|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Nasze opinie i pytania, - Odzież kamperowa
Jola - 2019-11-03, 18:51 Temat postu: Odzież kamperowa mam znajomych którzy rozpoczęli kamperowanie no i bardzo chcieli by kupić polary czerwone te z napisem wszyscy kochamy kamperowanie na tle mapy Polski. czy jest taka możliwość?
Bim - 2019-11-03, 19:05
Jola na samej górze po prawej stronie za logiem Camperteam masz niebieski znaczek sklep Ct
Napisz zadzwońDo. Włodka
zbyszekwoj - 2019-11-04, 07:59
Bim napisał/a: | Jola na samej górze po prawej stronie za logiem Camperteam masz niebieski znaczek sklep Ct
Napisz zadzwońDo. Włodka |
Obawiam sie ,że nie poradzi, farbiarnię w Lublinie dawno zlikwidowali.
Jedynie uzywkę może ktos ma po "nieboszczyku."
SlawekEwa - 2019-11-04, 22:21
zbyszekwoj napisał/a: | Jedynie uzywkę może ktos ma po "nieboszczyku." |
Może straszyć
wbobowski - 2019-11-05, 01:05 Temat postu: Re: Odzież kamperowa
Jola napisał/a: | mam znajomych którzy rozpoczęli kamperowanie no i bardzo chcieli by kupić polary czerwone te z napisem wszyscy kochamy kamperowanie na tle mapy Polski. czy jest taka możliwość? |
Jolu, te polary szył dawno temu niejaki Tolo-Digli. Taki nick.
Bardzo wątpię, aby mu coś zostało z tych lat... ale próbuj.
My mamy tylko nasze używane i nie oddamy.
Jola - 2019-11-10, 12:57
Dzięki za rady ja też mam tylko swój i nie oddam. Właśnie od Tola kupiłam, ale to już historia. Sporo nowych ludzi doszło może by tak coś wznowić. Ludzie chcą nawet wizualnie utożsamiać się z taka fajna grupa jak my k a m p e r o w i c z e. Pozdrawiam wszystkich. Do zobaczenia na trasie.
wbobowski - 2019-11-10, 20:53
Jola napisał/a: | Sporo nowych ludzi doszło może by tak coś wznowić. Ludzie chcą nawet wizualnie utożsamiać się z taka fajna grupa jak my k a m p e r o w i c z e. Pozdrawiam wszystkich. Do zobaczenia na trasie. |
Ja Ci pisałem o czerwonych polarach, o które pytałaś.
Natomiast granatowe z kamperkiem szalonym na plecach są na razie w ciągłej sprzedaży.
Wszystko jest w sklepie CT. Wystarczy kliknąć ten niebieski kwadrat w góry strony z napisem - Sklep CT.
Mavv - 2019-12-22, 12:47 Temat postu: Re: Odzież kamperowa
Jola napisał/a: | mam znajomych którzy rozpoczęli kamperowanie no i bardzo chcieli by kupić polary czerwone te z napisem wszyscy kochamy kamperowanie na tle mapy Polski. czy jest taka możliwość? |
Jolu, gdyby nie to, że mieszkam w Irlandii, to pewnie mógłbym Ci takie wyhaftować Ale ceny tu są wyższe niż w Polsce + koszty robocizny również. Poszukaj może lokalnie jakiejś firmy, co robi nadruki lub hafty. Największy koszt to pewnie byłoby zrobienie wzoru, który już później pewnie nie będzie przez taką firmę używany.
|
|