| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Inne imprezy - już za nami - Ojciec-syn - fajna imprezka
sasquatch - 2008-10-13, 09:06 Temat postu: Ojciec-syn - fajna imprezka Zapraszam wszytskich (szczególnie ojców i synów) na inauguracjyjną imprezkę. Jest akcent kamperowy. Zorganizowane jest kamperowisko - fajna imprezka się zapowiada - kto chętny? rejestracja www.ojciec-syn.pl
sasquatch - 2008-10-13, 19:30
To szansa na zaistnienie CamperTeam w mediach!!! Być w mediach to znaczy istnieć. Może tam się odbędzie spotkanie założycielskie - w końcu to forum dyskusyjne :-). Będzie temat podany na antenie!!! Może to być dobra reklama. To jest moje zdanie.
rafalcho - 2008-10-13, 19:31
Witam,
Jest ktoś chętny do udziału w tej imprezie ??
Ja chętnie bym podjechał.
Pozdrawiam
Rafał
Adamo - 2008-10-13, 20:43
Zapowiada się super imprezka
chętnie bym się pojawił biorąc pod uwagę ilość atrakcji
hamulcem jednak jest żona, która twierdzi, że wyjazd z 6 miesięcznym synkiem na takową imprezkę jest przesadą
wydaje się, że chyba ma rację
no cóż poczekam, aż troszkę podrośnie i pojawię się na kolejnej edycji
pozdrawiam i zachęcam do wyjazdu bo nie ma nic lepszego jak spędzanie wolnych chwil ze swoimi pociechami
adamo
CrazyJack - 2008-10-14, 11:16
Pożyczy ktoś syna?
Arturo - 2008-10-14, 11:21
| CrazyJack napisał/a: | Pożyczy ktoś syna? | dobrze że córki nie chcesz pożyczać
CrazyJack - 2008-10-14, 11:24
| Arturo napisał/a: | | CrazyJack napisał/a: | Pożyczy ktoś syna? | dobrze że córki nie chcesz pożyczać |
No to wszystko zależy od wieku jak ma skończone 18 to czemu nie
Bim - 2008-10-14, 11:32
| CrazyJack napisał/a: | | No to wszystko zależy od wieku jak ma skończone 18 to czemu nie |
i obowiązkowó musi być CCP
Arturo - 2008-10-14, 11:36
| CrazyJack napisał/a: |
No to wszystko zależy od wieku jak ma skończone 18 to czemu nie | jak ma skończone 18 to sama decyduje czy "się da pożyczyć"
sasquatch - 2008-10-20, 09:06
To my jedziemy z Alkiem na pewno.
gino - 2008-10-20, 22:18
ja bez syna...ale tez sie zarejestrowalem..i bedziemy na pewno..
MariuszB - 2008-10-21, 20:49
Na 90% też będę... ale z córkami
Na razie to coś nie mogę pobrać tego zaproszenia...
EDIT> już ogarnąłem- chyba mieli jakaś awarie serwerowni przez moment
gino - 2008-10-21, 21:00
Mariusz..jedziesz camperkiem??
bo..zastanawiam sie czy..jechac camperem..czy jakims zabytkowym autkim...
MariuszB - 2008-10-21, 21:07
| gino napisał/a: | Mariusz..jedziesz camperkiem??
bo..zastanawiam sie czy..jechac camperem..czy jakims zabytkowym autkim... |
Tylko camperem!
Kurcze, nadal nie mogę zassać tego zaproszenia ;/
bonusik - 2008-10-22, 10:27
Też sie zalogowałem...tylko jak tak bez szybki przyjechać,"Franek" troszkę okaleczony jest...
Raczej obciach...
Zawsze moge załozyc flage na antene i zajechać cywilnym....
ARCADARKA - 2008-10-22, 10:45 Temat postu: ARCADARKA witam koledzy
świetna imprezka , no i oczywiście dobra reklama dla CT, ale mamy spotkanie w Pajęcznie w sprawie Stowarzyszenie , jak nie dojdzie do spotkania to się również stawiam
pozdrawiam
martes - 2008-10-22, 12:25
Ja będę na 99,9 % Fajnie będzie Was spotkać...
MariuszB - 2008-10-22, 20:29
Ja będę na 99,999 % ale troszkę weekend mi się pokomplikował więc jeszcze nie wiem czy camperkiem czy osobówką ale będę... tzn> Będziemy
gino - 2008-10-23, 09:59
no ja mam ochote pojechac zabytkiem, garbatamilka tez ..swoim garbuskiem..
ale..jak pogoda bedzie taka jak dzis..to chyba jednak camperkiem..
ARCADARKA - 2008-10-23, 10:03 Temat postu: ARCADARKA ja też kamperkiem , zadbajmy , żebyśmy stali razem, to będzie super wyglądało, Martes nie daleko mieszka niech się rozejrzy
gino - 2008-10-23, 10:06
no z tego co widze na mapce..to plac C jest tylko dla camperow...
bonusik - 2008-10-23, 10:07
Da radę przytulic się "cywilnym" autkiem do szanownego towarzystwa
Głupio by wyglądało przyjechać "Frankiem" z dziurą po szybie zaklejona czarną folią...
Jakby nie patrzył nie mozna robić obciachu
gino - 2008-10-23, 10:14
| bonusik napisał/a: | Da radę przytulic się "cywilnym" autkiem do szanownego towarzystwa
Głupio by wyglądało przyjechać "Frankiem" z dziurą po szybie zaklejona czarną folią...
Jakby nie patrzył nie mozna robić obciachu |
wez od MARTENSIKA te duze naklejki ''camperpaku''...
bonusik - 2008-10-23, 10:16
Pomysł dobry....
Tylko jaki one mają rozmiar....szyba ma rozmiar 133x30....jak dałoby się zakleic to byłoby super...
gino - 2008-10-23, 10:26
| bonusik napisał/a: | Pomysł dobry....
Tylko jaki one mają rozmiar....szyba ma rozmiar 133x30....jak dałoby się zakleic to byłoby super... |
wpadlem na taki pomysl..
dorob szybe z plexi..fakt, bedzie plaska..ale..lepsza taka niz zadna..aby byla ciemna..mozesz ja okleic folia do szyb...
nawet znalazlem Ci firme..ktora dorabia nietypowe szyby z plexi..w Warszawie
http://www.moto-market.pl...%2Dkurnatowski/
bonusik - 2008-10-23, 10:55
Gino...wielkie dzieki za pomoc..na szczęście szybkę juz zamówiłem.
Dorobią mi z poliwęglanu,zwykła płaską.Od środka i tak mam aluminiowaną roletę w większości jest zasłonięta.
No i koszt nieporównywalnie mniejszy od oryginału....
ARCADARKA - 2008-10-23, 12:20 Temat postu: ARCADARKA
| sasquatch napisał/a: | | To szansa na zaistnienie CamperTeam w mediach!!! Być w mediach to znaczy istnieć. Może tam się odbędzie spotkanie założycielskie - w końcu to forum dyskusyjne :-). Będzie temat podany na antenie!!! Może to być dobra reklama. To jest moje zdanie. |
Rafał a ty przyjeżdżasz kamperkiem
ARCADARKA - 2008-10-23, 14:11 Temat postu: ARCADARKA
| CrazyJack napisał/a: | Pożyczy ktoś syna? |
ja ci pomogę z synem/???????? przyjeżdżaj
marcin39 - 2008-10-23, 14:38
Może i ja z tatą przyjadę tylko jeszcze nie wiem czym będzie jechał? Albo Fiat Ducato (biały blaszak) albo Renault Megane Scenic (złoty).
ARCADARKA - 2008-10-23, 16:12 Temat postu: ARCADARKA napisałem do biura Ojciec i Syn prośbę o wygospodarowanie dla nas miejsca na mały zlocik CamperTeam , abyśmy stali razem w odpowiedzi
Oczywiście zapraszamy ! J
Niestety nie możemy skontaktować się telefonicznie, =odany numer nie odpowiada. Bardzo proszę o pilną informację o przewidzianej =lości camperów. Przygotujemy miejsce parkingowe natomiast wieczorem po imprezie campery =ędzie można przestawić na przyjemniejszy teren – do wioski =amperowej i zorganizować ognisko. Cena promocyjna w Porcie Jachtowym Nieporęt to =0zł brutto / 1 camper (postój / podłączenie / woda / wc /prysznice =liczone w cenę)
Pozdrawiam i czekam na więcej =nformacji
Grzegorz Mrózek
Zespół Portalu Ojciec-syn.pl
proszę napiszcie kto przyjedzie , naprawdę warto , żeby zaistnieć, możliwe w mediach, powinniśmy pokazywać się na takich imprezach
gino - 2008-10-23, 16:14
dobra..przekonales mnie ze jednak CAMPERKIEM!!
1.ARCADARKA
2.GINO
ARCADARKA - 2008-10-23, 16:21 Temat postu: ARCADARKA super :-D :-D , ale musimy podać liczbę kamperów, im więcej tym lepiej będzie super zabawa, koledzy z Warszawy i okolic dajcie znać , czy będziecie
gino - 2008-10-23, 16:33
a moze my.. tam pojedziemy ...juz..w piatek wieczorkiem??
ARCADARKA - 2008-10-23, 16:34 Temat postu: ARCADARKA koledzy jest to inauguracja tej imprezki Ojciec i syn naprawdę warto
no i jak zrozumiałem wszystko co nam potrzebne do stania kampami gratis \
\
wiem , że jest to spontan , ale przecież jesteśmy zakręceni oczywiście pozytywnie
ARCADARKA - 2008-10-23, 16:35 Temat postu: ARCADARKA
| gino napisał/a: | a moze my.. tam pojedziemy ...juz..w piatek wieczorkiem?? |
nie ma problema , ale ze mną chyba pojedzie 3 synów i córka , a z kolei ich koledzy i koleżanki będzie tego trochę
gino - 2008-10-23, 16:37 Temat postu: Re: ARCADARKA
| ARCADARKA napisał/a: | | gino napisał/a: | a moze my.. tam pojedziemy ...juz..w piatek wieczorkiem?? |
nie ma problema , ale ze mną chyba pojedzie 3 synów i córka , a z kolei ich koledzy i koleżanki będzie tego trochę |
3 synow..SUPER...ja mam braki w synach
ARCADARKA - 2008-10-23, 16:40 Temat postu: ARCADARKA no dwóch to tak nie do końca moi , ale traktuje ich jak swoich , to są synowie mojej drugiej żony
bonusik - 2008-10-23, 17:29
Ja się stawię cywilnym autkiem ale przytulę się do kamperków choć na kilka godzin....
Nie będę robił obciachu czarną folią z przodu alkowy....
CrazyJack - 2008-10-23, 20:25
Jeśli spotkanie w pajęcznie nie wypali.
To jestem! oczywiście kamperem
Jedziemy w piątek czy sobote
gino - 2008-10-23, 20:27
| CrazyJack napisał/a: | Jeśli spotkanie w pajęcznie nie wypali.
To jestem! oczywiście kamperem
Jedziemy w piątek czy sobote |
ja moge w piatek..ale w godzinach ''imprezowych''..czyli..po 23-24ej...
pietor - 2008-10-23, 20:28
... w sumie związane z tematem Ojciec i Syn
gino - 2008-10-23, 20:31
| pietor napisał/a: | | ... w sumie związane z tematem Ojciec i Syn |
hmmm...wczesnie zaczeli..impreza dopiero w SOBOTE!!
ARCADARKA - 2008-10-23, 21:00 Temat postu: ARCADARKA ja będę dopiero w sobotę gdzieś około 10 rano imprezka zaczyna się o 12 , napisałem do Zespół Portalu Ojciec-syn , że będzie około 15 kamperów , zresztą rozmawiałem z Martesem i on powiedział żeby tak napisać , najwyżej pogramy sobie w piłkę jak nie będzie kompletu, albo w berka
gino - 2008-10-23, 21:06
ok..czyli..umawiamy sie na 10...?
skad wyjezdzasz..?
ARCADARKA - 2008-10-23, 21:08 Temat postu: ARCADARKA będę wyruszał z Mokotowa Puławskiej , bo muszę przyjechać po dzieciaki
gino - 2008-10-23, 21:13
ok...to widzimy sie na miejscu...
ARCADARKA - 2008-10-23, 21:16 Temat postu: ARCADARKA tak myślę, że spotkamy się na miejscu ,jak będę miał telefon do człowieka , która będzie wiedział gdzie jest wyznaczony teren dla nas to zadzwonię
pozdrowionka
ARCADARKA - 2008-10-23, 22:34 Temat postu: ARCADARKA Będą :->
Gino
ARCADARKA
bonusik
Crazy Jack
eeik
Martes
trochę nas jest zapraszamy pozostałych
pozdrowionka
gino - 2008-10-24, 07:15
no i Mariusz B. sie deklarowal...
Mariuszek...potwierdzaj szybciutko...wiesz ze bedzie fajnie i ''rzut beretem '' od nas....
eeik - 2008-10-24, 08:32
No my dopiero dzisiaj zdecydujemy, bo zawodowo nam się komplikuje ten weekend albo
Jakby co to zdryndamy sie
ARCADARKA - 2008-10-24, 11:10 Temat postu: ARCADARKA taką informację przekazał organizator
Witamy =erdecznie,
Wielka Impreza =nauguracyjna Portalu ojciec-syn.pl już jutro!
Przedstawiamy program =by ułatwić Państwu planowanie poruszania się po terenie =ortu:
12:00 – 12:20 =owitanie, pokaz mocy, inauguracja portalu (N)
12:40 – 13:00 =okaz RC MONSTER samochody zdalnie sterowane (A)
14:00 – 14:20 =okaz Monstertruck – jazda po wrakach (M)
15:00 – 15:30 =osowanie nagród specjalnych (N)
+ Podczas imprezy od =odziny 12:00 do 15:00 w licznych konkursach przy poszczególnych stanowiskach organizatorów można będzie wygrywać akcesoria sportowe marki =I-TEC.
+ Zawodnicy, którzy =zyskają najlepszy czas w konkurencji quadowej wygrają również =ierwszeństwo do „zgniatania wraków” monstertruckiem (bezpośrednio po =ierwszym przejeździe technicznym).
+ Przy stanowiskach =lucamp (C), BO Sport (K), Dolce Vita (N) rozmieszczone zostaną kupony konkursowe =raz urny. O godzinie 15:00 nastąpi losowanie nagród specjalnych: darmowych =ypożyczeń samochodów campingowych, kursu wind-/kitesurfingu oraz pobytu w =ensjonacie Dolce Vita.
Zapowiadana pogoda =a sobotę: lekkie zachmurzenie/ słońce, delikatny wiatr, 11’C, brak =eszczu.
Zalecamy jednak =yposażenie swoich pociech w czapki i rękawiczki aby nic nie przeszkadzało w =obrej zabawie!
Pozdrawiamy i do zobaczenia!
Zespól Portalu Ojciec-syn.pl
--------------------------------------------------------------------------------
ARCADARKA - 2008-10-24, 11:17 Temat postu: ARCADARKA Również otrzymałem i taką informację , chyba cosik się zmieniło w cenie
Witam serdecznie,
Naturalnie mamy zarezerwowane dla Was miejsce na parkingu. Natomiast wieczorem, po imprezie będzie można podłączyć campery na przyjemniejszym terenie. Jak wspominałem wcześniej cena promocyjna to 40zł brutto / 1 camper
(postój / podłączenie / wc / prysznice)
Pani Julia Blanc z Portu Jachtowego Nieporęt wskaże Państwu dokładne miejsce. Adres E-mail załączony.
Pani Julio bardzo proszę o poinformowanie ochrony o rezerwacji odpowiedniej części parkingu dla 15 camperów.
Planowany przyjazd – sobota godzina 10:00.
Pozdrawiam
Grzegorz Mrózek
Zespół Portalu Ojciec-syn.pl
ARCADARKA - 2008-10-24, 17:30 Temat postu: ARCADARKA Witam serdecznie
Postanowiłem się dowiedzieć , dlaczego nasze miejsce małego zlotu ma się znajdować , na parkingu , a nie w wiosce kamperowej , no i otrzymaliśmy odp. że nie ma problemu
Witam serdecznie,
Jest już przygotowane miejsce przy wiosce camperowej. Czekamy na PaństwaJ
Pozdrawiam
Grzegorz Mrózek
koledzy zapraszamy , im nas więcej tym lepsze wrażenie, plac przygotowany na 15 kamperów
bonusik - 2008-10-24, 17:41
No to od razu wciskam się do kamperowej wioski....
martes - 2008-10-24, 21:19
już nic nie rozumiem za free czy 40 PLN ?
Ja też będę ok 10-11 tej
Dla równowagi z dwoma dziewczynkami
ARCADARKA - 2008-10-24, 21:42 Temat postu: ARCADARKA
| martes napisał/a: | już nic nie rozumiem za free czy 40 PLN ?
Ja też będę ok 10-11 tej
Dla równowagi z dwoma dziewczynkami |
załatwimy wszystko na miejscu i się dowiemy płacić nie będziemy Martesik nie damy się
gino - 2008-10-25, 07:28
ja to zrozumialem tak..ZE WJAZDZ NA IMPRE FREE ale.jak bysmy chcieli zostac PO imprezie. na noc....to za 4dychy...
kimtop - 2008-10-25, 07:47
| martes napisał/a: | | Dla równowagi z dwoma dziewczynkami |
MariuszB - 2008-10-25, 19:18
Ja tam byłem, miód i... herbatę piłem
Bardzo fajna imprezka. Dzieciaki się wyszalały za wszystkie czasy a my mieliśmy okazję żeby się spotkać i pogadać o tematach różnych przy ognisku i kiełbasce ... No i wreszcie Bonusik pojawił się na jakimś spędzie
Z ciekawostek fajnie było pojeździć Seegawayem a na deser przejechać się kilkanaście km'ów za kierownicą najmocniejszego kampa z rodziny Ducato ze 160 konnym multijetem pod maską.
Mimo tego, że nic nie wygrałem w konkursach (bo nie oszukiwałem ) imprezka była bardzo fajna.
PS> Na terenie pozostały jeszcze niektóre osobniki i pewnie właśnie w tej chwili końcy im się "kontakt z bazą"
Pozdrowienia dla całej dzisiejszej ekipy imprezowej
gino - 2008-10-25, 20:30
kochani...wlasnie wrocilismy...
dziekuje za super zabawe w waszym towarzystwie...
dla tych co nie byli..FOTO-STORY..
http://picasaweb.google.p...SynZCamperteam#
dodam..ze..paru z ''naszych'' jeszcze tam...ziemniaczki piecze.....
ARCADARKA - 2008-10-25, 20:53 Temat postu: ARCADARKA witam
świetne fotki gino
dzięki za miłe chwile spędzone z wami wszystkimi , jednak coś w tym jest , że bardzo lubię takie spotkania ,nie jestem tego w stanie wyrazić słowami jest to w sercu , już czekam na następny zlot 2009
pozdrawiam
Dembomen - 2008-10-26, 05:37
Hej!
Widzę że bawiliście się dobrze, fajne fotki.
Hej!
dominik - 2008-10-26, 09:56
no a grupa campery pusta
LINK
bonusik - 2008-10-26, 11:34
Wreszcie usunięto awarię netu i moge skrobnąć kilka słów...
Przede wszystkim chciałbym Wam podziękować wszystkim ,którzy pojawili się na imprezce i mogłem Was osobiście poznać...
Na szczęście pogoda w miarę dopisała i moża było miło spędzić czas.
Dzięki wielkie koledzy za cierpliwość i możliwość obejrzenia Waszych autek,kazdy był super i każdy miał to "COŚ" .
Martes..mój syn powiedział ,że "Ludwik" jest zmieniono automatycznie na - bardzo interesujący i trudno mu zaprzeczyć
Arcadarka..pełen szacun za ogrom wykonanej przy autku,tak naprawdę jest praktycznie zbudowany od podstaw a efekt jest znakomity...
Gino,Crazy Jack...dzięki Koledzy za możliwość obejrzenia kamperków...
Dopiero gdy człek zobaczy się z innymi, przekonuje się co tak naprawdę znaczy spotkanie braci kamperowej.
Wszystkim bardzo dziękuję za miłą atmosferę i do rychłego zobaczenia....
martes - 2008-10-26, 14:58
Ja też dam kilka fotek , dodam że ze względu na kolegę " co to Go Wanda nie chciała " zacząłem robić Mazurka aparatem ....
martes - 2008-10-26, 15:05
C.D. W drodze do sukcesu ...
prezesuu - 2008-10-26, 15:14
ARCADARKA, | ARCADARKA napisał/a: | | 10.jpg | pozwoliłeś, aby na Was ketchup i musztarda leżała?
JaroW - 2008-10-26, 15:28
| martes napisał/a: | | DSC06472.JPG |
a tam na fotce to widze UFO ... :-D przylecialo poodgladać wejscie na skrzynki..
ARCADARKA - 2008-10-26, 15:45 Temat postu: ARCADARKA
| prezesuu napisał/a: | ARCADARKA, | ARCADARKA napisał/a: | | 10.jpg | pozwoliłeś, aby na Was ketchup i musztarda leżała? |
Jacku , nie było talerzy, trochę to nie bardzo na Polskim Caravaningu, ale naprawdę smakowało jak nigdy
WINNICZKI - 2008-10-26, 16:49
Ech...zazdroszczę,szkoda,że czas nie pozwolił
janusz - 2008-10-26, 17:42
| ARCADARKA napisał/a: | Jacku , nie było talerzy, trochę to nie bardzo na Polskim Caravaningu, ale naprawdę smakowało jak nigdy |
Ech nostalgia człowieka dopada. Tak to ostatnio jadłem w zeszłym stuleciu we Lwowie
CrazyJack - 2008-10-27, 12:11
Było cudownie, że o ziemniaczkach/kartofeklach nie wspomnę
rafalcho - 2008-10-27, 12:14
Witam,
Żałuję, że tam nas nie było, ale nie usunąłem jeszcze drobnej awarii pieca, która przytrafiła mi się w Osówce ... i w związku z powyższym nie mogłem przyjechać.
Pozdarwiam i gratuluję udanej imprezki.
janusz - 2008-10-27, 12:17
| rafalcho napisał/a: | Witam,
Żałuję, że tam nas nie było, ale nie usunąłem jeszcze drobnej awarii pieca, która przytrafiła mi się w Osówce ... i w związku z powyższym nie mogłem przyjechać.
Pozdarwiam i gratuluję udanej imprezki.
|
Ależ to była impreza "Ojciec i syn" a nie "Ojciec i synowie". Którego byś wybrał jak w domu cała "Bonanza" Są tacy którzy z tym mają jeszcze większy (liczba synów) problem
A co tam robił martes. Chyba że o czymś nie wiemy.
rafalcho - 2008-10-27, 12:20
Pojechałbym z dwoma ... jeden i 2-gi chyba dobrze by się "ubawił"
A tak tylko oglądanie fotek i czytanie realcji się ostało.
PC Seba - 2008-10-27, 18:10
| sasquatch napisał/a: | | To szansa na zaistnienie CamperTeam w mediach!!! Być w mediach to znaczy istnieć. Może tam się odbędzie spotkanie założycielskie - w końcu to forum dyskusyjne :-). Będzie temat podany na antenie!!! Może to być dobra reklama. To jest moje zdanie. |
Bedziecie w mediach, bez obaw
PC Seba - 2008-10-27, 18:40 Temat postu: Re: ARCADARKA
| ARCADARKA napisał/a: | witam
świetne fotki gino
dzięki za miłe chwile spędzone z wami wszystkimi , jednak coś w tym jest , że bardzo lubię takie spotkania ,nie jestem tego w stanie wyrazić słowami jest to w sercu , już czekam na następny zlot 2009
pozdrawiam |
Witam ponownie. Oj fajnie było. Nawet super. Niektórzy to nawet lato poczuli.
Dzieciaki się super bawiły. No i ta atmosfera. CamperTeam górował. na skuterach, prawie w strzelaniu i na linach. Było nas wszedzie dużo.
Martesik w trakcie imprezy oprowadzał po swoim wcześniejszym kamperku
|
|