Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Inne imprezy - już za nami - Ojciec-syn - fajna imprezka

sasquatch - 2008-10-13, 09:06
Temat postu: Ojciec-syn - fajna imprezka
Zapraszam wszytskich (szczególnie ojców i synów) na inauguracjyjną imprezkę. Jest akcent kamperowy. Zorganizowane jest kamperowisko - fajna imprezka się zapowiada - kto chętny? rejestracja www.ojciec-syn.pl
sasquatch - 2008-10-13, 19:30

To szansa na zaistnienie CamperTeam w mediach!!! Być w mediach to znaczy istnieć. Może tam się odbędzie spotkanie założycielskie - w końcu to forum dyskusyjne :-). Będzie temat podany na antenie!!! Może to być dobra reklama. To jest moje zdanie.
rafalcho - 2008-10-13, 19:31

Witam,

Jest ktoś chętny do udziału w tej imprezie ??

Ja chętnie bym podjechał.

Pozdrawiam

Rafał

Adamo - 2008-10-13, 20:43

Zapowiada się super imprezka

chętnie bym się pojawił biorąc pod uwagę ilość atrakcji
hamulcem jednak jest żona, która twierdzi, że wyjazd z 6 miesięcznym synkiem na takową imprezkę jest przesadą :lol:

wydaje się, że chyba ma rację :(

no cóż poczekam, aż troszkę podrośnie i pojawię się na kolejnej edycji

pozdrawiam i zachęcam do wyjazdu bo nie ma nic lepszego jak spędzanie wolnych chwil ze swoimi pociechami
adamo

CrazyJack - 2008-10-14, 11:16

Pożyczy ktoś syna? :aniolek
Arturo - 2008-10-14, 11:21

CrazyJack napisał/a:
dobrze że córki nie chcesz pożyczać :haha:
CrazyJack - 2008-10-14, 11:24

Arturo napisał/a:
CrazyJack napisał/a:
dobrze że córki nie chcesz pożyczać :haha:

No to wszystko zależy od wieku :ok jak ma skończone 18 to czemu nie :diabelski_usmiech

Bim - 2008-10-14, 11:32

CrazyJack napisał/a:
No to wszystko zależy od wieku jak ma skończone 18 to czemu nie

i obowiązkowó musi być CCP

Arturo - 2008-10-14, 11:36

CrazyJack napisał/a:

No to wszystko zależy od wieku :ok jak ma skończone 18 to czemu nie :diabelski_usmiech
jak ma skończone 18 to sama decyduje czy "się da pożyczyć" :szeroki_usmiech
sasquatch - 2008-10-20, 09:06

To my jedziemy z Alkiem na pewno.
gino - 2008-10-20, 22:18

ja bez syna...ale tez sie zarejestrowalem..i bedziemy na pewno..
MariuszB - 2008-10-21, 20:49

Na 90% też będę... ale z córkami :wyszczerzony:
Na razie to coś nie mogę pobrać tego zaproszenia... :?

EDIT> już ogarnąłem- chyba mieli jakaś awarie serwerowni przez moment :diabelski_usmiech

gino - 2008-10-21, 21:00

Mariusz..jedziesz camperkiem??
bo..zastanawiam sie czy..jechac camperem..czy jakims zabytkowym autkim...

MariuszB - 2008-10-21, 21:07

gino napisał/a:
Mariusz..jedziesz camperkiem??
bo..zastanawiam sie czy..jechac camperem..czy jakims zabytkowym autkim...

Tylko camperem! :wyszczerzony:
Kurcze, nadal nie mogę zassać tego zaproszenia ;/

bonusik - 2008-10-22, 10:27

Też sie zalogowałem...tylko jak tak bez szybki przyjechać,"Franek" troszkę okaleczony jest... :roll:
Raczej obciach... :haha:
Zawsze moge załozyc flage na antene i zajechać cywilnym....

ARCADARKA - 2008-10-22, 10:45
Temat postu: ARCADARKA
witam koledzy :ok
świetna imprezka , no i oczywiście dobra reklama dla CT, ale mamy spotkanie w Pajęcznie w sprawie Stowarzyszenie , jak nie dojdzie do spotkania to się również stawiam
pozdrawiam :bigok

martes - 2008-10-22, 12:25

Ja będę na 99,9 % Fajnie będzie Was spotkać...
MariuszB - 2008-10-22, 20:29

Ja będę na 99,999 % ale troszkę weekend mi się pokomplikował więc jeszcze nie wiem czy camperkiem czy osobówką ale będę... tzn> Będziemy :)
gino - 2008-10-23, 09:59

no ja mam ochote pojechac zabytkiem, garbatamilka tez ..swoim garbuskiem..

ale..jak pogoda bedzie taka jak dzis..to chyba jednak camperkiem..

ARCADARKA - 2008-10-23, 10:03
ja też kamperkiem , zadbajmy , żebyśmy stali razem, to będzie super wyglądało, Martes nie daleko mieszka niech się rozejrzy
gino - 2008-10-23, 10:06

no z tego co widze na mapce..to plac C jest tylko dla camperow...
bonusik - 2008-10-23, 10:07

Da radę przytulic się "cywilnym" autkiem do szanownego towarzystwa :?:
Głupio by wyglądało przyjechać "Frankiem" z dziurą po szybie zaklejona czarną folią... :gwm :haha:
Jakby nie patrzył nie mozna robić obciachu :mrgreen:

gino - 2008-10-23, 10:14

bonusik napisał/a:
Da radę przytulic się "cywilnym" autkiem do szanownego towarzystwa :?:
Głupio by wyglądało przyjechać "Frankiem" z dziurą po szybie zaklejona czarną folią... :gwm :haha:
Jakby nie patrzył nie mozna robić obciachu :mrgreen:

wez od MARTENSIKA te duze naklejki ''camperpaku''... :wyszczerzony: :wyszczerzony:

bonusik - 2008-10-23, 10:16

Pomysł dobry.... :ok
Tylko jaki one mają rozmiar....szyba ma rozmiar 133x30....jak dałoby się zakleic to byłoby super... :szeroki_usmiech

gino - 2008-10-23, 10:26

bonusik napisał/a:
Pomysł dobry.... :ok
Tylko jaki one mają rozmiar....szyba ma rozmiar 133x30....jak dałoby się zakleic to byłoby super... :szeroki_usmiech

wpadlem na taki pomysl..
dorob szybe z plexi..fakt, bedzie plaska..ale..lepsza taka niz zadna..aby byla ciemna..mozesz ja okleic folia do szyb...
nawet znalazlem Ci firme..ktora dorabia nietypowe szyby z plexi..w Warszawie

http://www.moto-market.pl...%2Dkurnatowski/

bonusik - 2008-10-23, 10:55

Gino...wielkie dzieki za pomoc..na szczęście szybkę juz zamówiłem.
Dorobią mi z poliwęglanu,zwykła płaską.Od środka i tak mam aluminiowaną roletę w większości jest zasłonięta.
No i koszt nieporównywalnie mniejszy od oryginału.... :ok

ARCADARKA - 2008-10-23, 12:20
sasquatch napisał/a:
To szansa na zaistnienie CamperTeam w mediach!!! Być w mediach to znaczy istnieć. Może tam się odbędzie spotkanie założycielskie - w końcu to forum dyskusyjne :-). Będzie temat podany na antenie!!! Może to być dobra reklama. To jest moje zdanie.

Rafał a ty przyjeżdżasz kamperkiem

ARCADARKA - 2008-10-23, 14:11
CrazyJack napisał/a:

ja ci pomogę z synem/???????? przyjeżdżaj :haha: :haha:

marcin39 - 2008-10-23, 14:38

Może i ja z tatą przyjadę tylko jeszcze nie wiem czym będzie jechał? Albo Fiat Ducato (biały blaszak) albo Renault Megane Scenic (złoty). :bajer
ARCADARKA - 2008-10-23, 16:12
napisałem do biura Ojciec i Syn prośbę o wygospodarowanie dla nas miejsca na mały zlocik CamperTeam , abyśmy stali razem w odpowiedzi

Oczywiście zapraszamy ! J

Niestety nie możemy skontaktować się telefonicznie, =odany numer nie odpowiada. Bardzo proszę o pilną informację o przewidzianej =lości camperów. Przygotujemy miejsce parkingowe natomiast wieczorem po imprezie campery =ędzie można przestawić na przyjemniejszy teren – do wioski =amperowej i zorganizować ognisko. Cena promocyjna w Porcie Jachtowym Nieporęt to =0zł brutto / 1 camper (postój / podłączenie / woda / wc /prysznice =liczone w cenę)

Pozdrawiam i czekam na więcej =nformacji

Grzegorz Mrózek

Zespół Portalu Ojciec-syn.pl

proszę napiszcie kto przyjedzie , naprawdę warto , żeby zaistnieć, możliwe w mediach, powinniśmy pokazywać się na takich imprezach

gino - 2008-10-23, 16:14

dobra..przekonales mnie ze jednak CAMPERKIEM!!

1.ARCADARKA
2.GINO

ARCADARKA - 2008-10-23, 16:21
super :-D :-D , ale musimy podać liczbę kamperów, im więcej tym lepiej będzie super zabawa, koledzy z Warszawy i okolic dajcie znać , czy będziecie
gino - 2008-10-23, 16:33

a moze my.. tam pojedziemy ...juz..w piatek wieczorkiem?? :wyszczerzony: :wyszczerzony:
ARCADARKA - 2008-10-23, 16:34
koledzy jest to inauguracja tej imprezki Ojciec i syn naprawdę warto :haha: :haha:
no i jak zrozumiałem wszystko co nam potrzebne do stania kampami gratis :haha: \
\
wiem , że jest to spontan , ale przecież jesteśmy zakręceni oczywiście pozytywnie :bigok

ARCADARKA - 2008-10-23, 16:35
gino napisał/a:
a moze my.. tam pojedziemy ...juz..w piatek wieczorkiem?? :wyszczerzony: :wyszczerzony:

nie ma problema , ale ze mną chyba pojedzie 3 synów i córka , a z kolei ich koledzy i koleżanki będzie tego trochę :haha: :haha:

gino - 2008-10-23, 16:37
Temat postu: Re: ARCADARKA
ARCADARKA napisał/a:
gino napisał/a:

nie ma problema , ale ze mną chyba pojedzie 3 synów i córka , a z kolei ich koledzy i koleżanki będzie tego trochę :haha: :haha:

3 synow..SUPER...ja mam braki w synach :wyszczerzony: :wyszczerzony:

ARCADARKA - 2008-10-23, 16:40
no dwóch to tak nie do końca moi , ale traktuje ich jak swoich , to są synowie mojej drugiej żony :ok
bonusik - 2008-10-23, 17:29

Ja się stawię cywilnym autkiem ale przytulę się do kamperków choć na kilka godzin.... :ok
Nie będę robił obciachu czarną folią z przodu alkowy.... :haha:

CrazyJack - 2008-10-23, 20:25

Jeśli spotkanie w pajęcznie nie wypali.

To jestem! oczywiście kamperem ;)

Jedziemy w piątek czy sobote :?:

gino - 2008-10-23, 20:27

CrazyJack napisał/a:
Jeśli spotkanie w pajęcznie nie wypali.

To jestem! oczywiście kamperem ;)

Jedziemy w piątek czy sobote :?:

ja moge w piatek..ale w godzinach ''imprezowych''..czyli..po 23-24ej... :wyszczerzony: :wyszczerzony:

pietor - 2008-10-23, 20:28

... w sumie związane z tematem Ojciec i Syn
gino - 2008-10-23, 20:31

pietor napisał/a:
... w sumie związane z tematem Ojciec i Syn

hmmm...wczesnie zaczeli..impreza dopiero w SOBOTE!! :haha: :haha:

ARCADARKA - 2008-10-23, 21:00
ja będę dopiero w sobotę gdzieś około 10 rano :lol: imprezka zaczyna się o 12 , napisałem do Zespół Portalu Ojciec-syn , że będzie około 15 kamperów , zresztą rozmawiałem z Martesem i on powiedział żeby tak napisać , najwyżej pogramy sobie w piłkę jak nie będzie kompletu, albo w berka :haha:
gino - 2008-10-23, 21:06

ok..czyli..umawiamy sie na 10...?

skad wyjezdzasz..?

ARCADARKA - 2008-10-23, 21:08
będę wyruszał z Mokotowa Puławskiej , bo muszę przyjechać po dzieciaki
gino - 2008-10-23, 21:13

ok...to widzimy sie na miejscu...
ARCADARKA - 2008-10-23, 21:16
tak myślę, że spotkamy się na miejscu ,jak będę miał telefon do człowieka , która będzie wiedział gdzie jest wyznaczony teren dla nas to zadzwonię
pozdrowionka :bigok

ARCADARKA - 2008-10-23, 22:34
Będą :->

Gino
ARCADARKA
bonusik
Crazy Jack
eeik
Martes

trochę nas jest zapraszamy pozostałych
pozdrowionka :bigok

gino - 2008-10-24, 07:15

no i Mariusz B. sie deklarowal...
Mariuszek...potwierdzaj szybciutko...wiesz ze bedzie fajnie i ''rzut beretem '' od nas....

eeik - 2008-10-24, 08:32

No my dopiero dzisiaj zdecydujemy, bo zawodowo nam się komplikuje ten weekend :) albo :(

Jakby co to zdryndamy sie :)

ARCADARKA - 2008-10-24, 11:10
taką informację przekazał organizator

Witamy =erdecznie,

Wielka Impreza =nauguracyjna Portalu ojciec-syn.pl już jutro!

Przedstawiamy program =by ułatwić Państwu planowanie poruszania się po terenie =ortu:

12:00 – 12:20 =owitanie, pokaz mocy, inauguracja portalu (N)

12:40 – 13:00 =okaz RC MONSTER samochody zdalnie sterowane (A)

14:00 – 14:20 =okaz Monstertruck – jazda po wrakach (M)

15:00 – 15:30 =osowanie nagród specjalnych (N)

+ Podczas imprezy od =odziny 12:00 do 15:00 w licznych konkursach przy poszczególnych stanowiskach organizatorów można będzie wygrywać akcesoria sportowe marki =I-TEC.

+ Zawodnicy, którzy =zyskają najlepszy czas w konkurencji quadowej wygrają również =ierwszeństwo do „zgniatania wraków” monstertruckiem (bezpośrednio po =ierwszym przejeździe technicznym).

+ Przy stanowiskach =lucamp (C), BO Sport (K), Dolce Vita (N) rozmieszczone zostaną kupony konkursowe =raz urny. O godzinie 15:00 nastąpi losowanie nagród specjalnych: darmowych =ypożyczeń samochodów campingowych, kursu wind-/kitesurfingu oraz pobytu w =ensjonacie Dolce Vita.

Zapowiadana pogoda =a sobotę: lekkie zachmurzenie/ słońce, delikatny wiatr, 11’C, brak =eszczu.

Zalecamy jednak =yposażenie swoich pociech w czapki i rękawiczki aby nic nie przeszkadzało w =obrej zabawie!

Pozdrawiamy i do zobaczenia!

Zespól Portalu Ojciec-syn.pl

--------------------------------------------------------------------------------

ARCADARKA - 2008-10-24, 11:17
Również otrzymałem i taką informację , chyba cosik się zmieniło w cenie :shock:

Witam serdecznie,

Naturalnie mamy zarezerwowane dla Was miejsce na parkingu. Natomiast wieczorem, po imprezie będzie można podłączyć campery na przyjemniejszym terenie. Jak wspominałem wcześniej cena promocyjna to 40zł brutto / 1 camper

(postój / podłączenie / wc / prysznice)

Pani Julia Blanc z Portu Jachtowego Nieporęt wskaże Państwu dokładne miejsce. Adres E-mail załączony.

Pani Julio bardzo proszę o poinformowanie ochrony o rezerwacji odpowiedniej części parkingu dla 15 camperów.

Planowany przyjazd – sobota godzina 10:00.

Pozdrawiam

Grzegorz Mrózek

Zespół Portalu Ojciec-syn.pl

ARCADARKA - 2008-10-24, 17:30
Witam serdecznie :ok
Postanowiłem się dowiedzieć , dlaczego nasze miejsce małego zlotu ma się znajdować , na parkingu , a nie w wiosce kamperowej , no i otrzymaliśmy odp. że nie ma problemu

Witam serdecznie,

Jest już przygotowane miejsce przy wiosce camperowej. Czekamy na PaństwaJ
Pozdrawiam

Grzegorz Mrózek

koledzy zapraszamy , im nas więcej tym lepsze wrażenie, plac przygotowany na 15 kamperów

:ok :bigok :haha:

bonusik - 2008-10-24, 17:41

No to od razu wciskam się do kamperowej wioski.... :ok :spoko
martes - 2008-10-24, 21:19

już nic nie rozumiem za free czy 40 PLN ?
Ja też będę ok 10-11 tej
Dla równowagi z dwoma dziewczynkami :lol:

ARCADARKA - 2008-10-24, 21:42
martes napisał/a:
już nic nie rozumiem za free czy 40 PLN ?
Ja też będę ok 10-11 tej
Dla równowagi z dwoma dziewczynkami :lol:

załatwimy wszystko na miejscu :evil: i się dowiemy :shock: płacić nie będziemy Martesik nie damy się :haha: :haha: :haha: :haha:

gino - 2008-10-25, 07:28

ja to zrozumialem tak..ZE WJAZDZ NA IMPRE FREE ale.jak bysmy chcieli zostac PO imprezie. na noc....to za 4dychy...
kimtop - 2008-10-25, 07:47

martes napisał/a:
Dla równowagi z dwoma dziewczynkami

:?: :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock:

MariuszB - 2008-10-25, 19:18

Ja tam byłem, miód i... herbatę piłem :wyszczerzony:
Bardzo fajna imprezka. Dzieciaki się wyszalały za wszystkie czasy a my mieliśmy okazję żeby się spotkać i pogadać o tematach różnych przy ognisku i kiełbasce :) ... No i wreszcie Bonusik pojawił się na jakimś spędzie :bajer :szeroki_usmiech

Z ciekawostek fajnie było pojeździć Seegawayem a na deser przejechać się kilkanaście km'ów za kierownicą najmocniejszego kampa z rodziny Ducato ze 160 konnym multijetem pod maską.

Mimo tego, że nic nie wygrałem w konkursach :wyszczerzony: (bo nie oszukiwałem :-P ) imprezka była bardzo fajna.

PS> Na terenie pozostały jeszcze niektóre osobniki i pewnie właśnie w tej chwili końcy im się "kontakt z bazą" :wyszczerzony:

Pozdrowienia dla całej dzisiejszej ekipy imprezowej

gino - 2008-10-25, 20:30

kochani...wlasnie wrocilismy...
dziekuje za super zabawe w waszym towarzystwie... :spoko :spoko
dla tych co nie byli..FOTO-STORY..
http://picasaweb.google.p...SynZCamperteam#

dodam..ze..paru z ''naszych'' jeszcze tam...ziemniaczki piecze..... :wyszczerzony: :wyszczerzony:

ARCADARKA - 2008-10-25, 20:53
witam
świetne fotki gino :ok :ok
dzięki za miłe chwile spędzone z wami wszystkimi :mrgreen: , jednak coś w tym jest , że bardzo lubię takie spotkania ,nie jestem tego w stanie wyrazić słowami jest to w sercu , już czekam na następny zlot 2009

Dembomen - 2008-10-26, 05:37

Hej!
Widzę że bawiliście się dobrze, fajne fotki. :spoko
Hej!

dominik - 2008-10-26, 09:56

no a grupa campery pusta :-/

LINK

bonusik - 2008-10-26, 11:34

Wreszcie usunięto awarię netu i moge skrobnąć kilka słów...
Przede wszystkim chciałbym Wam podziękować wszystkim ,którzy pojawili się na imprezce i mogłem Was osobiście poznać... :ok
Na szczęście pogoda w miarę dopisała i moża było miło spędzić czas.
Dzięki wielkie koledzy za cierpliwość i możliwość obejrzenia Waszych autek,kazdy był super i każdy miał to "COŚ" .
Martes..mój syn powiedział ,że "Ludwik" jest zmieniono automatycznie na - bardzo interesujący i trudno mu zaprzeczyć :ok
Arcadarka..pełen szacun za ogrom wykonanej przy autku,tak naprawdę jest praktycznie zbudowany od podstaw a efekt jest znakomity...
Gino,Crazy Jack...dzięki Koledzy za możliwość obejrzenia kamperków...
:szeroki_usmiech
Dopiero gdy człek zobaczy się z innymi, przekonuje się co tak naprawdę znaczy spotkanie braci kamperowej.
Wszystkim bardzo dziękuję za miłą atmosferę i do rychłego zobaczenia.... :spoko :spoko

martes - 2008-10-26, 14:58

Ja też dam kilka fotek , dodam że ze względu na kolegę " co to Go Wanda nie chciała " zacząłem robić Mazurka aparatem .... :-P
martes - 2008-10-26, 15:05

C.D. W drodze do sukcesu ...
prezesuu - 2008-10-26, 15:14

ARCADARKA,
ARCADARKA napisał/a:
10.jpg
pozwoliłeś, aby na Was ketchup i musztarda leżała? :haha: :haha:
JaroW - 2008-10-26, 15:28

martes napisał/a:
DSC06472.JPG

a tam na fotce to widze UFO ... :-D przylecialo poodgladać wejscie na skrzynki..

:spoko :spoko

ARCADARKA - 2008-10-26, 15:45
prezesuu napisał/a:
ARCADARKA,
ARCADARKA napisał/a:
10.jpg
pozwoliłeś, aby na Was ketchup i musztarda leżała? :haha: :haha:

Jacku , nie było talerzy, trochę to nie bardzo na Polskim Caravaningu, ale naprawdę smakowało jak nigdy :haha: :haha: :haha:

WINNICZKI - 2008-10-26, 16:49

Ech...zazdroszczę,szkoda,że czas nie pozwolił
janusz - 2008-10-26, 17:42

ARCADARKA napisał/a:
Jacku , nie było talerzy, trochę to nie bardzo na Polskim Caravaningu, ale naprawdę smakowało jak nigdy :haha: :haha: :haha:

Ech nostalgia człowieka dopada. Tak to ostatnio jadłem w zeszłym stuleciu we Lwowie :haha:

CrazyJack - 2008-10-27, 12:11

Było cudownie, że o ziemniaczkach/kartofeklach nie wspomnę :haha:
rafalcho - 2008-10-27, 12:14

Witam,

Żałuję, że tam nas nie było, ale nie usunąłem jeszcze drobnej awarii pieca, która przytrafiła mi się w Osówce ... :( i w związku z powyższym nie mogłem przyjechać.

Pozdarwiam i gratuluję udanej imprezki.

:spoko

janusz - 2008-10-27, 12:17

rafalcho napisał/a:
Witam,

Żałuję, że tam nas nie było, ale nie usunąłem jeszcze drobnej awarii pieca, która przytrafiła mi się w Osówce ... :( i w związku z powyższym nie mogłem przyjechać.

Pozdarwiam i gratuluję udanej imprezki.

Ależ to była impreza "Ojciec i syn" a nie "Ojciec i synowie". Którego byś wybrał jak w domu cała "Bonanza" :haha: Są tacy którzy z tym mają jeszcze większy (liczba synów) problem :haha:
A co tam robił martes. Chyba że o czymś nie wiemy. :haha:

rafalcho - 2008-10-27, 12:20

Pojechałbym z dwoma ... jeden i 2-gi chyba dobrze by się "ubawił"

A tak tylko oglądanie fotek i czytanie realcji się ostało.

PC Seba - 2008-10-27, 18:10

sasquatch napisał/a:

Bedziecie w mediach, bez obaw

PC Seba - 2008-10-27, 18:40
Temat postu: Re: ARCADARKA
ARCADARKA napisał/a:
witam
świetne fotki gino :ok :ok
dzięki za miłe chwile spędzone z wami wszystkimi :mrgreen: , jednak coś w tym jest , że bardzo lubię takie spotkania ,nie jestem tego w stanie wyrazić słowami jest to w sercu , już czekam na następny zlot 2009

Witam ponownie. Oj fajnie było. Nawet super. Niektórzy to nawet lato poczuli.
Dzieciaki się super bawiły. No i ta atmosfera. CamperTeam górował. na skuterach, prawie w strzelaniu i na linach. Było nas wszedzie dużo.
Martesik w trakcie imprezy oprowadzał po swoim wcześniejszym kamperku