Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Nadwozia kempingowe i zabudowy - Blaszak i kamper w jednym

pionier01 - 2019-10-02, 21:36
Temat postu: Blaszak i kamper w jednym
Jakby ktoś potrzebował pustego blaszaka do pracy a na wakacje kampera z prysznicem to polecam filmik:

PUSTY BLASZAK I KAMER W JEDNYM

jarko_66 - 2019-10-02, 22:13

Do bani jedna z najważniejszych rzeczy jest ocieplenie, które w lecie daje chłód w dzień . A w takiej puszce z samej blachy nie da się wytrzymać w słońcu. rozwiązania może fajne . Tylko nie chciało by mi się wkładać i wyciągać za każdym razem wszystkie ta bambotle. Z drugiej strony ludzie osobówkami kamperują, to to w porównaniu z osobówką to komfort. Zawsze się zastanawiałem czemu ludzie w takich pseudo kamperach tak wcześnie rano wstają . :lol: :lol: :lol: A gdzie piwo schłodzić ? no i jak przymocować ładunek ? :spoko
pionier01 - 2019-10-02, 22:31

jarko_66 napisał/a:
Do bani jedna z najważniejszych rzeczy jest ocieplenie, które w lecie daje chłód w dzień . A w takiej puszce z samej blachy nie da się wytrzymać w słońcu. rozwiązania może fajne . Tylko nie chciało by mi się wkładać i wyciągać za każdym razem wszystkie ta bambotle. Z drugiej strony ludzie osobówkami kamperują, to to w porównaniu z osobówką to komfort. Zawsze się zastanawiałem czemu ludzie w takich pseudo kamperach tak wcześnie rano wstają . :lol: :lol: :lol: A gdzie piwo schłodzić ? no i jak przymocować ładunek ? :spoko

Ocieplenie to nie problem. Fakt faktem ciekawe rozwiązanie dla ludzi, którzy żyją z pracy w dostawczaku. Sama myśl że na pace mam rozkładane łóżko i prysznic cieszą.

krimar - 2019-10-02, 23:36

pionier01 napisał/a:
i prysznic

na pewno to mamy tylko kabinę prysznicową, prysznica, ani odpływu nie dostrzegłem

pionier01 - 2019-10-03, 06:34

krimar napisał/a:
pionier01 napisał/a:
i prysznic

na pewno to mamy tylko kabinę prysznicową, prysznica, ani odpływu nie dostrzegłem

Spójrz dokładnie jak gość wyjmuje brodzik. W jego tylnej części jest odpływ. Odpływ wchodzi w przygotowaną rurkę i tyle.

Nie mówię że to najlepszy kamper na świecie. Myślę że jest to alternatywa dla miłośników kamperowania a jednocześnie kierowców zawodowych. Na co dzień wożą materiały a w weekend wyskok w góry!