Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Niemcy - Góry Żytawskie

TOMMAR - 2008-10-21, 10:54
Temat postu: Góry Żytawskie
W przeddzień wyjazdu do Osówki razem z Zosią i Romkiem odwiedziliśmy urokliwe Góry Żytawskie z jego centralnym punktem- miejscowościa OYBIN.
Nienajgorsza pogoda pozwoliła delektować sie pieknymi, jesiennymi widokami tej części Saksonii.
Oybin połozone jest około 40 km. od Zgorzelca. Szczerze polecamy to miejsce.

http://www.oybin.com/pl/oybin.html

TOMMAR - 2008-10-21, 10:57
Temat postu: cd Góry Żytawskie
cd
48a-ELANKO - 2008-10-21, 11:27

Dziękujemy Tomku za zawsze piękne zdjęcia! Kusisz nimi do zwiedzania tych miejsc; następny wyjazd wspólny !!!. :lol:
Aulos - 2008-10-21, 11:37

A wracałem z wakacji we Włoszech przez Zgorzelec. Gdybym wiedział, że tam jest tak ładnie pewnie zatrzymalibyśmy się na chwilę. :spoko
TOMMAR - 2008-10-21, 11:44

Elu, Andrzeju to jest bardzo miła perspektywa. Razem raźniej. Czekamy na nowy sezon.

Aulos napisał/a:
A wracałem z wakacji we Włoszech przez Zgorzelec. Gdybym wiedział, że tam jest tak ładnie pewnie zatrzymalibyśmy się na chwilę.

no to sobie nagrabiliscie. Teraz będziecie musieli przyjechać specjalnie. Sami widzicie, że warto

Aulos - 2008-10-21, 11:53

Cytat:
no to sobie nagrabiliscie

No, ale chyba nam wybaczycie :pad:

TOMMAR - 2008-10-21, 11:56

Musimy sie bardzo powaznie zastanowić.
A tak na serio to Zgorzelec nie jest tylko miejscem przelotowym. na prawde warto sie tutaj zatrzymać.

eeik - 2008-10-21, 13:58

Piękne miejsce , zwróciłam już uwagę jak wkleiłeś zdjęcia w wątku Osówkowym.

Jest plac zabaw dla dzieci co u nas ma niemałe znaczenie :) )).

bchantal - 2008-10-21, 17:04

mysmy tyle razy tam przejezdzalismy, jednak nigdy nie zwrocilismy takiej uwagi na te okolice. Przyzekamy ze w pszyszlosci bedziemy jezdzic z otwartymi oczami.
:shock:

pagas - 2009-01-24, 06:32
Temat postu: Do TOMMAR
Jestem ze szczecina , a nie wiedzialem ,z e tak niedaleko sa tak piekne miejsca jak Gory Zytawskie.Skrobnijcie jeszcze troche o nich , na co sie kierowac,gdzie postawic auto i co zwiedzac, albo gdzie kupic broszurke infoirmacyjna bo mysle , ze pierwszym moim wypadem beda wlasnie te gory..
pagas

Romek - 2009-01-25, 17:46

Sławku !
Przyjedz w końcu do tego Szczecina to wszystkiego się dowiesz , na zdjęciach zrobionych przez TOOMARA jestem z Zosią moja żoną . :bukiet:

KOCZOR - 2009-01-26, 14:19

TOMMAR napisał/a:
A tak na serio to Zgorzelec nie jest tylko miejscem przelotowym. na prawde warto sie tutaj zatrzymać

Tomek
góry stoją tam zawsze, a pewnie jakieś imprezy regionalne pewnie też się tam odbywają,
znasz - daj info do harmonogramu,
nie znasz - poszukaj i też daj :bigok :spoko

Pozdrawiam :smokedevil

kimtop - 2009-01-26, 14:48

Romek napisał/a:
na zdjęciach zrobionych przez TOOMARA jestem z Zosią moja żoną .

Tak,potwierdzam.
To Zosia,żona Romka :)

TOMMAR - 2009-01-26, 20:43

Marku a tak niedaleko przejeżdżałeś nowo zakupionym. Oj teraz masz zaległości.
pagas - 2009-01-28, 05:12
Temat postu: pewnie
Romek napisał/a:
Sławku !
Przyjedz w końcu do tego Szczecina to wszystkiego się dowiesz , na zdjęciach zrobionych przez TOOMARA jestem z Zosią moja żoną . :bukiet:

Pewnie ,z e wkoncu przyjade do szczecina Romek.Tyle ze jakos mi nie wychodzi.
Jstem taki zaj.....fajny , ze mnie nie chca podmienic.

\