|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Solankowy zlot CT GRUDZIĄDZ Listopad 2008 - Zlot Solankowy CT w Grudziądzu został uroczyście otwarty!
Tadeusz - 2008-11-06, 21:56 Temat postu: Zlot Solankowy CT w Grudziądzu został uroczyście otwarty! Załogi Baja02, JaWa i my, Czyli Halszka i ja przy okazji czekamy na Was i tęsknimy.
JaWa już się wymoczył a dziewczyny zrelaksowały w piramidzie - tężni. Zjedliśmy wspaniale usmażone kanie i wyciurkaliśmy butelkę dobrego winka wspominając poprzednie zloty i powracając w opowieściach do naszych rejsów.
Oto pierwsze fotki z Grudziądza. To tak na zachętę, żebyście szybciej przyjeżdżali. :-D
JaroW - 2008-11-06, 22:16
My już nie możemy doczekać się spotkania a Wami a tu jeszcze jutro trzeba pracować........ no cóż damy rade. Pozdrawiamy do zobaczenia w sobote
janusz - 2008-11-06, 22:44
Tadeuszu czy zmieniłeś jaskółkę?
Tadeusz - 2008-11-06, 22:50
janusz napisał/a: | Tadeuszu czy zmieniłeś jaskółkę? |
A nie wyglądają na te same? :-D
janusz - 2008-11-06, 22:53
Nie wiem może mi się zdawało.
Bystrzaki - 2008-11-06, 22:56
Spotkamy się jutro
ReginaZW - 2008-11-06, 23:59
My też od jutra się moczymy....
janusz - 2008-11-07, 00:10
Cytat: | Zlot Solankowy CT w Grudziądzu został uroczyście otwarty! |
Czy wy Skowronki Leśne nie przeginacie trochę. Jaki otwarty? jeżeli to tylko basen otwarty. Zlot jest jak słyszałem od 8.11.2008r a nie od 6.11.2008. Jakie uroczyście? po uroczystej kolacji będzie uroczyście. Teraz to tylko cichaczem po tajniacku.
StasioiJola - 2008-11-07, 00:18
Na uroczystym otwarciu musi być cała brygada, a nie tylko zwiad!!! Przybywamy sobota przed południem!!!
Andi466 - 2008-11-07, 00:36
My już dziś do Was dołączymy .Poczekajcie na nas z tym uroczystym otwarciem .
Tadeusz - 2008-11-07, 00:55
janusz napisał/a: | Jakie uroczyście? po uroczystej kolacji będzie uroczyście. Teraz to tylko cichaczem po tajniacku |
Ale za to z fasonem! :-D
Dembomen - 2008-11-07, 07:53
Hej!
Udanego moczenia, czekamy na cd relacji i fotki.
Hej!
breyt - 2008-11-07, 08:46
Pozdrowienia od podróżnika, który odbył wczoraj kawałek trasy z Tadeuszem -> ku Grudziądzowi
MiłEgo Zlotu
fest2 - 2008-11-07, 10:28
Chlopaki czekajcie zaraz bede [/fade]
maga - 2008-11-07, 12:10
Nasza załoga już gotowa,za godzinkę ruszamy,przygotować orkiestrę powitalną
Do zobaczenia wieczorkiem
Bystrzaki - 2008-11-07, 15:09
Zapakowani i w dobrych nastrojach ruszamy za pół godziny autostradą w kierunku Grudziądza
jacekiagatka - 2008-11-07, 15:26
Tadeusz!!!!!!
jeżeli będziesz się topił to drzoń, przyjadę z ratowniczkami ze zdjęcia
http://www.camperteam.pl/...opic.php?t=3302
Tadeusz - 2008-11-08, 14:25
Obiecuję, że będę darł się wniebogłosy!
Kochani!
Jesteśmy bardzo zajęci, czasu mamy bardzo mało, bardzo dużo się dzieje. Jest cudowna atmosfera. Wieczorem mamy uroczystą kolację i wspaniałą zabawę ze śpiewaniem piosenek z lat 50 i 60-tych.
Korzystamy z basenów, tężni, masaży i innych wyrafinowanych przyjemności. Myślę jednak, że dalsze znęcanie się nad Wami nie ujdzie mi na sucho. Kończę zatem i przesyłam pozdrowienia od wszystkich. Jest nas ok.30 kamperów.
Jutro się odezwiemy i prześlemy fotki z wieczornych uciech. :-D
Tadeusz - 2008-11-08, 14:27
Tę fotkę jednak muszę przesłać.
Dembomen - 2008-11-08, 23:44
Hej!
Hej!
BiG Team - 2008-11-09, 22:47
Pozdrawiamy i zazdraszczamy. Musimy pracować
Tadeusz - 2008-11-10, 13:07
Tak wiele się dzieje, że nie bardzo jest czas, aby wejść na forum na dłużej i pokazać trochę zdjęć. Internet działa zresztą fatalnie.
Po powrocie rozpiszemy się i zawalimy Was fotkami.
Teraz pokażę nasz obóz wczesnym świtem, gdy wszyscy spali jeszcze.
Tadeusz - 2008-11-10, 13:38
I jeszcze dobre duszki, bez których żadna nasza zabawa obejść się nie może.
janusz - 2008-11-10, 14:23
Myśmy przybyli na zlocik do Grudziądza w piątek, siódmego około godz. 12.
janusz - 2008-11-10, 14:45
Myśmy przybyli na zlocik do Grudziądza w piątek, siódmego około godz. 12.
Została wciągnięta flaga na maszt. Większość załóg zameldowała się przed wieczorem, niektórzy dojechali w sobotę. Wieczór był pracowity. Samochody stały na dwóch parkingach odległych od siebie o jakieś 30 m. Odbyły się pierwsze kąpiele solankowe. Zdjęć z basenu nie mam, bo zajmowałem się innymi sprawami niż fotografowanie, Później ustawiliśmy szwedzki stół i odbyły się tańce na świeżym powietrzu. W między czasie trwały dyskusje panelowe w podgrupach. W tak zwanym międzyczasie trwały negocjacje w sprawie ekspresu do kawy (szczegóły będą w innym miejscu) Oraz odbywały się próby nowo powstałego zespołu muzyczno wokalnego. "Grupa skuflowa Camper Drink". Na tapecie były przeboje lat 50 i 60. Sobotni ranek tak około 10 tylko nieliczni powitali z uśmiechem.
CDN.
janusz - 2008-11-10, 16:08
Sobotni dzień upłynął na zabiegach konserwujących ciało. masaże, baseny, inhalacje, oraz na przygotowaniach do wieczornego balu CT. Powołany do życia powstał zespół muzyczny „Camper Drink” który około 16 ruszył do pracy. (a1-a10) Tron zespołu stanowią Halinka- wokal, Mirek – człowiek orkiestra, Tadeusz –wokal i konferansjerka. Gościnnie wystąpili Zbyszek w repertuarze tradycyjnym i Leszek który zaprezentował kilka arii operowych.
Bal rozpoczął się o godzinie 18. Tadeusz powitał licznie zgromadzonych oraz gości. Pana Prezydenta Grudziądza, Pana Prezesa Geotermii Grudziądz. Gromkimi oklaskami przyjęliśmy naszych przyjaciół z Caravaning Eksperta i Polskiego Caravaningu.
Podano do stołów i rozpoczęła się biesiada. Czas konsumpcji umilał występ naszego zespołu.
Jak wiadomo (było podane w info o zlocie) W muzyce dominowały lata 50 i 60. Kilka załóg wzięło sobie do serca temat balu i przygotowały się (a11-a14) Jędrusie, Endi, Bystrzaki (dawniej Andrzej bystry) i Leszki.
Tańce odbywały się w różnych stylach nawet były z figurami. (a15-a19). Wysoka komisja (a20) obserwowała wszystko czujnie, zabawa była na 102 ale pod kontrolą, (do pewnego czasu).
W momencie zaproszenia Hani i Leszka do wspólnego wykonania przeboju z przed lat (a21-a24) „Żetem” Wszelkie konwenanse poszły w kąt. I zapanowała ogólna wesołość. Grupa paparazzi Opanowała „parkiet” (a25) . Wręczyliśmy jeszcze nagrodę w konkursie fotograficznym z Osówki Maćkowi (maga) i zabawa trwała do 22. Tańce we wszystkich stylach nawet pociąg, i „moja Ulijanko” (26-35). Impreza zakończyła się przy gitarze w namiocie przygotowanym jako rezerwowa sala balowa.
CDN.
janusz - 2008-11-10, 16:28
Było fruwa twoja marynarka i Mirka zatańczyła przy rurce.
CDN.
Dembomen - 2008-11-10, 19:05
Hej!
Widzimy piękną atmosferę, ach szkoda, szkoda, że nas nie było z wami pozdrawiamy.
Hej!
ARCADARKA - 2008-11-10, 20:47 Temat postu: ARCADARKA witajcie
ale mnie imprezka ominęła
widać , że te solanki dodały paweru zespół był super ,,, no i pośpiewało by się tyż
Gratulacje
Romek - 2008-11-10, 21:01
Oj Baja ....... Baja .. Baja ........ i twoje solanki ........ zobacz co się z nami porobiło .....
Łezka mi się zakręciła ...... jak przypomniał mi Tadeusz o naszym marcowym zlocie u Ciebie Jacku ...... oj zakręciła .......
StasioiJola - 2008-11-10, 22:52
Jacku i Basiu- chcielibyśmy Wam bardzo serdecznie podziękować za wspaniałą organizację Solankowego zlotu "dla zdrowotności". Było wszystko: i dla ciała i dla ducha : zwiedzanie, kąpiele, pogaduchy i wspaniała zabawa w gronie przyjaciół z Camper Teamu.To spotkanie pozostawi niezapomniane wrażenia w naszych myślach i sercach!! DZIĘKUJEMY - Stasio, Jola i Ania. Szkoda było odjeżdżać.
StasioiJola - 2008-11-11, 10:49 Temat postu: Zlot Solankowy, Grudządz 2008 Tak dla smaczku - jedno ze zdjęć grupowych, reszta będzie dostępna dla wszystkich wkrótce ;oD pozdrawiam Ania K.
Endi - 2008-11-11, 12:46
Witam
Serdeczne podziękowania za świetnie zorganizowany Zlot w Solance. Zmieściliśmy się w niej Wszyscy a temperatura była bliska wrzenia. To było wspaniałe . Atmosfera wspólnej zabawy, tańca i śpiewu pozwoli na miłe wspomnienia w jesienne wieczory. Obiecujemy , że na kolejnym Zlocie Nasz repertuar Piosenki Biesiadnej , znaaaacznie będzie urozmaicony !!!
Kalinin , dałeś „czadu” !!!
Brawo dla Baja02 oraz pozostałych współorganizatorów .
Dziękujemy !!
StasioiJola - 2008-11-11, 13:30 Temat postu: Zdjęcia ze zlotu Grudziądz 2008 - slideshow Zgodnie z obietnicą - zrobiłam 2 albumy ze zdjęciami ze zlotu CT w Grudziądzu, zapraszam do oglądania i życzę miłych wrażeń.. nasze są fantastyczne ;o) Proszę kliknąć na podane linki. Ania
album 1: http://www.slide.com/r/Xj...M?view=original
album 2: http://www.slide.com/r/AB...c?view=original
Jerzy - 2008-11-11, 14:32
StasioiJola - wygląda, jakbyś coś majstrował przy tle zdjęcia "Silna grupa solankowa.jpg".
Ale że - na grudziądzkim spotkaniu retrospektywnym "Schody do Nieba" Zeppelin'ów są na miejscu - tym razem ujdzie Ci to na sucho...
StasioiJola - 2008-11-11, 14:49 Temat postu: schody do nieba... to ja, duże dziecię z załogi StasioiJola majstrowałam przy tle zdjęcia ;oD tatuś i mamusia nie mieli z tym NIC wspólnego ... bo ja ogólnie lubię majstrować hehe pozdrawiam
Ania
ps. tym razem zdjęcie bez majstrowania ;o)
janusz - 2008-11-11, 15:40
Aniu ale bardzo fajnie pomajsterkowawszy. Podoba mi się.
StasioiJola - 2008-11-11, 16:21 Temat postu: a dziękówa ;o) z błogosławieństwem OD będę majsterkowawszy dalej ... zdjęcie obrobię lepiej w weekend... dzisiaj tylko zrobiłam 'na szybko' :-| Czuję nadal, że stopień zasolenia sięga u mnie 100% ... ciekawe jak u innych?? :-D
Ania
Jędruś - 2008-11-11, 17:37
Wielkie dzięki dla Jacka i Basi za zorganizowanie wspaniałego zlotu, zamówienie dobrej pogody i fantastyczną atmosferę.
Jesteśmy pod wrażeniem i dużym zasoleniem.
Dziękujemy i pozdrawiamy.
Hania i Adrzej ze Szczecina.
maga - 2008-11-11, 19:34
Basiu i Jacku,dziękujemy za wspaniałe spotkanie.
Nie da się słowami nawet pisanymi wyrazić wszystkiego,czym nas uraczyliście.
Tak wypoczęci i zrelaksowani,dawno już nie wróciliśmy do domu.
Powiem krótko "żal było odjeżdżać".
PS.Zdjęcia wrzucę później,jest ich dość sporo.
papamila - 2008-11-11, 19:38
ja, papamila również serdecznie dziękuję za przemiłe spotkanie,
wspólnie spędzony czas na zabawie i igraszkach.
a do tego spotkanie było bardzo brzemienne w skutki:
papamilowa mi się przechrzciła na "żetemę"
a auto zmieniło właściciela :-D
baja02 - 2008-11-11, 20:06
papamila napisał/a: | ja, papamila również serdecznie dziękuję za przemiłe spotkanie,
wspólnie spędzony czas na zabawie i igraszkach.
a do tego spotkanie było bardzo brzemienne w skutki:
papamilowa mi się przechrzciła na "żetemę"
a auto zmieniło właściciela :-D |
Tys ładnie - ŻETEMA
Oczekujemy na zdjęcie nowego kamperka.
Pozdrawiamy serdecznie - BaJa
Bystrzaki - 2008-11-11, 20:20
Jacku i Basiu bardzo dziękujemy za wspaniałą organizację, niezapomniane chwile spędzone w czasie pobytu w solankach
Halinko, Mirku i kochany Tadeuszu dzięki Wam mogliśmy przetańczyć przy świetnej muzyce z lat 50 i 60 cały sobotni wieczór. Wielkie DZIĘKUJE byliście fantastyczni
A wszystkich uczestników solankowego zlotu mocno ściskamy i już za Wami tęsknimy.
Na placu przy piramidze ,gdzie tyle nas było( o 16.00), zostały tylko 3 załogi: ALEK, JAGA i my Bystrzaki
kalinin - 2008-11-11, 20:48
Piękne dzięki dla Jacka i Basi za zorganizowanie Zlotu Solankowego. Ogromnie żal było się rozstawac z tak wspaniałą kompanią tym bardziej, że było to chyba ostatnie spotkanie w tym roku. Jacku, sezon 2008 zakończyłeś mocnym akordem. Repertuar muzyczny, który przygotowałem na Zlot Solankowy 2008 wystarczy także na Zlot w 2009 roku a nawet i 2010 roku.
Alek - 2008-11-11, 20:55
Dziękujemy wszystkim uczestnikom Solanek za wspaniałe towarzystwo,
a Basi i Jackowi za ciepłą i miłą gościnę, którą obdarzyliście nas wszystkich od pierwszych godzin przybycia do Grudziądza, aż do ostatnich chwil odjazdu.
Hania i Alek.
kaimar - 2008-11-11, 20:58
Basiu i Jacku było wspaniale. Jeszcze raz dziękujęmy. Żeteme was.
STRUSIE - 2008-11-11, 21:11
Wypada mi naprawdę podziękować , podziękować wszysztkim .Dziękuję , myślę że te nasze(dziekuję)kamperowe spotkania są coraz wspanialsze . A wspólne śpiewanie w namiocie po tzw."Uroczystej Kolacji".......to było przeżycie i na pewno nie tylko dla mnie . A klawikordu Kalinina , to mu ZAZDRASZCZAM !!!!!!!!!!!
ARCADARKA - 2008-11-11, 21:34 Temat postu: ARCADARKA A repertuar był grzeczny Kalinin ma fajne kawałki
pozdrowionka
Tadeusz - 2008-11-11, 23:17
Dziękuję.
Dziękuję Basi i Jackowi.
Dziękuję mojej partnerce od mikrofonu - Halince i partnerowi - Mirkowi.
Dziękuję Wam wszystkim, koleżanki i koledzy za fantastyczną atmosferę, cudowną zabawę i za wspomnienia, które po tym zlocie pozostaną. Piękne wspomnienia. Dzięki Wam.
Dziękuję. :-D
ReginaZW - 2008-11-11, 23:30
Dziękujemy pięknie wszystkim tym, którzy, poświęcili swój wolny czas, byśmy mogli się fantastycznie bawić, wypocząć i poprawić zdrowotność w solankowych kąpielach.
Szczególne podziękowania należą się Jackowi i Basi
Było wspaniale i szkoda, że się tak szybko skończyło. Pozdrowionka dla wszystkich
ReginaZW - 2008-11-12, 00:22
Mirku ! Tobie wielkie dzięki za muzykowanie a zwłaszcza za dedykacje Mam nadzieję, że piwko dotarło.
Bystrzaki - 2008-11-12, 00:47
W uzupełnieniu relacji Janusza ( ponieważ opuścili nas trochę wcześniej) dodajemy parę zdjęć. Mamy nadzieję iż dla uczestników będą pamiątką po mile spędzonym zlocie, a dla tych którzy nie mogli z nami być przybliżymy atmosferę panującą w Grudziądzu w czasie minionych dni.
Bystrzaki - 2008-11-12, 01:07
cd.
Bystrzaki - 2008-11-12, 01:20
cd.
Andi466 - 2008-11-12, 08:33
Dziękujemy za miłe spotkanie zorganizowane przes Jacka i Basie .
Za muzykę i piosenki które umilały nam wieczory i dla wszyskich uczestników stwarzających wspaniałą atmosferę .
Tadeusz - 2008-11-12, 11:05
Kochani.
Jestem jeszcze pełen wrażeń po tym pięknym spotkaniu z Wami. Odpoczywamy z Halszką na Mazurach. Ja przygotowuję zdjęcia ze zlotu i wkleję ich sporo. Jesteście na tych zdjęciach tacy fajni.
A póki co, to chciałbym podziękować Lepciakowi za koleżeńską przysługę. Sporo czasu spędziłeś przy naprawie wycieraczek mojego kamperka. Dziękuję, Zbyszku. Przyjaciół poznaje się w biedzie.
Stawiam Ci wirtualne piwo. :-D
TOMMAR - 2008-11-12, 13:15
Widzę, ze dopisało wszystko. Miła atmosfera bez zadęcia. Pogratulować imprezy.
My takze nie mamy powodów do utyskiwania. Szczecińska rodzinka systematycznie powiększa się.
Do zobaczenia
malutkie co nieco w mojej picasie ( w podpisie)
Tadeusz - 2008-11-12, 13:35
Oto pierwsza nasz porcja fotek. Wydaje się, że uda nam się razem przekazać jak najwięcej o atmosferze tego niepowtarzalnego zlotu.
Tadeusz - 2008-11-12, 13:55
Tym razem to Halszka pstrykała sporo zdjęć. Udało się złapać wiele gorących chwil.
Tadeusz - 2008-11-12, 14:25
Chciało by się zaśpiewać: To były piękne dni.
Tak rzeczywiście było. Najbardziej podobało nam się to, że byliśmy ciągle razem, bardzo rzadko w podgrupach.
bchantal - 2008-11-12, 16:18
Tylko zazdroscic
A ile miejsca na zabawe i tance Nawet kropowki byly
Szkoda ze nie moglismy byc z wami
f68 - 2008-11-12, 16:40
widzę że pięknie się działo , zazdraszczam (wciąż brak kampera ) ale mam jednego na oku
JaWa - 2008-11-12, 17:09
Ogromne podziękowania dla organizatorów Basi i Jacka, zespołu CamperteamBand czyli Halinki. Mirka i Tadeusza, a także dla wszystkich uczestników za to że byliście. Wielkie dzięki dla BaJi02 za możliwość zwiedzenia twierdzy na spokojnie, bez tłumów, gdzie miejscami jeszcze było słychać śpiew i rżenie koni...
Tadeusz - 2008-11-12, 17:23
Dobrze nam było razem. Baseny o różnym stężeniu soli, solna grota, sauna, masaże, tężnia.
Aż żal, że tak mało czasu. Jeśli dodać do tego dwie fajne wycieczki z przewodnikami i uroczystą kolację, oraz wieczorne, przeciągające się do późnej nocy, zabawy, hulanki i śpiewy, to aż dziw bierze, jak my wszyscy to wytrzymaliśmy.
Rozmawiałem z personelem Geotermii. Są zachwyceni atmosferą i kulturą uczestników zlotu.
Jesteśmy bardzo mile widziani. Ba! Jesteśmy oczekiwani!
Miło było słuchać takich pochwał.
Ponieważ i wiceprezydent miasta i prezes Geotermii nas polubili, a my polubiliśmy to miejsce to... :-D
Póki co, jeszcze troszkę fotek.
Andi466 - 2008-11-12, 18:08
Zostały nam tylko wspaniałe wspomnienia.
leszek - 2008-11-12, 18:24
No nareszcie sie w końcu dostałem na forum .Zajęte i zajęte.Załoga z Włocławka dziękuje organizatorom za wspaniały zlot dla zdrowotności (jeszcze tydzień i dojdę do siebie)Kochamy Was wszystkich.Czekamy na następne zloty z utęsknieniem.Mirka Kalinina pragnę poimformować że zapisałem się do szkoły muzycznej dla niepełnosprawnych.Jacku przekaż temu małemu przewodnikowi że już sie na niego nie gniewam. Na kawę zapraszam do Włocławka ale po parę kamperów.Aha szczególne pozdrowienia dla Żetemy ale żeby Jarek mi Ciebie nie popsuł.Tęsknię za Łykiem. Pa Pa
baja02 - 2008-11-12, 18:49 Temat postu: To se ne vrati ......... Drodzy Przyjaciele!
Dziękujemy serdecznie z Basią za słowa uznania jakie ślecie pod naszym adresem, ale .....
Każdy ze zlotów ma swoją atmosferę, a to stworzyliście Wy wszyscy z wspaniałą konferansjerką Tadeusza od Halszki, muzyk i piosenkami z lat 60-tych (oj, łza się w oku kręci i przychodzą wspomnienia z tych lat ) w wykonaniu Halinki od Janusza, Mirka od Bożenki i Tadeusza , z poza tego świetnego zespołu gościnnie występowali Żetem'a, Mirka i Leszek, tańczyli wszyscy, na parkiecie i na klepisku (jak ja się rozliczę z tej zdeptanej trawy). Odbywały się też "nocne Polaków rozmowy" Dowodami na to, że tak było są Wasze fotki (fotograf cudów nie robi) to są dokumenty (jedynie coś tam Ania od Stasie i Joli majstrowała). Za to wszystko serdecznie Wam z Basią dziekujemy
Dzisiaj rano w Recepcji pytano mnie - dlaczego tak pusto na "P", dlaczego wszyscy wyjechali, kiedy przyjadą - czegoś takiego jeszcze nie było
Prezes Geotermii ogłosił konkurs fotograficzny o tematyce zlotu. Zdjęcia proszę przesyłać na adres e-mail: marcin.ratajczyk@marusza.pl do dnia 31.12.2008 r. Rozstrzygnięcie nastąpi w pierwszej połowie stycznia 2009 r. prze jury powołane przez Prezesa (mnie w składzie nie będzie więc proszę nie składać propozycji korupcyjnych - a szkoda). Symboliczną nagrodą będzie 5-dniowy darmowy pobyt na "P" Geotermi
Jeszcze raz dziekujemy Wam serdecznie, za dobre słowa, pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia
kalinin - 2008-11-12, 18:51 Temat postu: Nagrody za stroje balowe Zgodnie z wcześniejszą informacją dla par, które na Zlocie solankowym zadały sobie trud dopasowania strojów do klimatu muzyki z lat 50 i 60 tych , ufundowałem drobne nagrody. Proszę rozpoznac się na zdjęciach i na moj PW podac adres wysyłki nagrody.
janusz - 2008-11-12, 19:18
Cytat: | Jeszcze raz dziekujemy Wam serdecznie, za dobre słowa, pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia | Jacku, my to znaczy Halinka i ja chcemy bardzo podziękować Wam za to że mieliśmy możliwość być na tak fantastycznej imprezie. Prośba do Ciebie Jacku, przypilnuj Prezesa i Prezydenta niech przygotują jeszcze większy plac. Następnym razem zjedziemy 80 kamperów albo i ze 100. Jak słyszałem stołówka pomieści 350-400 osób. W basenach jeszcze było trochę miejsca.
StasioiJola - 2008-11-12, 19:39 Temat postu: Re: To se ne vrati .........
baja02 napisał/a: | jedynie coś tam Ania od Stasie i Joli majstrowała |
Jeju... cieszę się, że nikomu na zdjęciu nie zamieniłam głowy, albo nie wkleiłam jakiegoś słonia lub owcy, bo dopiero by mi się dostało za to majstrowanie hehe Ale kusi mnie.. oj kusi...
Ania
medard - 2008-11-12, 21:11
witajcie
to moze i ja troszke "doloze" i przepraszam
medard - 2008-11-12, 21:17
i jeszcze kilka
i do kolejnego zobaczenia
JaWa - 2008-11-13, 12:48
foto cd
Bystrzaki - 2008-11-13, 14:29
Dodajemy jeszcze parę zdjęć na pamiątkę miło spędzonego czasu (W życiu piękne są tylko chwile..... ).
Pozdrawiamy
paf - 2008-11-13, 14:31
wspaniale się ogląda takie zabawy
Miałem przyjemność przeglądania zdjęć z komentarzem Halinki i Janusza - ciągle się śmiali i prześcigali w opowiadaniu co jest najlepszym przekazem jak na zlocie było
a tak swoją drogą ma ktoś jakieś nagrania video z występów CamperTeamBandu ?
Bystrzaki - 2008-11-13, 15:10
Jeszcze kilka
Dembomen - 2008-11-13, 16:34
Hej!
Tyko zazdrościć! Gratulacje organizatorom!
Ach szkoda, że nie byliśmy z Wami, następnego moczenia się, nie przepuścimy.
Hej!
JaWa - 2008-11-13, 16:38
Możecie zobaczyć CamperBand na youtube - "Autostop" w miarę wolnego czasu może dodam coś więcej TUTAJ
lepciak - 2008-11-13, 19:30
A o starszym bracie wszyscy zapomnieli więc przypomina się sam:
Dobrze się stało, że do Grudziądza nikt nie zapomniał przywieźć szczypty dobrego humoru.
Dziękujemy wszystkim uczestnikom zlotu gdyż to dzięki ich pomysłom impreza udała się.
JaWa - 2008-11-13, 21:00
paf napisał/a: | a tak swoją drogą ma ktoś jakieś nagrania video z występów CamperTeamBandu ? |
Mam parę nagrań, ale aparatem foto, wyszło przyzwoicie. Wcześniej podałem link do youtube. Trochę tam powrzucam, a resztę nagram na płycie.
Andi466 - 2008-11-13, 21:14
zostały tylko wspomnienia
Tadeusz - 2008-11-13, 21:32
lepciak napisał/a: | A o starszym bracie wszyscy zapomnieli więc przypomina się sam: |
Nie zapomnieli Zbyszku!
A o Twoim dobrym sercu i koleżeńskiej postawie pamiętam i będę zawsze pamiętał. Dałem Ci nawet wirtualne piwko. Na razie wirtualne. :-D
Jeszcze raz dziękuję.
StasioiJola - 2008-11-14, 00:06
Zbyszku zawsze można liczyć na twoje dobre słowo i radę i nie tylko!!!!!! Dzięki za wspólne pogaduchy. :-D :-D Pozdrawiamy Jola i Stasio. Tylko tego czasu ciągle było za mało!!!! .
Tadeusz - 2008-11-14, 01:38
Przy okazji naszego zlotu solankowego miałem, dzięki Jackowi, możliwość zobaczenia komory kriogenicznej wraz z urządzeniami i salą ćwiczeń służących fizycznemu przygotowaniu pacjentów do tej ciężkiej próby. Jestem pod ogromnym wrażeniem.
Nie zdawałem sobie sprawy, że również takie odpowiedzialne zabiegi wykonuje się w Geotermii.
Zdjęcia nie oddadzą niezwykłości tego miejsca, ale ręczę, że takim ono jest.
Dziękuję, Jacku, za umożliwienie poznania solanek i od tej strony.
Zdjęcia pokazują salę ćwiczeń i samą komorę. Pacjentka, którą widzicie przebywa w temperaturze: - 130°C.
kimtop - 2008-11-14, 08:32
Przez ubiegłe dwa tygodnie spędziłem w takiej komorze łącznie 30 minut.
Nie powiem.Ciepło nie było,ale na wiosnę zrobię to samo i kazdemu polecam
Andi466 - 2008-11-14, 16:04
A ja czekam na zakwalifikowanie do komory.
Po wizytach w piramidzie znowu mam normalne ciśnienie i z tego jestem bardzo zadowolony. A może to wpływ milego towarzystwa na zlocie ale chyba to wszystko miało taki wplyw na unormowanie ciśnienia ,szczególnie te wieczorne spotkania pod namiotem.
Andi466 - 2008-11-14, 16:14
A ja czekam na zakwalifikowanie do komory.
Po wizytach w piramidzie znowu mam normalne ciśnienie i z tego jestem bardzo zadowolony. A może to wpływ milego towarzystwa na zlocie ale chyba to wszystko miało taki wplyw na unormowanie ciśnienia ,szczególnie te wieczorne spotkania pod namiotem.
kimtop - 2008-11-14, 18:14
Obejżałem przed chwilą http://pl.youtube.com/watch?v=W98qSKVSG6w
i pomyślałem......
Lechu,może kiedyś..........gdybym Cię tak poprosił..............na ślubie syna....... "Ave Maria"?
Też by było śmiesznie :-D :-D
wbobowski - 2008-11-14, 18:28
fasol68 napisał/a: | ....zazdraszczam (wciąż brak kampera ) ale mam jednego na oku |
Napisz na PW jakiego szukasz, np. dla ilu osób, za jakie mniej więcej pieniądze?
janusz - 2008-11-14, 18:43
Trzeba wejść na http://pl.youtube.com/ w wyszukiwarce wpisać "solanki" Otworzyć pierwszy filmik z Grudziądza. Później kliknąć "Więcej od: siondwan12 " pokaże się reszta filmików.
eeik - 2008-11-14, 19:58
Tadeusz napisał/a: | Przy okazji naszego zlotu solankowego miałem, dzięki Jackowi, możliwość zobaczenia komory kriogenicznej wraz z urządzeniami i salą ćwiczeń służących fizycznemu przygotowaniu pacjentów do tej ciężkiej próby. Jestem pod ogromnym wrażeniem.
Nie zdawałem sobie sprawy, że również takie odpowiedzialne zabiegi wykonuje się w Geotermii.
Zdjęcia nie oddadzą niezwykłości tego miejsca, ale ręczę, że takim ono jest.
Dziękuję, Jacku, za umożliwienie poznania solanek i od tej strony.
Zdjęcia pokazują salę ćwiczeń i samą komorę. Pacjentka, którą widzicie przebywa w temperaturze: - 130°C. |
Miałam przyjemność miejscowego krio - 3 tygodnie po nie wiem ile minut - dla mnie ciepłolubnej - trauma,
Nie wyobrażam sobie wejścia całym "człowiekiem" do takiego zimna
kalinin - 2008-11-14, 23:13
janusz napisał/a: | Trzeba wejść na http://pl.youtube.com/ w wyszukiwarce wpisać "solanki" Otworzyć pierwszy filmik z Grudziądza. Później kliknąć "Więcej od: siondwan12 " pokaże się reszta filmików. |
Na trzezwego całkiem innaczej to brzmi
StasioiJola - 2008-11-14, 23:15
Mirku to ten mikrofon nie taki!!! Było supeeeeeerrrrrr!!!!! :-D :-D
kalinin - 2008-11-14, 23:16
janusz napisał/a: | Trzeba wejść na http://pl.youtube.com/ w wyszukiwarce wpisać "solanki" Otworzyć pierwszy filmik z Grudziądza. Później kliknąć "Więcej od: siondwan12 " pokaże się reszta filmików. |
Na trzezwego całkiem innaczej to brzmi
JaWa - 2008-11-15, 09:30
Pod groźbą śmierci wycofałem filmiki z jednym członkiem zespołu. Pozostałe są TUTAJ
Miłej zabawy przy oglądaniu. Szkoda, że tak daleko do następnego występu
janusz - 2008-11-15, 10:34
JaWa napisał/a: | Pod groźbą śmierci wycofałem filmiki z jednym członkiem zespołu. Pozostałe są TUTAJ
Miłej zabawy przy oglądaniu. Szkoda, że tak daleko do następnego występu |
Teraz będą krążyły w drugim obiegu. Un unemu, un unemu.
Swoją drogą dobry chłyt martetingowy Niech koledzy starają się zdobyć tajne materiały Jacku teraz możesz załatwić z artystą wszystko, postraszysz tylko publikacją to nawet Wisłę Ci zawróci.
Tadeusz - 2008-11-15, 10:36
Otrzymałem od Jacka zdjęcia z grudziądzkich solanek wykonane w 2 dni po naszym wyjeździe.
Jacek skomentował je: jestem w dołku!
Nie dziwię się. W Geotermii pusto. Podobno bez nas jest im smutno i szaro.
I rzeczywiście, na zdjęciach czyste niebo, parkingi toną w słońcu ale tak jakoś smętnie bez nas.
Popatrzcie sami.
lepciak - 2008-11-15, 11:58
Tadeusz Cytat: | Jacek skomentował je: jestem w dołku! |
Myślałem, że nabroiliśmy przed wyjazdem lub zostawiliśmy bałagan i stąd dołek u Jacka. W przyszłym roku po Zlocie Solankowym musimy zorganizować w innym miejscu jakiś mały zlocik aby zabrać na niego Jacka "co to by" się nam więcej nie dołkował.
Jacku - kamperowiec i karawaningowiec to jak w piosence:
Pojawiasz się i znikasz
fest2 - 2008-11-16, 17:35 Temat postu: podziękowanie Serdeczne podziękowania dla Jacka i jego żony za miły pobyt.
Dla tych co nie byli na zlocie niech zgadną kto to jest ?
Aulos - 2008-11-16, 22:43
Cytat: | Dla tych co nie byli na zlocie niech zgadną kto to jest ? |
Michał Wiśniewski?
medard - 2008-11-16, 22:50
czy to nie lepciak?
ReginaZW - 2008-11-17, 00:10
Jak zgaduj- zgadula, to zgadnijcie co Oni tu widzą?
Na drugim zdjęciu odpowiedź !
I jeszcze jedna ciekawostka!
janusz - 2008-11-17, 13:44
Białe myszki?
Podobno jest ich tam 2000.
kalinin - 2008-11-17, 18:51 Temat postu: Nagrody za stroje z Solankowego Zlotu Proszę podajcie adres, na który mam wysłac nagrodę za stworzenie ubiorem klimatu lat 60 -tych.
Jedruś-Szczecin
Endi-Kołobrzeg
Bystrzaki-Gdańsk
Leszek-Włocławek
Bystrzaki - 2008-11-17, 21:39
Mirek czy mamy podać swój adres bo powinieneś już go mieć
kalinin - 2008-11-17, 23:54 Temat postu: Twój adres mam Dzis dotarła płyta, za którą pięknie dziekuje. W przesyłce była Twoja wizytówka, tak więc wszystkie dane mam. Pozdrawiam i życzę miłego słuchania, może się przyda na Sylwestra ?
Bystrzaki - 2008-11-25, 12:42
Bardzo dziękujemy Mirku za nagrodę napewno się przyda , może wcześniej niż na sylwestra.
To dla Ciebie i Bożenki
Endi - 2008-11-25, 20:58
My również , otrzymaliśmy nagrodę.
Jutro z rana ;
kawusia i pierwsze przesłuchanie.
Dziękujemy !!
|
|