Miejsca Przyjazne Kamperowiczom - SUNTAGO Wodny Świat - ciekawe czy pomyśleli o kamperach
joko - 2019-08-18, 09:13 Temat postu: SUNTAGO Wodny Świat - ciekawe czy pomyśleli o kamperachJak w temacie, na jesieni ma być otwarcie i zastanawiam się , czy będzie dało się tam pojechać kamperkiem. Nie chodzi mi o to czy będzie tam pole kempingowe, ale chociaż wydzielone miejsce dla kamperów z mediami , tak aby nie trzeba było stawać między osobówkami , bo to żadna atrakcja .
Ciekawi mnie , czy projektant i inwestor takiego nowoczesnego obiektu, przewidział taki rodzaj potencjalnych klientów.Bajaga - 2019-08-18, 09:45 Jak znam swoje dzieci to pewnie będę tam bardzo regularnie... To otwarcie jesienią ma być chyba otwarciem pierwszego etapu więc pewnie takich rzeczy jak pole kempingowe nie zrobią. Ale na jedną noc po co media...Bronek - 2019-08-18, 09:51 Tak jak Twoja Lepsza Połowa, "trudnoprzekonywalna" była do kampera, tak moja nie da się namówić na publiczne baseny. A dziwne bo do publicznych toalet nic nie ma, jak ją przyciśnie to nawet ich pragnie
Nadrobiłem
Endi - 2019-08-18, 11:49 Z tego co Kolega przekazał, są cztery miejsca dla kamperów z prądem. Jak narazie brak możliwości opróżniania kasety WC.JanKowal - 2019-08-18, 16:31 Chyba na Facebooku czytałem wypowiedz kilku kamperowców którzy pisali do zarządu tego przybytku i dostali odpowiedz że ...." nie jest to ich priorytetem".