Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Po Polsce - Pytanie o postój w Warszawie - Galeria Północna

dulare - 2019-06-30, 19:01
Temat postu: Pytanie o postój w Warszawie - Galeria Północna
Poszukuję dobrego miejsca na zaparkowanie w nocy z czwartku na piątek oraz na ponad pół dnia w piątek - jak najbliżej Galerii Północnej w Warszawie.

Czy możecie polecić takie miejsce które będzie choć trochę zaciszne (nie przy samej głównej ulicy) i z którego nie będą nas chcieli wyrzucić w środku nocy?

Z góry dziękuję za sugestie :)

Gdyby ktoś się zastanawiał dlaczego szukamy takiego miejsca - jadę z córką na Mazury, chcemy w piątek obejrzeć najnowszego Spidermana zanim zapuścimy się w rejony w których ciężko o Cinema City :) Jeśli więc macie sugestie lepszego rozwiązania naszego "problemu" to też jestem otwarty. W Warszawie będziemy w nocy z czwartku na piątek, więc nie damy rady zdążyć na przedpremierowy pokaz we czwartek :)

VivaVol - 2019-06-30, 19:22

Park4night mówi, że ul. Papirusów 1 może być dobrą i stosunkowo bliską miejscówką.
dulare - 2019-07-01, 07:18

VivaVol, dzięki, dobre miejsce na spędzenie nocy
niebieski-n2 - 2019-07-01, 07:20

Tam, jak się pokręcisz, znajdziesz takie miejsce sam bez problemu. Wiele możliwości.
Bajaga - 2019-07-01, 09:57

Zależy, w które rejony Mazur śmigasz bo w Olsztynie są multipleksy a wyjazd w letni piątek z Warszawy w kierunki mazurskie to dosyć upierdliwa sprawa...
dulare - 2019-07-01, 10:58

Bajaga, kwestia jest taka że do Cinema City mamy unlimitted czyli idziemy w cenie abonamentu :)

Najwcześniejszy seans z napisami (dubbinbu nie ścięrpię) jest o 11:45 więc koło 15:00 powinniśmy z tej Białołęki wyjeżdżać na północ. Myślę że jakoś się wsiami spokojnie potoczymy. Wiem że w piątek po południu jest ciężko, stąd wybór kina na północy miasta i już właściwie na granicy metropolii...

niebieski-n2, postaram się poszukać samodzielnie. Mam pewien problem z mapami Google bo zdjęcia satelitarne tamtego obszaru są raczej stare, a chciałem coś wybrać zanim dojadę na miejsce (nocą ciężko szukać czegoś sensownego, jak już jestem zmęczony :D )

niebieski-n2 - 2019-07-01, 13:04

Centralnie z tyłu masz taką uliczkę gdzie staniesz bez problemu lub pod mostem (i wiele innych)