Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Francja - Bretania 2019

andrzej627 - 2019-09-28, 19:13
Temat postu: Bretania 2019
W drugą podróż Stylevankiem pojechaliśmy do Bretanii. Tym razem byliśmy na wyjeździe 18 dni. W samej Bretanii zrobiliśmy tylko 980 km poruszając się głownie wybrzeżem. Na noclegi wybieraliśmy miejsca z park4night. Parę razy zatrzymaliśmy się na campingu aby zamortyzować kartę ACSI :wyszczerzony: .

Okazało się, że na park4night jest bardzo dużo punktów w Bretanii i zakup pliku POI do Garmina był bardzo trafiony. W czasie jazdy te punkty są widoczne na ekranie GPSu. Każda kategoria ma inną ikonę, a więc widać, czy np. czy to jest miejsce dzikie, parking, miejsce na piknik, itd. Polecam. :spoko

Zdjęcia i filmiki podsumowujące wyjazd znajdują się tutaj.

Trasa nasza wyglądała tak:

Barbara i Zbigniew Muzyk - 2019-09-28, 20:05

Wielkie dzięki Muzyki.U nas w Grecji też super :kamp2 :kamp2 :kamp2
izola - 2019-09-28, 20:47

Cytat:
Tym razem byliśmy na wyjeździe 18 dni. W samej Bretanii zrobiliśmy tylko 980 km

Ja też byłam wirtualnie z wami w drodze, na fejsie ma się wiadomosci z pierwszej ręki.

Jak to ładnie raz napisałeś *Czas na kontemplację*,,,no to siur za całokształt
:pifko

Ela i Andrzej - 2019-09-28, 21:14

ANDRZEJ bardzo fajna foto relacja dziękujemy . Byliśmy z żoną w sierpniu Normandi i Bretani i bardzo nam się podobało .Francja bardzo przyjazna kamperkom. Pozdrawiam kolarz i żona kolarza .
James - 2019-09-30, 20:01

Dziękuję za piękne, klimatyczne fotki. Niestety nie pomogły na tęsknotę za Francją :( Nie wiem jak to będzie - raptem kilka tygodni temu stamtąd wróciliśmy, a już tęsknimy. Byle do następnego sezonu. Trzeba będzie otworzyć karmel Izoli na smuteczki :wyszczerzony:
ZbigStan - 2019-11-01, 10:06

Francja jest przyjazna dla kamperow. Potwierdza to Twoja relacja. Za przyjemność oglądania i pobudzenie wspomnień, leci piwo. Zbieram się do zrobienia relacji z tegorocznego, wiosennego, wyjazdu do Francji. Pozdrawiam
daro35 - 2019-11-03, 10:38

Fajna relacja a za nią leci :pifko :spoko
andrzej627 - 2020-07-03, 15:39

Będzie powtórka Bretanii. Tym razem pojedziemy najpierw wzdłuż Loary. Plan jest w trakcie opracowywania. :spoko