Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Nadwozia kempingowe i zabudowy - Jaka to zabudowa?

radwan07 - 2008-10-15, 13:41
Temat postu: Jaka to zabudowa?
Posiadam Fiata Ducato 2,5D z 90r. którego remontuje. Może orientuje się ktoś jakiej firmy mam zabudowę. Moim zdaniem część mieszkalna została nałożona na Ducato z podwójną kabiną ponieważ w papierach figuruje jako ciężarowy. Wszystkie camperki które widziałem były z pojedyńczymi kabinami. Przesyłam kilka fotek:
TOMMAR - 2008-10-15, 13:44

FFB TABBERT całkiem sprytne autko. Powodzenia w ulepszaniu
matro - 2008-10-15, 15:47

muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem wyposażenia :spoko
wszystko funkcjonuje?

Kazik II - 2008-10-15, 18:55

Też bym takiego chciał, pies by miał gdzie jeździć :mrgreen:
A propos, ta nalepka z facjatą malamuta z tyłu to Twoja czy tak zostało po poprzednim właścicielu? Pytam bo akurat też jestem właścicielem (chociaż do końca nie wiadomo kto czyim :haha: ) takiego zwierza.

Dembomen - 2008-10-15, 19:33

Hej!
Gratulacje! fajne autko, ciekawe rozwiązanie szoferki, przyjemnego użytkowania :spoko
Hej!

radwan07 - 2008-10-16, 10:34

Kazik II napisał/a:
Też bym takiego chciał, pies by miał gdzie jeździć :mrgreen:
A propos, ta nalepka z facjatą malamuta z tyłu to Twoja czy tak zostało po poprzednim właścicielu? Pytam bo akurat też jestem właścicielem (chociaż do końca nie wiadomo kto czyim :haha: ) takiego zwierza.

Nalepka to po poprzednim właścicielu, w szoferce za fotelami było miejsce dla psa. U mnie będzie tam drugi rząd siedzeń bo lubimy podróżować w dwie rodziny.

radwan07 - 2008-10-16, 10:43

sys napisał/a:
wszystko funkcjonuje?

Wyposażenie jest super tylko jeszcze wszystkiego nierozgryzłem z elektryką. Sys mieszkamy blisko siebie (ze 100m.), trzeba się spotkać bo mamy teraz wspólne zainteresowanie.

Kazik II - 2008-10-16, 11:06

radwan07 napisał/a:
Nalepka to po poprzednim właścicielu, w szoferce za fotelami było miejsce dla psa.

A tę nalepkę to dałoby się jakoś w całości oderwać? Bardzo bym się ucieszył, gdybym mógł ją u siebie nakleić.

matro - 2008-10-16, 11:44

radwan07 napisał/a:
sys napisał/a:
wszystko funkcjonuje?

Wyposażenie jest super tylko jeszcze wszystkiego nierozgryzłem z elektryką. Sys mieszkamy blisko siebie (ze 100m.), trzeba się spotkać bo mamy teraz wspólne zainteresowanie.

... dokładnie! właśnie u siebie prawie rozgryzłem;)[/list]

radwan07 - 2008-10-16, 13:28

Kazik II napisał/a:
radwan07 napisał/a:
Nalepka to po poprzednim właścicielu, w szoferce za fotelami było miejsce dla psa.

A tę nalepkę to dałoby się jakoś w całości oderwać? Bardzo bym się ucieszył, gdybym mógł ją u siebie nakleić.

postaram sie odkleic ale myśle że to się nieuda.

DarekK - 2008-10-16, 13:40

Postaraj się zrobić w miarę jak najdokładniejsze zdjęcie samej naklejki, pod kątem prostym - może uda mi się je odtworzyć i wysłać zainteresowanym :) .
wmaker - 2008-11-17, 09:51

no jak FFB to najlepsza zabudowa bo...
.... nasza :spoko obecnie to firma Knaus (ostatnio ogłosiła upadłość)

ciekawe rozwiązanie, powodzenia w remoncie.