Po Polsce - Zakopane,gdzie zaparkować ? Tylko aktualne dane!
Gewehr - 2018-07-19, 09:56 Temat postu: Zakopane,gdzie zaparkować ? Tylko aktualne dane!Jest kupa tematów, ale są świeże jak ryba w smażalni
Gdzie stanąć w Zakopcu? Jakiś parking? Może być płatne, byle było bezpiecznie i nie pod dyskoteką
Kamper ma 3.20 wzrostu
Ps. Liczę na szybką Waszą pomoc, mam 40 km do Zakopanego MAWI - 2018-07-19, 10:49 W centrum ,koło domu turysty. Masz tam płatny parking. maga - 2018-07-19, 12:42 W centrum w pobliżu Ronda Solidarności jest parking płatny strzeżony,widać tam czasami stojące kampery.
Albo na Alejach 3 Maja tam gdzie autobusy (bardzo blisko Krupówek).
Spróbuj dogadać się na parkingu przed Biedronką tam gdzie stoi "Dom do góry nogami".
Stawałem tam kilka razy,właśnie za tym domem,z ulicy jesteś prawie nie widoczny.
Nawet dostałem kiedyś prąd i wodę z tego domu wracając z wakacji.
Jędruś za tą przysługę chciał na wejściówkę na dyskotekę
Powodzenia yaro 65 - 2018-07-19, 13:46 Dolna stacja na Butorowy Wierch , parking wzdłuż drogi , darmowy ,
stałem/ spałem wielokrotnie, ładny widok na Giewont, ale to za centrum .TomaszG - 2018-07-19, 15:00 A jak sytuacja powodziowa w okolicach? Jest ktoś w Krościenku??Gewehr - 2018-07-19, 15:36 Wczoraj około południa tam byliśmy. Wtedy było jeszcze ok.andi at - 2018-07-19, 19:27 https://play.google.com/store/apps/details?id=fr.tramb.park4night
ściągnąć i po problemie Pawcio - 2018-07-20, 09:49 Też szukaliśmy miejscówki w Zakopcu na pobyt - oprócz relatywnie tańszych parkingów nie znaleźliśmy miejsca na samotne pozostawienie kampka na czas 2-3 dniowej wycieczki w góry.
Pozostał kemping pod Krokwią.Gewehr - 2018-07-20, 12:29 Na ten kemping jedziemy zrobić serwis rjas - 2018-07-20, 14:38 Na Sienkiewicza zawsze staję, mniej więcej tutaj - 49.295402, 19.961378 yaro 65 - 2018-07-20, 23:35 A czy tam nie ma do 2,5t ?
praktycznie wszystkie miejsca parkingowe w centrum,
pod znakiem P maja tabliczkę T30.
Przyparkować można ale warto mieć to na uwadze.Mazur - 2018-07-21, 00:11 Tak jest, była nawet kiedyś dyskusja na forum. Prawdą też jest, że zazwyczaj nikt się nie czepia, ale przepis jest przepisem.
Tabliczka, która jest stosowana ze znakiem D-18 (parking) i wskazuje właściwy sposób ustawienia pojazdu względem krawędzi jezdni (oznaczonej kolorem szarym) jednocześnie oznacza, że miejsce przeznaczone jest dla pojazdów samochodowych o dopuszczalnej masie całkowitej nie przekraczającej 2,5 t.Pawcio - 2018-07-21, 08:15 Swojego czasu u kolegi malucha na parkingu koledzy się zatrzymywali. A swoją drogą dawno malucha na forum nie widać...Gewehr - 2018-07-21, 08:43 Mamy miejscówkę. Trzy dychy za dobę. Stoimy do wtorku, a później przeniesiemy się na Łysą Polanę Pawcio - 2018-07-21, 09:59 No, a gdzie stoicie?Pablobos - 2018-07-21, 22:39 Cześć
Jeśli to możliwe daj jakieś bliższe namiary będę w najbliższym czasie przelotem w Zakopanym z chęcią bym skorzystał Gewehr - 2018-07-22, 15:26 Staliliśmy na parkingu dla autokarów. Skasował nss po trzy dychy za dobę, ale da radę się targować na jeszcze mniej Jeśli komuś nie przeszkadzają jeżdżące samochody, to miejsce spoko.
Teraz się przenosimy w okolicę PKL Kasprowy. Opiszę później co i jak.K2 Fiat Miller - 2018-08-22, 20:54 Temat postu: Re: Zakopane,gdzie zaparkować ? Tylko aktualne dane!
Gewehr napisał/a:
Jest kupa tematów, ale są świeże jak ryba w smażalni
Gdzie stanąć w Zakopcu? Jakiś parking? Może być płatne, byle było bezpiecznie i nie pod dyskoteką
Kamper ma 3.20 wzrostu
Ps. Liczę na szybką Waszą pomoc, mam 40 km do Zakopanego
Nowy Camper Park na Wierchu Rusińskim w Bukowinie Tatrzańskiej- górna stacja wyciagu. Serwis i nocleg odpłatny, z drugiej strony ochrona fizyczna w nocy + oświetlenie a przede wszystkim widoki na Tatry Słowackie....
czyli cisza, spokój no i Tatry gratis dulare - 2018-08-23, 06:39 K2 Fiat Miller, możesz podesłać namiary GPS? Chyba że to jest to miejsce: http://bit.ly/2Mpzxgp
Ile sobie liczą za postój? Za serwis?Filip - 2018-08-25, 11:21 Parking przy centralnym ośrodku sportu niedaleko skoczni narciarskich, generalnie każdy parking strzeżony przy dojściu do Parku Narodowego płatne ok 20, 30 zł trzeba sie targować żeby nie liczyli jak autobus, przy kapliczce w Jaszczurówce ( namiary na Park4night) za darmo. Przy każdych termach masz parking a jak korzystasz z term to stoisz za darmo. W Termy Bukowina prąd na noc jak się ładnie uśmiechniesz za darmo
W dzień w góry na wieczór na termy i nocleg za freeKamperManiak - 2018-08-25, 22:51 Może nie w Zakopanym, ale bardzo blisko i spokojniej:
sam serwis (WC chem, szara woda + woda pitna) bez noclegu 20 PLN
jest czynna karczma z miłą obsługą, plac zabaw dla dzieci no i .....spokój dulare - 2018-08-28, 13:08 K2 Fiat Miller, super, dzięki!drwoy - 2018-09-10, 21:37
Gewehr napisał/a:
Mamy miejscówkę. Trzy dychy za dobę. Stoimy do wtorku, a później przeniesiemy się na Łysą Polanę
To gdzie ten kemping???Pawcio - 2018-09-12, 08:43
drwoy napisał/a:
Gewehr napisał/a:
Mamy miejscówkę. Trzy dychy za dobę. Stoimy do wtorku, a później przeniesiemy się na Łysą Polanę
To gdzie ten kemping???
Ale Gewehr nie pisał zdaje się o żadnym kempingu.. może poza tym pod Krokwią.
My jedziemy podreptać po Tatrach w ten week, może zajrzymy na Rusiński Wierch. Kiedyś zatrzymywaliśmy się tam na narty, ale to był wówczas tylko bezpłatny parking.ludzik - 2018-09-12, 12:43 Jak ktoś ma opcję, to moim zdaniem teraz jest dobry czas na wyprawy do Zakopanego. Sezon turystyczny już się zakończył i można przebierać.Pawcio - 2018-09-20, 11:13 He.. z tym zakończonym sezonem bym nie przesadzał
Wróciliśmy właśnie z Tatr.. niedzielna kolejka z Biedronki przeniosła się do zejścia z Giewontu . Ludzie mało się w niej nie pobiją o miejsce
W Murowańcu nocowanie bez wcześniejszej rezerwacji graniczy z cudem, którego tam doświadczyliśmy.
Ale prawda jest jedna - góry o tej porze roku są zajefajne.
Staliśmy ponownie na kempingu pod Krokwią, ale widzieliśmy kamperujące kamperki na ogrodzonym parkingu przy skrzyżowaniu ulic Sabały i Żeromskiego.
( https://goo.gl/maps/EQgRg9TsWxz ). Natknęliśmy się również na reklamę kempingu SN PTT 1907 przy ul.Za Strugiem 39. Ale na jakich zasadach funkcjonuje Pawcio - 2018-10-07, 16:08 W przyszłym roku w czerwcu wybieramy się ponownie z trzema mazowieckimi załogami powłóczyć się po Tatrach. Może ktoś będzie chciał dołączyć Gewehr - 2018-10-07, 16:11
Pawcio napisał/a:
W przyszłym roku w czerwcu wybieramy się ponownie z trzema mazowieckimi załogami powłóczyć się po Tatrach. Może ktoś będzie chciał dołączyć
Przypomnij się My w góry zawsze chętni Pawcio - 2018-10-07, 17:17
Gewehr napisał/a:
Przypomnij się My w góry zawsze chętni
Na pewno z weekendem 14-16.06, ale bez weekendu z Bożym Ciałem. Przypomnę się, zobaczysz martini44 - 2018-10-07, 19:40 a i o Nas nie zapomnij !!! Pawcio - 2018-10-08, 07:27 Nie zapomnę, o no no Jezio - 2021-01-29, 16:27 Temat postu: Nocleg w ZakopanymWitam.
Mam pytanko.
Czy macie może jakąś miejscówkę w Zakopanym,gdzie w obecnej sytuacji epidemiologicznej,można spędzić noc w Swoim Vanie,ale z dostępem do sanitariatów, głównie chodzi o toaletę (W busie nie posiadam ☹️)HENRYCZEK - 2021-01-29, 17:04 Jakby co to mam kibel turystyczny Thetford nówka.150 zł /ŁODYGOWICE/suzu4x4 - 2021-01-29, 18:47 Temat postu: Re: Nocleg w Zakopanym
Jezio napisał/a:
Witam.
Mam pytanko.
Czy macie może jakąś miejscówkę w Zakopanym,gdzie w obecnej sytuacji epidemiologicznej,można spędzić noc w Swoim Vanie,ale z dostępem do sanitariatów, głównie chodzi o toaletę (W busie nie posiadam ☹️)
nie wiem czy ktoś się ugiął ale trzy tygodnie temu wszystko było pozamykane
byliśmy na Olimpie był dostęp do prądu, wody i zrzutu szarej ale sanitariaty też były zamknięte.
Zadzwoń zapytaj "Pod Krokwią" jak sytuacja u nich bo widziałem tam kilka kamperów.koko - 2021-01-29, 19:07 Temat postu: Re: Nocleg w Zakopanym
suzu4x4 napisał/a:
Jezio napisał/a:
Witam.
Mam pytanko.
Czy macie może jakąś miejscówkę w Zakopanym,gdzie w obecnej sytuacji epidemiologicznej,można spędzić noc w Swoim Vanie,ale z dostępem do sanitariatów, głównie chodzi o toaletę (W busie nie posiadam ☹️)
nie wiem czy ktoś się ugiął ale trzy tygodnie temu wszystko było pozamykane
byliśmy na Olimpie był dostęp do prądu, wody i zrzutu szarej ale sanitariaty też były zamknięte.
Zadzwoń zapytaj "Pod Krokwią" jak sytuacja u nich bo widziałem tam kilka kamperów.
Udają że są na parkinguPawcio - 2021-02-03, 16:50 Mała aktualizacja.
Miejscówka z filmikiem od PC
CamperPark Olimp
ul. Józefa Piłsudskiego 28 B, Zakopane