| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Po Polsce - Jesień w górach
Krzysztof M - 2018-10-01, 10:19 Temat postu: Jesień w górach Mam pytanie do tych co byli w ostatni weekend w górach. Czy w Karkonoszach jest już kolorowa jesień. Zastanawiam się czy już się wybrać na podziwianie kolorów jesieni czy jeszcze poczekać.
marcincin - 2018-10-01, 14:48
Byłem wczoraj - wchodziliśmy na Śnieżkę - na kolorową jesień jeszcze chwilę trzeba zaczekać.
Krzysztof M - 2018-10-01, 18:53
Dzięki
ludzik - 2018-10-08, 07:54
Teraz jest właśnie ta najlepsza pora roku jak ktoś lubi jesienne klimaty, w których drzewa mienią się w różnych odcieniach żółci i złotego koloru..
Wyprawa na Śnieżkę z mojego punktu widzenia, to jest dosyć brawurowa sprawa, dla kogoś kto na co dzień porusza się na płaskim jak stół terenie
Kolejna sprawa, bez ubezpieczenia lepiej się nie wybierać, bo w górach nie sztuka o jakieś zwichnięcie, złamanie, skręcenie i inne tego typu historie. A tych kilkanaście zł ubezpieczenia nie powinno robić różnicy. Zwłaszcza, że ubezpieczenie można wykupić online w kilka chwil za pośrednictwem bezpośrednio strony towarzystwa ubezpieczeniowego np PZU lub porównywarek typu Superpolisa.pl
Pawcio - 2018-10-08, 10:15
ludzik, daj na luzik z tymi linkami
Bim - 2018-10-08, 13:18
| Pawcio napisał/a: | | ludzik, daj na luzik z tymi linkami |
Pawcio ty to masz dzisiaj dzień dobroci ?:haha:
Patrząć na jego wszystkie posty to chodząca reklama w wielu wątkach może byś go tak ubrał po komunistycznemu
Jakubo - 2018-12-21, 14:16
Nie ma to jak polska złota jesień
MILUŚ - 2018-12-21, 16:34
Lub .....rumuńska zima
|
|