| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Indywidualne - Od 4-18 sierpien po raz pierwszy za granice kier. Chorwacja
bartxt1 - 2018-07-03, 19:18 Temat postu: Od 4-18 sierpien po raz pierwszy za granice kier. Chorwacja Zakładam wyjazd moim dziadkiem do Chorwacji od północy przez całe wybrzeże do Dubrownika może dalej.z jakimś kilku dniowym postojem w urokliwym miejscu nad Adriatykiem.Oczywiście do odwiedzenia po drodze najciekawsze atrakcje Chorwacji
załoga to 2+1 wesołych,spontanicznych nieskomplikowanych 40l i nasz 14l młody gniewny syn .
Fajnie było by pojechać z równie spontanicznym kimś kto już przetarł szlak i może chce pokazać to jeszcze komuś lub przywołać wspomnienia
tom-cio - 2018-07-04, 19:44
Bart i chyba odzewu nie bedzie,bo widzisz (przynajmniej takie moje zdanie)kampera kupuje sie po to zeby niezaleznym byc,zadnych planow itp.Spotkac sie na trasie -spoko.Ale ciagnac kogos i pokazywac to juz niebardzo.Ja byc moze wtedy tez na Cro bede,to przelotem spotkac aie mozemy.Ale nie napewno bo moze bede w Grecji
bartxt1 - 2018-07-06, 18:30
Zgadzam sie z Toba Tom-cio też sobie cenie niezależność bo to w camperowaniu najfajniejsze.
Tylko wiesz... Zawsze raźniej z kimś np. w razie kłopotów technicznych z autem itd..
Bim - 2018-07-06, 18:49
| bartxt1 napisał/a: | | Fajnie było by pojechać z równie spontanicznym kimś kto już przetarł szlak |
Chorwacja przynajmniej dla mnie jest specyficznym krajem.
Wybierasz cel podróży mam na myśli kemping lub kempingi i po urlopie
Ciężko będzie znaleźć osobę do towarzystwa podczas podróży do celu z takim sprzętem jak my mamy
Szukaj kierunku mniej budżetowego Albania lub Grecja i poza kempingami.
Jest większe prawdopodobieństwo ,że dołączysz do kogoś i będzie wam raźniej w podróży
bartxt1 - 2018-07-09, 07:40
| Cytat: | Szukaj kierunku mniej budżetowego Albania lub Grecja i poza kempingami.
[quote="Bim"] |
Oj z Tą Grecją to za mało czasu, Albania już prędzej
Masz może jakiś uwagi lub miejscówki poza kampingowe.Wszystkie wskazówki mile widziane.
tolo61 - 2018-07-09, 14:47
Bartek...
Jedz na pałę i no problem
W Albanii...
Znajdziesz bez problemu nad samym morzem
Nie zawsze się da dojechać do samej wody, ale przy plaży ...spoko
bartxt1 - 2018-07-10, 18:35
| Cytat: | | Jedz na pałę i no problem |
I chyba tak zrobie
Co najwyzej podpytam jeszcze trochę telefonicznie lub wlece osobiscie
bercia18 - 2018-08-23, 09:19 Temat postu: chorwacja SPAM!
slawwoj - 2018-08-23, 09:45 Temat postu: Re: chorwacja
| bercia18 napisał/a: | Witam serdecznie. Ależ zazdroszczę tej chorwacji. Również miałam w planach jechać gdzieś za granicę, ale niestety nie dostałam urlopu. Pewnie zafunduję sobie tylko kilkudniowe wypady gdzieś po polsce.
|