Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Kupujemy kampera - Jak by ktoś sprzedawał to chętnie kupię ...

rumurek - 2018-07-16, 17:47
Temat postu: Jak by ktoś sprzedawał to chętnie kupię ...
Witam wszystkich, jestem tutaj nowy ( jak widać od dzisiaj) i na gorąco zostawiam posta z prośbą o ewentualna pomoc w zakupie campera. Po 8 latach przygody z przyczepami postanowiłem wspólnie z rodziną że przesiadamy się na campera. Nasze główne wymagania: duża lodówka (nie wiem czy wszystkie campery maja duża, ale wiem że to główna bolączka przyczep), łózko małżeńskie z tyłu z dostępem z obu stron (nasz córka jest niepełnosprawna i musi mieć łózko w miarę nisko a nie podoba nam się układ z łóżkiem w rogu tak jak w przyczepie), na mega dużym garażu nam nie zależy, no i długość auta ok 7,40. Rocznik najlepiej od 2014, cena do 150k. Z góry dzięki za ewentualne sugestie i pomoc
grzegorz_wol - 2018-07-16, 18:16

Tak z opisu to dokładnie kamper Kolegi Standera wystawiony dzisiaj . Co ci w nim nie pasuje?
rumurek - 2018-07-16, 19:31

dzisiaj nawet prosiłem o opinie tutaj na forum o dokładnie taki sam model z Serocka, kolega Stander mieszka nawet w mojej okolicy ale ja zapomniałem wspomnieć że potrzebuje FV marża - sam nie jestem na Vat-cie a potrzebuję do leasingu
Bronek - 2018-07-16, 19:35

Jaki problem puścić przez Komis? Nie wiem jak to teraz wygląda ale tak kiedyś zrobiłem. Kilka stówek mnie to kosztowało ale niewiele.
rumurek - 2018-07-16, 19:56

napiszę do Standera, podoba mi się ten model Burstnera
kaimar - 2018-07-17, 07:20

Zajrzyj do mnie do Katowic.
rumurek - 2018-07-17, 07:47

chętnie kaimar ale budżet mnie ogranicza, nie jestem na Vat-cie a potrzebuje leasing dlatego szukam w takiej cenie
rumurek - 2018-09-14, 08:45

Podbijam temat bo cały czas aktualny, po kilku porażkach wzbogacony wiedzą w ciągłym poszukiwaniu
Andrzej 73 - 2018-09-14, 10:00

Polecam kampera kolegi Mawiego.

https://www.camperteam.pl...96dafdf9#736331

stander - 2018-09-15, 06:27

rumurek napisał/a:
, po kilku porażkach wzbogacony wiedzą w ciągłym poszukiwaniu

Mam nadzieję ,że wizyty u mnie nie zaliczasz do porażki :(
Mój ma już nowego właściciela równie sympatyczna rodzina jak wasza a my cieszymy się następcą :lol:
Powodzenia i pozdrowienia :spoko

rumurek - 2018-09-15, 08:10

stander, dziękuję za miłe przyjecie, ciekawą rozmowę i przekazaną wiedzę. Niestety nie wszyscy sprzedający maja akie podejście jak Wy. Miłego użytkowania i ciekawych podróży.

Pozdrawiamy :spoko

Camp77 - 2018-09-15, 18:32

Polecam swojego camperka, dopieszczonego i sprawnego.
Spanie jest w alkowie dla 3 osób oraz na parterze.
Kanapa gdzie jest telewizor rozsuwa się i jest duże wygodne łózko.
Drugie duże łóżko jest w wyniku złożenia stolika i przykrycia go tapicerką.
Łazienka z prysznicem i toaleta z największą nową kasetą na zewnatrz.
Moje ogłoszenie na Camper Team:
www.camperteam.pl/forum/viewtopic.php?t=30795

Zapraszam.