CamperTeam w mediach - O kamperowaniu i o nas - karawaningowcach.
Tadeusz - 2018-11-18, 00:15 Temat postu: O kamperowaniu i o nas - karawaningowcach.Na Targach w Nadarzynie nasz Kolega Włodek Ziółkowski, operator TV i właściciel strony "Świat Carawaningu" poświęcił wiele czasu na pokazanie naszej pasji z różnych punktów widzenia, oraz wielorakich aspektów karawaningu. Towarzyszyłem mu w tym.
Dwa kilkunastominutowe filmy z udziałem grupki reprezentantów posiadaczy klasycznych kamperów pozwalają na tle eksponatów wystawowych wypowiedzieć się pasjonatom od niedawna podróżujących kamperami oraz ludziom związanym z tą gałęzią turystyki zawodowo.
Posłuchajmy m.in. naszego kolegi, Redaktora Naczelnego "Polskiego Caravaningu", Sebastiana Klauza oraz twórcy i projektanta firmy "Globe Traveller", Jacka Jaskota.
Wszystko to okraszone migawkami z Targów i naszymi wrażeniami z podróży.
Jest tu również mowa o działaniach "CamperTeamu".
Skorpion - 2018-11-18, 00:21 Wojciechu - 2018-11-18, 11:05 Z nieukrywaną przyjemnością obejrzałem filmy. Pierwszy raz oglądałem film z tego roku i i widzę, że klimaty nadal fajne. Ten rok trochę mnie wstrzymał ze względu na cenę a później gdy były darmowe miejscówki - to były już inne plany. Na ten moment po rocznej przerwie, mam ochotę na ponowny przyjazd do Nadarzyna. Tadziu - to chyba dzięki Tobie. Tadeusz - 2018-11-18, 20:15 Wojtku, filmy powstały z myślą o turystach od niedawna zainteresowanych naszą pasją karawaningową.
Mamy nadzieję, że należycie spełnią swoją rolę.