| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Budujemy kampera - Kto to buduje? Zagadka ;)
Spax - 2019-02-09, 11:40 Temat postu: Kto to buduje? Zagadka ;)
| Cytat: |
...czego by pan jeszcze chciał od życia?
– Chciałbym dokończyć mój ambitny projekt przerobienia karetki pogotowia na kamper i powłóczyć się po świecie. Kupiłem w Niemczech dużą karetkę z demobilu. Ktoś mi uzmysłowił, że mają tam tysiące karetek do kupienia. Znalazłem sobie jedną w internecie. A że mam uzdolnienia majsterkowiczowskie, to przerobiłem ją na kamper. W środku wygląda jak pokój na osiem metrów kwadratowych z rozkładanym tapczanem, szafkami, zlewem, prysznicem...
Niezły wypas.
– Chcę jeszcze zainstalować lodówkę, kuchenkę gazową i panel solarny na dachu. Mam nadzieję, że jeżeli go wyposażę, to przez dwa tygodnie będę mógł utrzymywać kontakt ze światem zewnętrznym, tylko tankując paliwo...
|
Jest wśród nas? Przyznać się!
bert - 2019-02-09, 11:49 Temat postu: Re: Kto to buduje? Zagadka ;)
| Spax napisał/a: | | Cytat: |
...czego by pan jeszcze chciał od życia?
– Chciałbym dokończyć mój ambitny projekt przerobienia karetki pogotowia na kamper i powłóczyć się po świecie. Kupiłem w Niemczech dużą karetkę z demobilu. Ktoś mi uzmysłowił, że mają tam tysiące karetek do kupienia. Znalazłem sobie jedną w internecie. A że mam uzdolnienia majsterkowiczowskie, to przerobiłem ją na kamper. W środku wygląda jak pokój na osiem metrów kwadratowych z rozkładanym tapczanem, szafkami, zlewem, prysznicem...
Niezły wypas.
– Chcę jeszcze zainstalować lodówkę, kuchenkę gazową i panel solarny na dachu. Mam nadzieję, że jeżeli go wyposażę, to przez dwa tygodnie będę mógł utrzymywać kontakt ze światem zewnętrznym, tylko tankując paliwo...
|
Jest wśród nas? Przyznać się! |
Cimoszewicz?
Nie raczej go tu nie ma
Spax - 2019-02-09, 18:22
bert, zgadza się. To pan Cimosziewcz. No i pewnie masz rację z tym, że go wśród nas nie ma. Chociaż kto wie. Nick to tylko nick.
Bronek - 2019-02-09, 19:45
A propos ciekawy z nim wywiad.
Spax - 2019-02-10, 11:08
Tak jest - według mnie to jeden z niewielu, który potrafi konkretnie coś powiedzieć i to w taki sposób, aby przy okazji nie urazić innego.
zbyszekwoj - 2019-02-10, 12:46
Cimoszewicz to madry facet, nawet jak mówił "trzeba si,e bylo ubezpieczyć". Dzisiaj szczegolnie to doceniam.
SlawekEwa - 2019-02-10, 12:47
| Cytat: | Dzisiaj szczegolnie to doceniam.
|
Mądry Polak....................................
zbyszekwoj - 2019-02-10, 12:57
| SlawekEwa napisał/a: | | Cytat: | Dzisiaj szczegolnie to doceniam.
|
Mądry Polak.................................... |
|
|