sweetek napisał/a:
No i jak wam sie podobało Wesele Gardzienickie??? w porównaniu do Wesela Klaty?
Na żywca wyglądało dużo lepiej . Sam spektakl my oglądaliśmy w sobotę. W TV pokazywali z wtorku transmisję.wbobowski - 2018-06-24, 13:23 Cała inscenizacja przyjmowania gości weselnych, opowieści o spektaklu, przyśpiewki weselne, aż do przybycia Państwa Młodych nietypowym wehikułem - to na załączonym filmie. Sam spektakl można było obejrzeć, jak pisałem wcześniej, w TVP Kultura.
Wojciechu - 2018-06-24, 14:04 Wróciły wspomnienie z Gardzienic. Wspaniałe klimaty teatru i zabawy, piękno uliczek i zabudowy pałacowej. Jeszcze coś dla ciała - lody w Piaskach.
Włodek - dzięki. Jary70 - 2018-07-04, 21:54 Dzięki za obecność dla załóg : wbobowski i Zbyszekwoj- zawsze można na was liczyć. Godnie reprezentowaliśmy CT, w wielkim święcie Teatru Gardzienice.
Fajny film, będę miał film nieemitowany w TVP kultura, zmontowany film dla EOPT Gardzienice, to się pochwalę.