|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Niemcy - Góry Żytawskie
TOMMAR - 2008-10-21, 10:54 Temat postu: Góry Żytawskie W przeddzień wyjazdu do Osówki razem z Zosią i Romkiem odwiedziliśmy urokliwe Góry Żytawskie z jego centralnym punktem- miejscowościa OYBIN.
Nienajgorsza pogoda pozwoliła delektować sie pieknymi, jesiennymi widokami tej części Saksonii.
Oybin połozone jest około 40 km. od Zgorzelca. Szczerze polecamy to miejsce.
http://www.oybin.com/pl/oybin.html
TOMMAR - 2008-10-21, 10:57 Temat postu: cd Góry Żytawskie cd
48a-ELANKO - 2008-10-21, 11:27
Dziękujemy Tomku za zawsze piękne zdjęcia! Kusisz nimi do zwiedzania tych miejsc; następny wyjazd wspólny !!!.
Aulos - 2008-10-21, 11:37
A wracałem z wakacji we Włoszech przez Zgorzelec. Gdybym wiedział, że tam jest tak ładnie pewnie zatrzymalibyśmy się na chwilę.
TOMMAR - 2008-10-21, 11:44
Elu, Andrzeju to jest bardzo miła perspektywa. Razem raźniej. Czekamy na nowy sezon.
Aulos napisał/a: | A wracałem z wakacji we Włoszech przez Zgorzelec. Gdybym wiedział, że tam jest tak ładnie pewnie zatrzymalibyśmy się na chwilę. |
no to sobie nagrabiliscie. Teraz będziecie musieli przyjechać specjalnie. Sami widzicie, że warto
Aulos - 2008-10-21, 11:53
Cytat: | no to sobie nagrabiliscie |
No, ale chyba nam wybaczycie
TOMMAR - 2008-10-21, 11:56
Musimy sie bardzo powaznie zastanowić.
A tak na serio to Zgorzelec nie jest tylko miejscem przelotowym. na prawde warto sie tutaj zatrzymać.
eeik - 2008-10-21, 13:58
Piękne miejsce , zwróciłam już uwagę jak wkleiłeś zdjęcia w wątku Osówkowym.
Jest plac zabaw dla dzieci co u nas ma niemałe znaczenie )).
bchantal - 2008-10-21, 17:04
mysmy tyle razy tam przejezdzalismy, jednak nigdy nie zwrocilismy takiej uwagi na te okolice. Przyzekamy ze w pszyszlosci bedziemy jezdzic z otwartymi oczami.
pagas - 2009-01-24, 06:32 Temat postu: Do TOMMAR Jestem ze szczecina , a nie wiedzialem ,z e tak niedaleko sa tak piekne miejsca jak Gory Zytawskie.Skrobnijcie jeszcze troche o nich , na co sie kierowac,gdzie postawic auto i co zwiedzac, albo gdzie kupic broszurke infoirmacyjna bo mysle , ze pierwszym moim wypadem beda wlasnie te gory..
pagas
Romek - 2009-01-25, 17:46
Sławku !
Przyjedz w końcu do tego Szczecina to wszystkiego się dowiesz , na zdjęciach zrobionych przez TOOMARA jestem z Zosią moja żoną .
KOCZOR - 2009-01-26, 14:19
TOMMAR napisał/a: | A tak na serio to Zgorzelec nie jest tylko miejscem przelotowym. na prawde warto sie tutaj zatrzymać |
Tomek
góry stoją tam zawsze, a pewnie jakieś imprezy regionalne pewnie też się tam odbywają,
znasz - daj info do harmonogramu,
nie znasz - poszukaj i też daj
Pozdrawiam
kimtop - 2009-01-26, 14:48
Romek napisał/a: | na zdjęciach zrobionych przez TOOMARA jestem z Zosią moja żoną . |
Tak,potwierdzam.
To Zosia,żona Romka
TOMMAR - 2009-01-26, 20:43
Marku a tak niedaleko przejeżdżałeś nowo zakupionym. Oj teraz masz zaległości.
pagas - 2009-01-28, 05:12 Temat postu: pewnie
Romek napisał/a: | Sławku !
Przyjedz w końcu do tego Szczecina to wszystkiego się dowiesz , na zdjęciach zrobionych przez TOOMARA jestem z Zosią moja żoną . |
Pewnie ,z e wkoncu przyjade do szczecina Romek.Tyle ze jakos mi nie wychodzi.
Jstem taki zaj.....fajny , ze mnie nie chca podmienic.
\
|
|