Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Ameryka - USA 2007 Fordem Aerostarem '88

michal stec - 2008-11-10, 16:33
Temat postu: USA 2007 Fordem Aerostarem '88
Witam,

tak jak obiecałem, podrzucam moje zdjęcia z USA. W katalogu RoadTrip jest najwięcej z podróży, jednakże inne też są ciekawe. Przekrój całego mojego pobytu.

oto link:

http://picasaweb.google.pl/stecmichal

ALBUM

na stronie www.treeinusa.blogspot.com ( www.dzewowusa.prv.pl ) znajduje się swoisty dziennik z podróży, dość luźno, szczerze i osobiście opisujący moje wrażenia z pobytu. Ze względu na brak czasu i slabą samodyscyplinę dziennik z samej podróży California-Floryda wciąż leży na półce w papierowej formie... Jak już kiedys go przepisze to doloze i dam znac na pewno.

Coz, miłej lektury i oglądania.

P.S.
W ramach wyjaśnień: we Wrocławiu, szczególnie w studenckich kręgach znany jestem jako "Dżewo";)

KOCZORKA - 2008-11-11, 13:25

Michale (Dżewo) dzięki za fotki i relację. Bardzo ciekawa wyprawa. Zwiedziłeś i pokonałeś szmat drogi. Widać, że świetnie się bawiłeś i to jest wspaniałe w naszym życiu.
Pozdrówka. :spoko :spoko :spoko

Tadeusz - 2008-11-11, 18:48

Znam relację z tej podróży ze zlotu w Brynicy. Byłeś, Michale, kapitalny, a podróż Twoja imponuje rozmachem, determinacją i samozaparciem. Będzie z Ciebie fantastyczny kamperowiec. Wyobrażam sobie Twoje przyszłe wyprawy!

Dziękujemy.