| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Pomocy! mam konkretny problem techniczny - przedsionek Omnistor 5000
Andrzej_Gdynia - 2019-05-11, 22:36 Temat postu: przedsionek Omnistor 5000 Czuję się lekko zagubiony przeglądając strony różnych dystrybutorów oferujących przedsionki.
Otóż moja markiza to Omnistor 5000 - czyli nie młody już model. Oglądając filmiki z rozstawiania przedsionków zauważyłem że krokwie boków są profilamu ze szparą na wsunięcie kedry. Taką budowę jak wnioskuję z obrazków ma np, safari room. Gdzie szukać takich krokwi?
A może wcale nie trzeba - bo jak jestem na stronie Obelink widzę inną konstrukcję podwieszaną do rurek okrągłych... Nie widziałem w natrurze jeszcze takiego przedsinka i właściwie tylko wnioskuję z obrazkó i filmów... byc może nietrafnie.
Szukam lekkiego przedsionka, może nawet tylko boków - ale do tych boków potrzebuję poprzeczki... Trafiają się jakieś przedsionki używane (co mnie interesuje z uwagi na ceny nowych), ale albo nie mają rurek, albo nie jestem pewny czy do mojej markizy omni będzie pasować. Reasumując - czy są gdzieś dostępne krokwie z profilem na kedrę do omni seria 5 ?
Macie jakiegoś dobrego sprzedawcę ?
zibikruk - 2019-05-11, 22:53
Jest przedsionek nie wymagający rurek tutaj . Trzeba jedynie dołożyć listwę pod markizą od strony kampera.
Rozkładałem z kolega - 10 minut.
stander - 2019-05-12, 06:09
https://www.obelink.pl/ru...ASABEgIP_vD_BwE
Tutaj masz wszystko
Możesz zamówić boczne ścianki które zawieszasz na teleskopowy rafter ,albo zamówić sam fafter i doszyć boczki z lekkiego materiału ,który bez problemu kupisz .
Jak zadzwonisz do doradcy Obelink to spoko cię poprowadzi
Powodzenia
kimtop - 2019-05-12, 08:22
Zadzwoń do Jarka Papamili 600-028-837
zbyszekwoj - 2019-05-13, 08:33
| kimtop napisał/a: | | Zadzwoń do Jarka Papamili 600-028-837 |
Własnie siedzi w basenie ,to moze nie odebrac.
|
|