Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Po Polsce - ROGER WATERS 03.08.2018r. KRAKÓW

dziwaczek - 2018-08-01, 19:57
Temat postu: ROGER WATERS 03.08.2018r. KRAKÓW
Wybieram się kamperkiem na koncert Rogera Watersa w Krakowie w dn 03.08.18r. do Tauron Areny, mam zamiar zatrzymać się gdzies w okolicy.
Ktoś moze też jedzie????

http://www.tauronarenakra...waters-us-them/

Artur.Dell - 2018-08-02, 07:41

Też będę na tym koncercie ale wybieram się osobówką.
frólik - 2018-08-02, 08:21

Ja byłem kilka dni temu na Iron Maiden i staliśmy przy centrum handlowym Plaza ok. 500 metrów od hali.
Możesz wjechać od ul. Dąbskiej, albo od Alei Pokoju.
Wjeżdżały też autobusy, więc nie powinno być problemu.
Postój kosztował nas 20 zł. (mogłem powiedzieć że przyjechałem na zakupy , ale nie umiem kłamać)
Wcześniej masz też parking przy Decathlonie, ale dłuższy postój może Cię kosztować 100 zł.
Dobrej zabawy :spoko

dziwaczek - 2018-08-02, 10:34

Dziękuję za info chłopaki - będzie Nas widać zapraszam na "kawkę" :wyszczerzony:
Mazur - 2018-08-02, 10:39

Polecam Plazę, oczywiście jak nie macie zamiaru wyjeżdżać zaraz po koncercie. Zawsze są potężne korki i problem z wyjazdem, nawet do dwóch, trzech godzin po. Można jeszcze stanąć przy M1 , jakieś 1000 metrów(?) dalej, ale w takich dniach zawsze specjalne bilety wydają na parking. Wystarczy zrobić zakupy i jest OK.
Spax - 2018-08-02, 13:04

Tadam :) - przyszedł bilecik dedykowany. Ja do Gdańska w niedzielę się wybieram. Nie odpowiada mi akustyka w Tauron Arena.
dziwaczek - 2018-08-04, 17:43

Ja już po koncercie było suuuppeer!!!!
Coś niesamowitego i perfekcyjnego zarazem.

Życzę dobrej zabawy Spax a i informacyjnie:
- w połowie koncertu jest przerwa,
- jak masz miejsca siedzące po prawej lub lewej od sceny to super,
- jak masz na płycie to w drugiej części koncertu stań tak aby być po środku płyty z boku tak abyś widział dobrze tę konstrukcję co jest pod sufitem :bajer dlaczego? zobaczysz?

a i obserwuj dobrze świnię i napisy :bajer

daro35 - 2018-08-05, 21:25

Zazdroszczę,kurza że nie wiedziałem wcześniej,ale już na you...słucham :lol:
dziwaczek - 2018-08-05, 21:46

na yotu.. to tylko namiastka, dźwięk na koncercie był niesamowity, o animacjach nie wspomnę.
Spax - 2018-08-09, 10:44

dziwaczek napisał/a:
Życzę dobrej zabawy Spax

Dziękuję - było super. Choć jak to ja - kilka krytycznych uwag mam. :diabelski_usmiech
Byłem ze znajomym, który był pierwszy przy scenie i dokładnie po środku. więc uszło mu wszystko co działo się nad nim. Wprawdzie część widział na telebimie za sceną lecz dużo go ominęło. Za to Roger dał mu satysfakcję muśnięcia ręki :szeroki_usmiech

dziwaczek napisał/a:
jak masz miejsca siedzące po prawej lub lewej od sceny to super

Tak właśnie miałem :)