|
Klub mi³o¶ników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
W³ochy - na narty do w³och
du-car - 2008-09-29, 22:11 Temat postu: na narty do w³och Planujê w okolicy 8-mego grudnia wypad na narty do w³och w dolomity .Czy kto¶ z sznownego towarzystwa mo¿e co¶ doradziæ (Gdzie ? kempingi?za ile? itp przydatne informacje)Mo¿e ma³a karawana?W grupie zawsze ra¿niej.Pozdrawiam
TEC6600 - 2008-09-30, 05:44
Witaj
W grudniu i owszem ale osobówk± i nie do W³och bo ¶nieg nie jest do koñca pewny.
Za to w marcu na pewno. Na Marmoladê! Pod masywem jest fajny kemping polecany mi przez znajomych
Pozdrawiam.
du-car - 2008-10-04, 23:58 Temat postu: Do W³och na narty????? Wybieram siê do W³och na nart .Czy jedzie mo¿e kto¶ w tamtym kierunku??Mo¿e kto¶ by³ wcze¶niej?Jakie¶ rady?? Zapraszam do dyskusji.Pozdrowienia
mrozek - 2009-01-19, 23:32 Temat postu: narty styczeñ-luty?? Witam!
czy kto¶ z szanownych Klubowiczów mo¿e poleciæ kempingi lub miejsca do kamperowania we W³oszech zim±? Znalaz³em du¿o miejsc w Austrii ale nie mogê wyszukaæ nic we W³oszech. Korzysta³em ze strony camping.info.
Pozdrawiam
@ndrzej - 2009-01-20, 20:41 Temat postu: Re: narty styczeñ-luty??
mrozek napisa³/a: |
czy kto¶ z szanownych Klubowiczów mo¿e poleciæ kempingi lub miejsca do kamperowania we W³oszech zim±? |
Bêd±c przed dwoma laty na nartach w Livigno we W³oszech, mimo ¿e mieszka³em wówczas w apartamencie, interesowa³em siê mo¿liwo¶ci± przyjazdu tam kamperem. Jest tam co najmniej jeden kemping czynny przez okr±g³y rok. Po³o¿ony jest niedaleko dolnej stacji na Mottolino, do której bez problemu dojechaæ mo¿na skibusem. Cen na kempingu niestety nie pamiêtam, ale nie by³y chyba powalaj±ce
Popatrz jeszcze na forum, bo zdaje mi siê pisa³ kto¶ ju¿ o wyje¼dzie na narty do W³och kamperem (Livigno?)
MAZUREK - 2009-01-20, 20:55
Bêd±c na nartach w ubieg³ym roku we w³oskich Dolomitach w miejscowo¶ci Cavalese przy dolnej stacji wyci±gu ALPE CERMIS widzia³em sporo (ok. 15) zaparkowanych kamperów, jak równie¿ w PREDAZZO przy dolnej stacji wyci±gu (obok skoczni narciarskiej).
kaimar - 2009-01-20, 23:04
Camping w San Vigilio przy Kronplatzu
http://www.campingalplan.com/
By³em tam kamperem , mogê ¶mia³o poleciæ zarówno kamping jak i wyci±gi. Zalecam zrobienie rezerwacji przez internet - to nic nie kosztuje. W tej samej miejscowo¶ci przy dolnej stacji wyci±gu znajduje siê Stellplatz ale jest niewiele tañszy od campingu.
|
|