| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Podwozia - technika i eksploatacja - Thetford czerwona kontrolka
pink79 - 2019-11-30, 10:07 Temat postu: Thetford czerwona kontrolka Witajcie
Uświadomcie żółtodzioba co oznacza czerwona kontrolka migająca w toalecie Thetford??
kimtop - 2019-11-30, 10:18
Że czeka Cię spacer z kotem
pink79 - 2019-11-30, 10:35
oj niemożliwe...była użyta tylko dwa razy...i zgasła po kilku minutach ..kilka godzin wcześniej taka sama sytuacja🙈
MILUŚ - 2019-11-30, 10:36 Temat postu: Re: Thetford czerwona kontrolka
| pink79 napisał/a: | Witajcie
Uświadomcie żółtodzioba co oznacza czerwona kontrolka migająca w toalecie Thetford?? |
Nie korzystaj .......wylej
CORONAVIRUS - 2019-11-30, 10:42
| pink79 napisał/a: | | oj niemożliwe...była użyta tylko dwa razy...i zgasła po kilku minutach ..kilka godzin wcześniej taka sama sytuacja🙈 |
to znaczy ,że jakieś gów...o przykleiło sie do czujnika , wsadź tam rękę i odklej , wyjmij , popatrz przy okazji czy to nie pełzający tasiemiec . Ja kiedyś po razie zapełniłem ale też stosowałem niezgodnie z przeznaczeniem , zamiast tyłka wsadziłem tam głowę ale sytuacja była podbramkowa , inaczej by sie jednak nie dało ....
nikita55 - 2019-12-06, 22:08
Nieprawda ..
Jak czerwona kontrolka ..miga..to znaczy że kaseta jest wyjęta.
Jeśli kontrolka się świeci na czerwono to znaczy że kaseta jest pełna.
Masz tam taką płytkę elektroniczną i często ona się uszkadza i mogą być takie oznaki.
pink79 - 2019-12-07, 16:05
nikita55 dziękuję właśnie chyba tak się stało🙄
yamah - 2019-12-30, 18:08
| MECENAS napisał/a: | | pink79 napisał/a: | | oj niemożliwe...była użyta tylko dwa razy...i zgasła po kilku minutach ..kilka godzin wcześniej taka sama sytuacja🙈 |
to znaczy ,że jakieś gów...o przykleiło sie do czujnika , wsadź tam rękę i odklej , wyjmij , popatrz przy okazji czy to nie pełzający tasiemiec . Ja kiedyś po razie zapełniłem ale też stosowałem niezgodnie z przeznaczeniem , zamiast tyłka wsadziłem tam głowę ale sytuacja była podbramkowa , inaczej by sie jednak nie dało .... |
a tak wygląda w środku :
|
|