Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Nadwozia kempingowe i zabudowy - kampery marki Ilusion

ZEUS - 2019-11-27, 22:07
Temat postu: kampery marki Ilusion
czy ktoś z zacnego grona CT użytkuje lub posiada wiedzę o kamperach hiszpańskiego producenta - marki Ilusion? jeżeli tak będę wdzięczny za podzielenie się wiedzą... :spoko
andi at - 2019-11-28, 08:39

https://www.camprest.com/...ng-juz-w-polsce . :spoko
ZEUS - 2019-11-28, 11:02

andi at napisał/a:
...

dzięki...😊 znam tą relację ale może ktoś ma osobiste doświadczenia...🤔

yahoda - 2019-11-29, 09:42

Illusion to ja za młodu słuchałem. I bywa, że sięgam jeszcze po ich płyty.
:gitarra:

Wojciechu - 2019-11-29, 11:34

Proponuje płytę Wojtek z 94r. Dobra na podkład przy oglądaniu obrad - parlamentu. ;)
waldirs - 2020-01-26, 16:28

Kupiłem XMK i590 - ten z najmniejszych 5,99 m długości. No jak na razie jestem na etapie ... ochów i achów. Szukam dość intensywnie "dziury w całym" i jak na razie jej nie znajduję. To co mnie najbardziej w nim cieszy to:
1. duży garaż - bagażnik
2. duża 150 l lodówka z zamrażalnikiem
3. zamykany prysznic oddzielony od WC
4. extra oświetlenie wewnątrz
5. elegancka tapicerka z dodatkowymi pokrowcami
Prowadzi się dobrze i jest bardzo cichy. Wolałbym aby to było na Ducato bo takim długo jeżdżę no ale zobaczymy. Gdybym miał polecać to z czystym sumieniem polecam.

ZEUS - 2020-01-26, 19:21

gratuluję zakupu :) ... ponad miesiąc się zastanawiałem nad jego kupnem w końcu odpuściłem, bardzo mi się podobał za wyjątkiem umywalki, zwróć uwagę na jej mocowanie bo wkręty mocujące cięgna do szafki mogłyby być lepiej wykonane...
suzu4x4 - 2020-01-26, 22:08

ZEUS napisał/a:
gratuluję zakupu :) ... ponad miesiąc się zastanawiałem nad jego kupnem w końcu odpuściłem, bardzo mi się podobał za wyjątkiem umywalki, zwróć uwagę na jej mocowanie bo wkręty mocujące cięgna do szafki mogłyby być lepiej wykonane...

To podobnie jak u nas, też zastanawialiśmy się ale ta składana umywalka z zawiasami na zewnątrz nas zniechęciła ;)