|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Pomocy! mam konkretny problem techniczny - Sklejka i drewno do w pełni przeszklonego busa?
sebbos - 2019-02-22, 11:45 Temat postu: Sklejka i drewno do w pełni przeszklonego busa? Mam w pełni przeszklonego Transita, mam zamiar wywalić tapicerkę (szczątkową) i zasłonić połacie metalu - wokół okien, na drzwiach i suficie, sklejką i miejscami drewnem, pod to pewnie wełna a tam gdzie musi być cienko (sufit) to pewnie filc poroso.
Próbował ktoś może czegoś takiego?
Pytanie - co na to diagnosta, bo nie zamierzam przerejestrowywać auta, zostaje osobowy.
Inna sprawa to ew. kolizja, ale wszystko to będzie klejonka więc nie pójdzie od razu w drzazgi, a te z kolei w pasażerów.
Poniżej fota, już niestety nie wiem skąd, ale sufit zachwycił moją ślubną
amples - 2019-02-22, 12:06
sebbos napisał/a: | Pytanie - co na to diagnosta, bo nie zamierzam przerejestrowywać auta, zostaje osobowy. | A co diagnostę interesuje jak wytapicerujesz - okleisz sobie auto , ilość miejsc ma być zgodna z DR .
sebbos - 2019-02-22, 15:13
I tu się zaczyna zabawa, właśnie zmieniłem kanapę 2 os na pojedynczy fotel (tez fabryczny Forda), w DR 9, w aucie 8 lub mniej jeśli wyjmę kanapy, niedługo przegląd
Norbertp83 - 2019-02-23, 23:18 Temat postu: Re: Sklejka i drewno do w pełni przeszklonego busa?
sebbos napisał/a: | I tu się zaczyna zabawa, właśnie zmieniłem kanapę 2 os na pojedynczy fotel (tez fabryczny Forda), w DR 9, w aucie 8 lub mniej jeśli wyjmę kanapy, niedługo przegląd |
Zmień ewentualnie tylko ilość miejsc zostając przy osobowym.
sebbos napisał/a: | Poniżej fota, już niestety nie wiem skąd, ale sufit zachwycił moją ślubną |
Wygląda mi to na polakierowaną sklejkę.
sebbos - 2019-02-24, 11:49
zgadza się, to sklejka egzotyczna, chyba już wiem jaki gatunek ::wyszczerzony:
|
|