Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Nasze opinie i pytania, - Odzież kamperowa

Jola - 2019-11-03, 18:51
Temat postu: Odzież kamperowa
mam znajomych którzy rozpoczęli kamperowanie no i bardzo chcieli by kupić polary czerwone te z napisem wszyscy kochamy kamperowanie na tle mapy Polski. czy jest taka możliwość?
Bim - 2019-11-03, 19:05

Jola na samej górze po prawej stronie za logiem Camperteam masz niebieski znaczek sklep Ct

Napisz zadzwońDo. Włodka

zbyszekwoj - 2019-11-04, 07:59

Bim napisał/a:
Jola na samej górze po prawej stronie za logiem Camperteam masz niebieski znaczek sklep Ct

Napisz zadzwońDo. Włodka

Obawiam sie ,że nie poradzi, farbiarnię w Lublinie dawno zlikwidowali.
Jedynie uzywkę może ktos ma po "nieboszczyku."

SlawekEwa - 2019-11-04, 22:21

zbyszekwoj napisał/a:
Jedynie uzywkę może ktos ma po "nieboszczyku."

Może straszyć :zimno

wbobowski - 2019-11-05, 01:05
Temat postu: Re: Odzież kamperowa
Jola napisał/a:
mam znajomych którzy rozpoczęli kamperowanie no i bardzo chcieli by kupić polary czerwone te z napisem wszyscy kochamy kamperowanie na tle mapy Polski. czy jest taka możliwość?

Jolu, te polary szył dawno temu niejaki Tolo-Digli. Taki nick.
Bardzo wątpię, aby mu coś zostało z tych lat... ale próbuj.

My mamy tylko nasze używane i nie oddamy.

Jola - 2019-11-10, 12:57

Dzięki za rady ja też mam tylko swój i nie oddam. Właśnie od Tola kupiłam, ale to już historia. Sporo nowych ludzi doszło może by tak coś wznowić. Ludzie chcą nawet wizualnie utożsamiać się z taka fajna grupa jak my k a m p e r o w i c z e. Pozdrawiam wszystkich. Do zobaczenia na trasie.
wbobowski - 2019-11-10, 20:53

Jola napisał/a:
Sporo nowych ludzi doszło może by tak coś wznowić. Ludzie chcą nawet wizualnie utożsamiać się z taka fajna grupa jak my k a m p e r o w i c z e. Pozdrawiam wszystkich. Do zobaczenia na trasie.

Ja Ci pisałem o czerwonych polarach, o które pytałaś.

Natomiast granatowe z kamperkiem szalonym na plecach są na razie w ciągłej sprzedaży.
Wszystko jest w sklepie CT. Wystarczy kliknąć ten niebieski kwadrat w góry strony z napisem - Sklep CT.

Mavv - 2019-12-22, 12:47
Temat postu: Re: Odzież kamperowa
Jola napisał/a:

Jolu, gdyby nie to, że mieszkam w Irlandii, to pewnie mógłbym Ci takie wyhaftować :) Ale ceny tu są wyższe niż w Polsce + koszty robocizny również. Poszukaj może lokalnie jakiejś firmy, co robi nadruki lub hafty. Największy koszt to pewnie byłoby zrobienie wzoru, który już później pewnie nie będzie przez taką firmę używany.