Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Po Polsce - Puck Teczowe Pole Biwakowe przy MOKSiR

Gośka - 2018-08-24, 18:18
Temat postu: Puck Teczowe Pole Biwakowe przy MOKSiR
Polecam to pole biwakowe. Bezposrednie sasiedztwo Zatoki Puckiej. Mila obsluga, czyste sanitariaty.
W Pucku przy Restauracji Nadmorskiej mozna wynajac przyczepy i stanac Camperem. Ostrzegam nie zatrzymujcie sie tam. Własciciel cham i gbur. Placi sie w restauracji, poniewaz bylo jeszcze zamknieta, a deszcz lal ustawilismy sie na miejcu chcac isc pozniej zaplacic. Zjawil sie wlasciciel i doslownie z ryjem przepedzil nas jak bysmy jakies przestepsto popelnili. Prostak, zero kultury osobistej nie rozumiem jak taki czlowiek moze prowadzic taki obiekt i po co ma informacje, ze Campery moga stanac.

jacik - 2018-08-24, 21:48

W Mechelinkach staniesz nad samym morzem za free. Toytoy gratis ;)
Gośka - 2018-08-25, 10:16

Dzięki, wiem właśnie z Mechelinek wracalismy, ale chcieliśmy zostać tu na noc, bo czasami trzeba się wykąpać ;) Tak tylko nadmieniłam żeby gosciowi dać nauczke, bo tyle już lat podróżuje i z takim chamstwem się jeszcze nie spotkałam :spoko
kazik_ - 2019-07-05, 10:34

Gdzie dokładnie to miejsce w Mechelinkach ?
maxtz - 2019-07-05, 12:33

W Mechalinkach na klifie jest fajna miejscówka:
https://goo.gl/maps/nURn1oadJQDjA1PM6

jacik - 2019-07-05, 18:53

kazik_ napisał/a:
Gdzie dokładnie to miejsce w Mechelinkach ?

Mechelinki okrojone do połowy. Lepsza połowa zagrodzona. Oplata 7zl ale nie wiem czy za godzinę czy dzień.
Dalej masz Osłonin ale troche dzisiaj zalany i zielono w wodzie.

tom-cio - 2019-07-05, 20:45

Osłonina niej polecam,wróciłem 2 tygodnie temu,woda taki syf i zagloniona że aż śmierdzi szambem,wszyscy uciekali,wejść się nie dało do wody,zostałem tylko dlatego że kumpel.osobowka se kwaterę wynajął,więc.....
Artur.Dell - 2019-07-05, 20:59

Polecam Mechelniki. Byliśmy tam podczas czerwcowego długiego weekendu. Woda w zatoce czysta. Więcej na blogu: https://lubimypodrozowac.com.pl/kraje/europa/polska/pomorskie/wybrzeze-baltyku-miedzy-gdynia-i-puckiem
rigg - 2019-07-09, 20:49

tom-cio napisał/a:
Osłonina niej polecam,wróciłem 2 tygodnie temu,woda taki syf i zagloniona że aż śmierdzi szambem,wszyscy uciekali,wejść się nie dało do wody,zostałem tylko dlatego że kumpel.osobowka se kwaterę wynajął,więc.....

W weekend byłem w Osłoninie na SUPach i było spoko.
NA zatoce tak bywa, że wiatr przynosi trawsko, zwłaszcza w pasie Puck - Rewa.