| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Po Polsce - Narwiański Park Narodowy
kubryk1 - 2019-05-15, 17:12 Temat postu: Narwiański Park Narodowy Jak najefektywniej zapoznać się z urokami NPN jadąc kamperem? Kładkę Waniewo-Śliwno już przerabialiśmy. Jakieś ciekawe punkty widokowe, miejsca postojowe itp.? Jestesmy już niedaleko bo w Rybakach nad zalewem Siemianowskim - tu zanocujemy a jutro Białystok i potem właśnie NPN
gryz3k - 2019-05-16, 10:25
| kubryk1 napisał/a: | | miejsca postojowe |
Ja znam tylko pole biwakowe przy dyrekcji Parku. Na ich stronie są jeszcze inne adresy.
Wojciechu - 2019-05-16, 11:33
Tak, przy okazji szwendania się po tym terenie. Najlepiej zaopatrzone TESCO na jakie trafiłem - Łapy przy ul. Warszawskiej.
Piotruś - 2019-05-16, 18:46
My nocowaliśmy w Surażu miejsce biwakowe nad samą Narwią.
Po drugiej stronie rzeki jest też camping Bajdarka.
lechd - 2019-05-16, 18:51
Jeżeli kładkę Śliwno -Waniewo już znasz to masz jeszcze Kurowo, możesz odwiedzić Topilec (jest parking z wiatą w Topilec Kolonia, mogiła z I wojny w Topilcu), zerwany most w Kruszewie. W pobliżu masz jeszcze Supraśl ,Tykocin, pałacyk Branickich w Choroszczy, które zawsze warto odwiedzić.
Jest jeszcze mało znana kładka nad Biebrzą koło Lipska ale to już bardziej odległe tereny.
007jędruś - 2019-05-16, 20:11
| Wojciechu napisał/a: | Tak, przy okazji szwendania się po tym terenie. Najlepiej zaopatrzone TESCO na jakie trafiłem - Łapy przy ul. Warszawskiej. |
Nie aktualne Tesco się zwinęło
|
|