| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Grecja - Grecja 2020
andrzej627 - 2020-02-10, 10:16 Temat postu: Grecja 2020 Zakładam ten wątek w celu wymiany informacji, gdzie kto aktualnie jest w Grecji (lub w drodze) i ma chęć spotkać się z innymi forumowiczami. Proszę o powstrzymanie się tutaj od ogólnych rozważań i podawania mglistych planów. Proszę o podawanie tylko konkretnych aktualnych miejsc, gdzie jesteśmy w postaci takiej, jak kto potrafi.
Przykład idealnego postu:
Dotarliśmy do plaży nad jeziorem Vouliagmenis. Jest tu bardzo fajnie. Będziemy tutaj jeszcze parę dni.
https://goo.gl/maps/wcobD1kVdWmdwJuP9
Może być też tak:
Jestem już w drodze do Grecji. Zatrzymałem się na noc na campingu Arena w Budapeszcie. Jest tu ktoś z forum?
Barbara i Zbigniew Muzyk - 2020-02-15, 18:47
Tak można robić od maja do września a nie w lutym i marcu
Dlatego,że wydaje mi się ze teraz będzie nie wielu kamperowców
andrzej627 - 2020-02-15, 22:26
Basiu, nie można się spotkać w Grecji w marcu? Trzeba czekać aż do maja?
jedrek49 - 2020-02-16, 13:16
witam
Ja wybieram sie do Grecji docelowo na Peloponez -objazdowo,Moj Wyjazd z domu to ok drugiej polowy marca ,tak aby wrocic do domu przed 10 maja na wyborynarazie nie mam wiele w Planie ,ale na poczatku chcialbym jeszcze raz zwiedzic Kalambake-klasztory
a potem to dopiero planuje.
z domu przejazd na Wegry i 2 dni na basenach.Nastepnie przejazd przez Serbie i Macedonie za jednym zamachem//Tak czesto robilem i dalo rady z krotkimi postojami na odpoczynek i tankowanie w Macedonii/.Potem to juz Grecja .W grecji chce kupic karte SIM na internet
Pozdrawiam
jedrek49
Robold - 2020-02-16, 13:36
My wybieramy się dopiero po 10 września ale tym razem na dłużej ( mam nadzieję )
Barbara i Zbigniew Muzyk - 2020-02-16, 15:16
| Robold napisał/a: | My wybieramy się dopiero po 10 września ale tym razem na dłużej ( mam nadzieję ) | jak masz nadzieję,to zrób tak by szanowna małżonka zamknęła oczy i popłynęla na Kretę.
Barbara i Zbigniew Muzyk - 2020-02-16, 15:17
Jędrek czyżbyś przemyślał sprawę??my 2 razy po 3,5 Mg to aż hej na miesiąc.Dobrze że się namysliłeś
Ja uważam ,że w moim wieku każdy rok jest darowany,tak wczoraj stwierdziłyśmy z koleżankami.Halinka tez była
Robold - 2020-02-16, 15:29
| Barbara i Zbigniew Muzyk napisał/a: | | jak masz nadzieję,to zrób tak by szanowna małżonka zamknęła oczy i popłynęla na Kretę. |
Basiu, sama wiesz, ile ja mogę
Barbara i Zbigniew Muzyk - 2020-02-16, 15:31
Bim - 2020-02-16, 15:35
| Robold napisał/a: | | Barbara i Zbigniew Muzyk napisał/a: | | jak masz nadzieję,to zrób tak by szanowna małżonka zamknęła oczy i popłynęla na Kretę. |
Basiu, sama wiesz, ile ja mogę |
Możesz ją wsadzić w samolot i doleci jak nie che pływać
Zazdroszczę Wam , że macie nielimitowany czas na podróże
Barbara i Zbigniew Muzyk - 2020-02-16, 15:45
| Bim napisał/a: |
Możesz ją wsadzić w samolot i doleci jak nie che pływać | bim ale dobry pomysł ale pertraktuj już teraz i to na pismie
andrzej627 - 2020-02-16, 22:28
Przypominam, że to jest
| Cytat: | | wątek w celu wymiany informacji, gdzie kto aktualnie jest w Grecji (lub w drodze) i ma chęć spotkać się z innymi forumowiczami. Proszę o powstrzymanie się tutaj od ogólnych rozważań i podawania mglistych planów. Proszę o podawanie tylko konkretnych aktualnych miejsc, gdzie jesteśmy |
ZbigStan - 2020-02-23, 21:10
Andrzej 627 Będzie trudno teraz o idealne posty. Większość nastawia się na późne lato od września. Post budzi zainteresowanie bo wielu planuje wyjazd do Grecji. Pozdrawiam.
andrzej627 - 2020-02-23, 22:26
Wiem, że co najmniej 3 załogi z forum będą w Grecji już w marcu.
Chodzi mi tylko o to, aby pisać w tym wątku, jak jest się już w Grecji (albo w drodze) i ma się chęć spotkać innych forumowiczów. W podróży często zaglądamy na forum z telefonu i wtedy wolelibyśmy nie musieć przedzierać się przez całe strony postów, które są nie na temat.
Posty nie muszą być idealne, aby były na temat.
|
|