|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Pomocy! mam konkretny problem techniczny - Klej
gryz3k - 2019-03-03, 20:17 Temat postu: Klej Potrzebuje podpowiedzi jaki użyć klej do przyklejenia metalowego zawiasu, takiego taśmowego jak w starych szafach, do plastiku. Prawdopodobnie jest to pcv. Jest to element kabiny prysznicowej w hymerze. Jakieś pomysły?
Socale - 2019-03-03, 20:23 Temat postu: Re: Klej
gryz3k napisał/a: | ...
jaki użyć klej do przyklejenia metalowego zawiasu, takiego taśmowego jak w starych szafach, do plastiku.
... |
PCV nie jest materiałem lubiącym wiązać się z klejami twardymi, ale jak powierzchnię przelecisz papierem ściernym i głęboko zmatujesz, to np Poxipol będzie się tego trzymał, metalu bez nadmiernych obciążeń też się trzyma. Jeśli to jest połączenie lekkie to myślę że nawet taśma dwustronnie lepna też utrzyma jeśli jest chociaż miejsce na pasek o szer 1cm.
Czy ten plastik swoją powierzchnią odpowiada zawiasowi?
Zapodaj foto bo improwizuję.
Wojciechu - 2019-03-03, 20:36
Może - CX-80 AUTO WELD
pasza - 2019-03-03, 21:49
Wojciechu napisał/a: | Może - CX-80 AUTO WELD |
Twardy, drogi i pęknie szybciutko.
Ten patent jest znacznie lepszy.
-> https://treborok.wordpress.com/dlaczego-w-bagazniku-mezczyzni-trzymaja-paczke-sody/
zbyszekwoj - 2019-03-06, 16:58
Wojciechu napisał/a: | Może - CX-80 AUTO WELD |
Wojciechu, zmieniliscie nick, a stary taki fajny zawsze kojarzyl mi sie z aresztem, chociaz wszyscy wiedzieli ze to od profesora.
Pozdrawiamy.
slawwoj - 2019-03-06, 18:11
zbyszekwoj napisał/a: | Wojciechu napisał/a: | Może - CX-80 AUTO WELD |
Wojciechu, zmieniliscie nick, a stary taki fajny zawsze kojarzyl mi sie z aresztem, chociaz wszyscy wiedzieli ze to od profesora.
Pozdrawiamy. |
I tak poztanie Profos w naszych rozmowach. Tak jak Rowerek jest Leonem lub Markiem Leonem
Rowerek - 2019-03-06, 20:21
Sławek jak zwał tak zwał
zbyszekwoj - 2019-03-07, 10:54
Sławwoj, a może pozazdroscił nam tego woj?
slawwoj - 2019-03-07, 10:56
Kazdy by chciał mieć - woj
|
|