Klub mi³o¶ników turystyki kamperowej - CamperTeam

Po Polsce - Dobre campingi nad Ba³tykiem

bogdanpiotr - 2018-12-09, 10:43
Temat postu: Dobre campingi nad Ba³tykiem
Szukam dobrych campingów nad Ba³tykiem. Dla sprecyzowania. W toaletach i pod prysznicem ZAWSZE musi byæ czysto. Co¶ takiego jest np. na campingach: BALTIC w Ko³ogrzegu i METROPOLIS w Sopocie i BIA£Y DOM w Dziwnówku.
Ewka B - 2018-12-09, 13:28

Kilka razy byli¶my w Karwii. Pole namiotowe Zefir. (Nie myliæ z domem wczasowym o tej samej nazwie) https://www.google.com/tr...kthcndpYZIBAiAB
Toalety w murowanym budynku, sprz±tane kilka razy dziennie. Ciep³a woda non stop.Na zewn±trz 3 du¿e zlewy do zmywania garów niestety tam tylko zimna woda. W miarê cicho bo jest to ju¿ ostatni kemping w Karwii na trasie do Jastrzêbiej Góry. Do morza tylko przez ulicê i kawa³eczek lasku. Tak ze 3 minuty.

BB - 2018-12-09, 13:31

Camping 21 Morski w £ebie
bercik - 2018-12-09, 15:51

Polecam kemping Alexa W³adys³awowo
Bazyli - 2018-12-10, 13:39

bercik napisa³/a:

Byli¶my w tym roku. Fajny choæ sezonie cienko z miejscem.

Mój ulubiony to http://www.alfa-klif.pl/galeria-2/
Czysto, bardzo bardzo blisko do pla¿y na której nawet w wysokim sezonie nie ma t³umów, animacje dla dzieci w cenie, namiot gdzie mo¿na posiedzieæ w razie deszczu - staraj± siê. POLECAM

Wa¿ne ¿eby nie trafiæ tu https://www.google.com/ma...!7i13312!8i6656
:spoko

Mumers - 2019-01-07, 15:16

bercik napisa³/a:

By³em tam w zesz³ym roku i bardzo polecam... nawet nie musisz zabieraæ ze sob± garnków i sztuæców (my byli¶my tam z rowerami 2 noce i mieli¶my ze sob± tylko sprzet biwakowy).

Mam wra¿enie ¿e sanitariaty to s± sprzatane "na okr±g³o" przez 1 dedykowana osobê - na prawdê czysto.

Bajaga - 2019-01-07, 15:20
Temat postu: Re: Dobre campingi nad Ba³tykiem
bogdanpiotr napisa³/a:
Szukam dobrych campingów nad Ba³tykiem. Dla sprecyzowania. W toaletach i pod prysznicem ZAWSZE musi byæ czysto. Co¶ takiego jest np. na campingach: BALTIC w Ko³ogrzegu i METROPOLIS w Sopocie i BIA£Y DOM w Dziwnówku.

Polecam Ambre w £ebie. Bez rezerwacji Du¿o wcze¶niej zapomnij.

MOPAR - 2019-01-12, 23:20

Ja ju¿ Ambre nie polecam...o spokoju mo¿na tam zapomnieæ.
silny - 2019-01-13, 06:38

Horyzont. W Ch³apowo jest czysty i spokojny ale z miejscem mo¿e byæ s³abo
MAWI - 2019-01-13, 11:11

MOPAR napisa³/a:
Ja ju¿ Ambre nie polecam...o spokoju mo¿na tam zapomnieæ.

Co do spokoju ,to coraz rzadziej mo¿na go gdziekolwiek spotkaæ . A ambre ?? moim zdaniem kemping dla wygodnych i leniwych.( knajpa i sklep na obiekcie , blisko mo¿e) Znaczy takich jak ja. Wiêc polecam. Na pewno nie jest to kemping dla samotników i lubi±cych odpoczywaæ w samotno¶ci.

Skorpion - 2019-02-28, 12:48

Kempingi

„Pod brzozami”
78-111 Ustronie Morskie
Ul. Targowa 2A
W³a¶ciciel: Jakub Grajek
Tel. + 48 502 812 055
E-mail: jakub@pod-brzozami.pl
Recepcja: Olga Grajek
Telefon: + 48 505 707 985
E-mail: olga@brzozy.pl
Osoba kontaktowa:
Karol Górecki
Tel. +48 662 227 855

„SOPOT 34”
81-731 Sopot
Ul. Bitwy pod P³owcami 55
Tel.+48 882 379 198
E-mail info@sopot34.pl

„SOPOT 45”
81-731 Sopot
Kojar Sp. z o.o. Sp. K.
ul. Bitwy pod P³owcami 73-79
Tel.+48 690 273 810
E-mail. recepcja@park45.pl

Pola Namiotowe i Campingi
”Camping nr. 180”
Ul. Morska 15
82-103 Stegna
Tel. +48 55 247 82 94
Kom. + 48 600 220 777
E-mail:camp180@mierzeja.pl

Bajaga - 2019-02-28, 13:33

Co do 180 w Stegnie mam mieszane uczucia. Po³o¿enie super ale sam kemping taki sobie, ³azienki bardzo takie sobie, wiêkszo¶æ miejsc w terenie prawie górzystym...
Bazyli - 2019-02-28, 13:55

Bajaga napisa³/a:
Co do 180 w Stegnie mam mieszane uczucia. Po³o¿enie super ale sam kemping taki sobie, ³azienki bardzo takie sobie, wiêkszo¶æ miejsc w terenie prawie górzystym...

Delikatnie to uj±³e¶.
Po³o¿enie to jedyny atut. Byli¶my tam raz w wysokim sezonie. Zostali¶my ustawieni na betonie tak ¿e stolik musieli¶my rozk³adaæ przy dyszlu (wtedy jeszcze z przyczep±) tak by³o nad¼gane. S³aby stosunek jako¶ci do ceny -odradzam.
Najwiêkszym smaczkiem s± przyczepy do wynajêcia (o ile jeszcze s±) - idealne jak kto¶ chce siê raz na zawsze wyleczyæ z carawaningu.

Martin B - 2019-02-28, 18:06

Hallo! w 2017 odwiedzilismy pomorze miedzyinnymi campingi w Lebie i w Gaskach obydwa campingi moge polecac ...ten w Gaskach jest blizej morza :) zdiecia znajdziesz na naszej stronie
https://www.hymis-reisen.de/polenskueste.html
pozdrawiam :spoko

wkizet - 2019-02-28, 19:39

Polecam Viking w Dziwnówku. Stosunkowo drogi, ale standard bardzo fajny. Toalety czyste, sprz±tane na okr±g³o. Ciê¿ej tam o zimn± wodê, ni¿ ciep³±. Mimo, ¿e nie tani, to raczej przedzwoniæ wcze¶niej, czy jest w ogóle miejsce.

W Ustroniu Morskim oprócz Brzóz polecam kemping od strony wschodniej AWF z Poznania. Mimo, ¿e toalety pamiêtaj± Gierka, to s± czyste. I jest znacznie ciszej ni¿ na Brzozach.

W £ebie Intercamp 84 te¿ fajny, choæ toalety juz ró¿nie. Czasami sprz±taczki nie nad±¿aj±. Ale jest fajny basen, basenik. :)

LukF - 2019-02-28, 21:42

Panowie, cenne rady i wskazówki.
Czy bêdzie nietaktem jak powiem, ¿e ciekawy jestem co znaczy w polskich warunkach "kemping drogi" a nie chce mi siê szukaæ strony Internetowej i cennika z ka¿dego z tych kempingów by zaspokoiæ sw± ciekawo¶æ. Mo¿e wiec jakie¶ ceny orientacyjne ??? Proszê :kwiatki:

Wojciechu - 2019-02-28, 22:45

Najdro¿szy o jakim s³ysza³em to 180 z³ociszy - doba. 70 - 100 standard > 60 - bardzo tanio. ;)
Bazyli - 2019-03-01, 09:12

LukF napisa³/a:
Panowie, cenne rady i wskazówki.
Czy bêdzie nietaktem jak powiem, ¿e ciekawy jestem co znaczy w polskich warunkach "kemping drogi" a nie chce mi siê szukaæ strony Internetowej i cennika z ka¿dego z tych kempingów by zaspokoiæ sw± ciekawo¶æ. Mo¿e wiec jakie¶ ceny orientacyjne ??? Proszê :kwiatki:

Dla mnie NIE liczy siê kwota jak± mam zap³aciæ ale co za to dostajê. np. 50z³ na nieogrodzonym kartoflisku przy zaro¶niêtym jeziorze z ³ykednowymi baletmistrzami; z wc na narciarza i zerow± infrastruktur± - drogo; 150 z³ z porz±dn± parcel±, blisko morza, z animacjami dla dzieci, ¶wietlic±, boiskiem, pachn±cymi kibelkami z muzyk± - tanio :spoko
Wojciechu, dalej widzê pro-os'a, muszê siê przyzwyczaiæ :spoko

Endi - 2019-03-01, 14:49

Martin B napisa³/a:
Hallo! w 2017 odwiedzilismy pomorze ...

Martin, dziêkujê za te kilka ciep³ych s³ów i wizycie w Ko³obrzeg. Muszê Ci powiedzieæ …mieszkam w tym mie¶cie od 1965 r i nigdy, przenigdy ! nie uda³o mi siê znale¿æ tak piêknego kawa³ka bursztynu jaki ma w rêku Twoja ma³¿onka :roza: Nawet po du¿ym sztormie :)

W której¶ z waszych relacji chyba z Francji, ma³¿onka pisze o szczê¶ciu. I oto siê spe³ni³o ! cieszê siê, ¿e tê szczê¶liw± pami±tkê znalaz³a, jak rozumiem w Ko³obrzegu :kwiatek2

Gratulujê !! i pozdrawiam. :spoko

Podoba mi siê ta Wasza - LAIKA :)

Martin B - 2019-03-03, 16:11

Hallo! Dzieki Endi za mile slowa i pozdrowienia :ok
fajnie jest w dzisiejszych czasach jezeli ktos sie ze szczescia innych cieszy...
pozdrawiam Martin

daro35 - 2019-06-27, 21:30

silny napisa³/a:
Horyzont. W Ch³apowo jest czysty i spokojny ale z miejscem mo¿e byæ s³abo

Miejsca jakby co sporo,za dobê dwie doros³e osoby,dzieci 4 i 10,pr±d zap³aci³em 94.30,miejsce jak najbardziej na Tak,pozdrówki z tego miejsca.

EwaMarek - 2021-07-07, 16:43

Napisze tutaj bo temat pasuje. W £ebie na stronie zachodniej odnowili pole namiotowe. Wyrównali na górce teren i utwardzili. S³upki elektryczne i rura na ¶cieki. S± te¿ s³upki nabierania wody i zlewania wc. CO prawda to jest bardziej pod tych z ¿aglami ale i nam sie mo¿e przydaæ. Sanitariaty w kontenerach ale nowe przynajmniej.

Dzisiaj te¿ mieli zwody na deskach. Wczoraj widzia³em autokar z przyczepk± na rowery. Tak Czesi ¶pi± pod namiotami i rowerami zwiedzaj± Polskê.

Jeste¶my teraz na przyczepie w £ebie na Morskim to siê w³óczê i podgl±dam co zmieni³o siê od kilku lat. Kamperek sobie odpoczywa ;)

EwaMarek - 2021-07-07, 16:45

jeszcze cennik ale ju¿ nie taki fajny...

W porównaniu do Morskiego , który jest teraz pe³ny tam w lasku jest w miarê pusto.

Andrzej_Gdynia - 2021-07-07, 17:39

To ja napisze o Wyspie Sobieszewskiej. My¶ê ¿e ludzie spoza Pomorza, a i tutejsi nie doceniaj± tego miejsca. W poprzednim tygodniu byem tam na campingu 69. I nie chodzi mi tu o camping - choæ nic do zarzucenia znale¶c nie mozna - odnowione ³azienki i kible, placyk zabaw dla dzieci, du¿y teren le¶ny - dla camperow wyznaczone utwardzone i p³askie miejsce na jakie¶ 10-12 samochodów, ale stan±æ mo¿na wszêdzie - miêdzy drzewami, namiotami - tyle ¿e miejsc p³askich nie ma tak wiele. Nie o campingu jednak chcia³em a o samym miejscu - ¶wietna pla¿a 200m od campu - pla¿a nie gorsza jak w £ebie czy na pó³wyspie, szeroka, i d³uga a¿ po horyzont. 70km tras rowerowych - rezerwat ptaków - rezerwat jak rezerwat - mo¿na wle¶æ na wie¿ê i pogapiæ siê, mo¿e jaki¶ ptak sie pojawi, ale tereny fajne. Najwa¿niejsze jednak jest to ¿e nie ma tu 100 osób na metr kwadratowy. Na pla¿y lu¿no, na campie tydzieñ temu jakie¶ 70% zajêto¶ci. Nie ma tu wielkiej ilo¶ci bud, budek, stoisk.... Dodam jeszcze ¿e jest tam wie¿a ci¶nieñ wybudowana parê lat temu - nowoczesna - i co ciekawe mo¿na zwiedzaæ. Wej¶cie na taras widokowy na wysoko¶ci 30m - to widok jakich niewiele tutaj mo¿na zobaczyæ .Ja polecam
MILU¦ - 2021-07-07, 20:11

Andrzej_Gdynia napisa³/a:
To ja napisze o Wyspie Sobieszewskiej. My¶ê ¿e ludzie spoza Pomorza, a i tutejsi nie doceniaj± tego miejsca. W poprzednim tygodniu byem tam na campingu 69. .Ja polecam

Ja te¿ bym poleca³ ale......po za sezonem :-P
Próbowali¶my tam wjechaæ w Bo¿e Cia³o tego roku .
Kamper na kamperze cena ....ponad 100 z³/doba za kampera ; 2 osoby i pr±d .

Socale - 2021-07-07, 20:43

EwaMarek napisa³/a:
jeszcze cennik ale ju¿ nie taki fajny...
...

Nie fajny a wrêcz g³upi!!! :idea
Dziecko i pies po 10 z³. Ile kosztów generuje dziecko bez opieki pod prysznicem i na zbudowanym dla dziecka placu zabaw, a ile pies bez codziennego prysznica i bez hu¶tawek?
Zawsze gdy proszê o uzasadnienie ceny za psa to s³yszê kretyñskie wykrêty, po czym stawiam warunek: p³acê za wszystko co potrzebujê ale nie za 3 kG psa.
Najczê¶ciej w PL nie ma na to zgody, wiêc bye bye... jadê sobie dalej.
.
W CRO to zawsze dobrze dzia³a gdy stawiam ten sam warunek i najczê¶ciej odpowied¼: ne ma problema, jes okej. :bigok
Nigdy nie zaakceptujê w cenniku psa, bez podzia³u na psiejsk± wielko¶æ/wagê/ilo¶æ pozbieranej kupy. My¶lê ¿e w tej kwestii powinni¶my siê zmobilizowaæ i rezygnowaæ z pobytu na kempingu zarz±dzanym przez zach³annych idiotów, telefonicznie a nie przed szlabanem, z mocn± sygnalizacj± o przesadzonej zach³anno¶ci tfu...rcóf takich cenników.
Tylko w ten sposób doczekamy w cenniku pozycji: Pies = do negocjacji. I Git!

dream_team - 2021-07-21, 16:40

Szukam dobrego campingu od Mrze¿yno do Ko³obrzegu. Co polecacie?
Piasek1 - 2021-07-23, 21:13

Socale napisa³/a:
uzasadnienie ceny za psa to s³yszê kretyñskie wykrêty

Wje¿d¿asz do kogo¶ na metê licz siê z jego zasadami - jakkolwiek by³yby g³upie i niedorzeczne dla ciebie ale to jego zasady bo i jego posesja.

Socale - 2021-07-23, 21:40

Piasek1 napisa³/a:
Socale napisa³/a:
uzasadnienie ceny za psa to s³yszê kretyñskie wykrêty

Wje¿d¿asz do kogo¶ na metê licz siê z jego zasadami - jakkolwiek by³yby g³upie i niedorzeczne dla ciebie ale to jego zasady bo i jego posesja.

Nie wjecha³em, robi³em rekonesans w cenniku (z zasady!!!) o psa na baterie siê nie dogada³em wiêc kretynów ola³em s³usznie.
Pies nie ucierpia³, mi portfel nie schud³ a kretyni przez idiotyczn± pozycjê w cenniku nie zarobili nic na moim potencjalnym pobycie :bigok
Pozwól i niech nadal dzia³a, ¿e decyduje ten kto p³aci a nie ten kto ¿±da. Mamy kampery=mamy mo¿liwo¶ci a nie uleg³o¶ci :bigok

Piasek1 - 2021-07-24, 05:18

Wje¿d¿aj±c do danego kraju respektujesz przepisy drogowe i zasady jakie u nich obowi±zuj± czy wyk³ócasz siê z pogranicznikami i drogówk± ¿e u nas jest inaczej ? Albo Ty uwa¿asz inaczej... ?

Odwiedzaj± Was znajomi z sier¶ciuchami ? - nie s±dzê ¿e pozwalasz na to aby ich pupilki wali³y na wasz trawnik, obszczywa³y ¶ciany, naro¿niki oraz meble ogrodowe i rzyga³y d³awione traw± w warzywniku.

Socale napisa³/a:
Mamy kampery=mamy mo¿liwo¶ci

aj owszem, twój kamper = twój sier¶ciuch ... ale jego trawnik
Na tym polega w³a¶nie wolno¶æ. Ty nie musisz - oni nie musz±. Nie rób wyrzutów komu¶ za jego zasady bo tak jak Ty masz ¶wiête prawo woziæ swojego pupila swoim autem tak on ma prawo go sobie nie ¿yczyæ na swoim terenie albo pobieraæ op³aty za to ¿e bêdzie go tolerowa³. Uszanuj to zamiast wprowadzaæ jak±¶ moralno¶æ Kalego. Bo takie podej¶cie capi lewactwem na kilometr. Typowa postawa uchod¼ców zalewaj±cych europê: przybywamy do was po schronienie i lepsze ¿ycie ale od teraz to my bêdziemy ustalaæ zasady

SlawekEwa - 2021-07-24, 05:48

Piasek1 napisa³/a:
Wje¿d¿aj±c do danego kraju respektujesz przepisy drogowe i zasady jakie u nich obowi±zuj± czy wyk³ócasz siê z pogranicznikami i drogówk± ¿e u nas jest inaczej ?

Socale napisa³/a:
Nie wjecha³em robi³em rekonesans w cenniku (z zasady!!!) o psa na baterie siê nie dogada³em wiêc kretynów ola³em s³usznie.

Piasek1 widzisz ró¿nicê? :bajer
Ca³kiem du¿o ludków nie jedzie przez Austriê ze wzglêdu na wagi :-P

Piasek1 - 2021-07-24, 08:13

Oczywi¶cie ¿e widzê ale epitety pod adresem organizatorów przybytku za to ¿e nie chc± psa albo chc± za to kasê s± co najmniej niezrozumia³e ¿eby nie powiedzieæ bezpodstawne.

Decydujesz siê na jazdê ze zwierzêtami - miej ¶wiadomo¶æ konsekwencji i ograniczeñ a nie jakie¶ obelgi bo 10z³ za psa chcieli...

smok_wawelski - 2021-07-24, 12:46

Piasek1 napisa³/a:
.....Nie rób wyrzutów komu¶ za jego zasady bo tak jak Ty masz ¶wiête prawo woziæ swojego pupila swoim autem tak on ma prawo go sobie nie ¿yczyæ na swoim terenie albo pobieraæ op³aty za to ¿e bêdzie go tolerowa³. ......
Ok ja nie kwestionujê ani podej¶cia Wojtka ani tego ¿e w³a¶ciciel ma prawo ustalaæ zasady na swoim terenie.
Tylko....
Uzasadnij proszê jakie s± ekonomiczne przes³anki pobierania op³at za psa poza widzimisiê w³a¶ciciela terenu.
Nie widzia³em jako¶ nigdy aby kto¶ dezynfekowa³. rekultywowa³ te obsikane przez czworonogi trawniki - 2 kê ma zbieraæ w³a¶ciciel to proste - za utrzymanie tego trawnika jest kasa wliczona w pobyt osób - wiêc powiedz mi proszê za co ta psia op³ata ? Gdyby ten w³a¶ciciel co¶ robi³ w zakresie psich sików to inna polka ale on wymy¶li³ tylko to ¿e mo¿na dodatkowo zarobiæ. Ok nawet gdy wyznaczy wydzielone pole/trawnik dla czworonogów - tak wtedy op³ata siê nale¿y bo kto¶ to pole wydzieli³ i utrzymuje ale skoro w wiêkszo¶ci przypadków takowego pola nie ma to do czorta za co ta w wielu przypadkach nie taka ma³a kasa ??? To po prostu kolejna wydumka i zdzierstwo - czy taki wniosek sie nie nasuwa ?

edit: dla unikniêcia nieporozumieñ o w³a¶cicielach i psiej 2-ce - ma ja zbieraæ w³a¶ciciel psa a nie w³a¶ciciel terenu :)

SlawekEwa - 2021-07-24, 12:50

smok_wawelski napisa³/a:
To po prostu kolejna wydumka i zdzierstwo

Gdzie¶, kiedy¶ pobierali dodatkow± op³atê za rozwiniêt± markizê :diabelski_usmiech

smok_wawelski - 2021-07-24, 12:54

Tak S³awku - ale to powiedzia³bym jest to trochê inna polka ni¿ pies.
Ma³y kemping ma³e parcele przekraczasz obrys swojej parceli bulisz dop³atê - to wg mnie s³uszne bo zajmujesz ponad jedno normatywne miejsce za które ustanowiono jak±¶ tam cenê ale to s³uszne tylko w takich przypadkach nigdy natomiast na kempingu gdzie nie wydzielono stanowisk albo gdy mie¶cisz siê w swojej parceli

BiG Team - 2021-07-24, 13:45

smok_wawelski napisa³/a:
dla unikniêcia nieporozumieñ o w³a¶cicielach i psiej 2-ce - ma ja zbieraæ w³a¶ciciel psa a nie w³a¶ciciel terenu

niestety, to tylko teoretycznie, praktyka jest zgo³a inna :gwm

SlawekEwa - 2021-07-24, 17:28

smok_wawelski napisa³/a:
Ma³y kemping ma³e parcele przekraczasz obrys swojej parceli bulisz dop³atê - to wg mnie s³uszne bo zajmujesz ponad jedno normatywne miejsce za które ustanowiono jak±¶ tam cenê

Ca³e szczê¶cie, ¿e drzwi mam odsuwane, bo wg Twojej teorii trzeba p³aciæ za uchylane poza obrys kampera :haha:

EwaMarek - 2021-07-24, 20:28

No i znowu wytykanie kto ma racjê - dajcie spokój. Szkoda zdrowia . Ka¿dy ma swoje racje i niech tak zostanie.

A tak przy okazji - ja nie wo¿ê psów bo pilnuj± mi domu i do tego s±.
Wiêc nie mam tego problemu.

Monter - 2021-07-24, 20:48

Ja podpisujê siê pod tym co napisa³ w tym po¶cie kolegaPiasek1.

Drogi smok_wawelski, nikomu nic do tego czy dany przepis jest zasadny ekonomicznie, czy w³a¶ciciel ponosi koszty sprz±tania trawników lub jakiekolwiek inne. On ma nawet prawo nawet zbankrutowaæ i nikomu nic do tego.

Op³ata mo¿e siê braæ st±d, ¿e s± na kempingach ludzie nie lubi±cy psów i op³ata ma za zadanie utrzymaæ jako¶ w ryzach ich ilo¶æ. Mo¿na siê tylko domy¶laæ sk±d to "nielubienie" siê wziê³o - zwraca uwagê na poczynania i zbiera "suweniry" mo¿e co 10 w³a¶ciciel czworonogów, reszta traktuje ca³y ¶wiat jak jedn± wielk± toaletê. Na osiedlu, na którym mieszkam przy blokach by³y piaskownice - zlikwidowano je, zgadnijcie czemu.

SlawekEwa - 2021-07-24, 21:12

Monter napisa³/a:
zlikwidowano je, zgadnijcie czemu.

Przez koty? Zgad³em? :bigok

Skorpion - 2021-07-24, 21:32
Temat postu: Rowy

POLE NAMIOTOWE WAGABUNDA

Witajcie na polu namiotowym WAGABUNDA

Staraj±c siê dotrzeæ do jak najwiêkszego grona mi³o¶ników urlopowania nad naszym piêknym polskim morzem, pragniemy przybli¿yæ Pañstwu nasza ofertê, jednocze¶nie prezentuj±c jak najszerzej gamê mo¿liwo¶ci wypoczynkowych które oferuje region ¶rodkowego Pomorza.
Pole namiotowe WAGABUNDA prowadzone przez Krystynê i Jana Macegoniuk istnieje ponad 20lat. W ci±gu minionych lat zdobyli¶my sobie uznanie na rynku ofert turystycznych, a fakt wysokiego standardu i profesjonalnej obs³ugi potwierdza wci±¿ rosn±ca grupa wczasowiczów, którzy corocznie odwiedzaj±c polskie wybrze¿e wybieraj± na miejsce urlopu w³a¶nie nasze pole namiotowe.
Wci±¿ staramy siê ulepszaæ nasza ofertê wypoczynkowa, oferuj±c przybywaj±cym do Rowów wczasowiczom spokojny urlop na ³onie natury. Wiedz±c jak bardzo wiêkszo¶æ z pañstwa ceni sobie ciszê i spokój, nasz camping stawia sobie na celu zapewnienie ka¿demu z naszych go¶ci maksimum prywatno¶ci niezbêdnej do udanego wypoczynku.
Wiemy jak wa¿nym elementem wypoczynku nad morzem jest pla¿owanie, te aktywne jak i tradycyjne wylegiwanie siê w s³oñcu. Dzi¶ Rowy to przede wszystkim turystyka oraz szeroka i piêkna pla¿a ze z³otym piaskiem, do której blisko jest z ka¿dego punktu miejscowo¶ci. Zapewne doceni± Pañstwo fakt i¿ znajduje siê ona zaledwie 5 min spacerkiem od naszego obiektu. Miejsca do gry w siatkówkê daj± mo¿liwo¶æ aktywnego wypoczynku, a obecno¶æ ratowników WOPR zapewni bezpieczny wypoczynek nad wod±.
Nasz camping znajduje siê niedaleko g³ównej arterii komunikacyjnej, lecz bior±c pod uwagê wielko¶æ ca³ej miejscowo¶ci mo¿na powiedzieæ i¿ po³o¿ony jest na uboczu. Dziêki temu trafiæ do nas jest niezwykle prosto, jednocze¶nie po³o¿enie takie sprawia, i¿ otoczony szpalerem ¶wierków camping wydaje siê oaza spokoju.

Cennik
Osoba: 20 z³ / 6dni
Osoba: 18 z³/6dni+
Pr±d:14 z³
Op³ata za psa: 5 z³
Samochód: 0 z³
Przyczepa campingowa: 0 z³
Camper: 0 z³
Namiot: 0 z³

76-212 Rowy ul. Kapitañska 6
Województwo: Pomorskie
Region: Pomorze Wschodnie
Skontaktuj siê z nami
Kom.509 039 518
Kom.513 103 855
http://wagabundarowy.mozello.pl/

Email: wagabundarowy@gmail.com

MILU¦ - 2021-07-25, 21:41

S± hotele gdzie nie s± mile widziane rodziny z dzieæmi to siê nie dziwcie kampingom bez kundli :mrgreen:
smok_wawelski - 2021-07-25, 22:57

SlawekEwa napisa³/a:
smok_wawelski napisa³/a:
Ma³y kemping ma³e parcele przekraczasz obrys swojej parceli bulisz dop³atê - to wg mnie s³uszne bo zajmujesz ponad jedno normatywne miejsce za które ustanowiono jak±¶ tam cenê

Ca³e szczê¶cie, ¿e drzwi mam odsuwane, bo wg Twojej teorii trzeba p³aciæ za uchylane poza obrys kampera :haha:
Uwa¿aj na tylne :haha:
Ta teoria by³a ciut inna - Nie poza obrys kampera a poza obrys wydzielonej parceli za która ustalono cenê :) odsuwane te¿ ciut wychodza poza obrys auta :haha:

Monter napisa³/a:
Drogi smok_wawelski, nikomu nic do tego czy dany przepis jest zasadny ekonomicznie, czy w³a¶ciciel ponosi koszty sprz±tania trawników lub jakiekolwiek inne. On ma nawet prawo nawet zbankrutowaæ i nikomu nic do tego.
Op³ata mo¿e siê braæ st±d, ¿e s± na kempingach ludzie nie lubi±cy psów....

Tak masz racje - dyskusja jednak by³a raczej czy to w³a¶ciwe i czy nam to pasi - mnie nie pasi a w³a¶ciciel oczywi¶cie prawo takie ma - wyj¶cie jest proste jadê gdzie indziej tam gdzie przyjm± mnie z psem na jasnych zasadach ¿e po nim sprz±tam bo dla mnie to oczywiste i normalne tak samo jak jego szczepienia, smycz i kaganiec
Fakt ludzie nie przyk³adaj± wagi do sprz±tania po swoich zwierzakach tu te¿ masz racje - ale zdrowszym by³oby po prostu powiedzieæ ten obiekt nie przyjmuje zwierz±t - natomiast walenie op³at przy braku sprz±tania przez obs³ugê obiektu jest wg mnie dorobkow± Dulszczyzn± bo albo psy s± be albo nie s± a tu za dyszkê dziennie przestaj± byæ be a ich odchody le¿± dalej na tym samym trawniku tego samego w³a¶ciciela i nikt ich nie sprz±ta - przy poziomie cen rzêdu 70-80z³ doba ta dyszka raczej nie stanowi ceny zaporowej - o to mi biega i to mnie wkurza jakby sprz±ta³ kto¶ z obs³ugi nie negowa³bym tej dyszki ani jednym s³owem.

Janusszr - 2021-07-26, 06:46

Powrócimy do tematu przewodniego. Proszê :spoko
SlawekEwa - 2021-07-26, 06:47

smok_wawelski napisa³/a:
Uwa¿aj na tylne

Spoko, po podniesieniu ³o¿a dostêp od ¶rodka :-P