| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
FIAT - Ducato II FL przednie lampy "inne"
Bajaga - 2020-04-24, 09:04 Temat postu: Ducato II FL przednie lampy "inne" Widziałem kiedyś, chyba nawet ze 2 szt. kampery na Ducato II FL, które miały przednie lampy w formie kilku takich okrągłych projektorów umieszczonych w plastikowej obudowie w kolorze nadwozia. Widział ktoś takie coś? Nie wiem czy to ładne czy nie ale.... inne. Szukam szukam i nie mogę nigdzie znaleźć, nie wiem jaka to nazwa czy producent.
Dziabong - 2020-04-24, 10:31
Widział, produkowała Hella.
MILUŚ - 2020-04-24, 11:41
Takie ? :
http://archiwumalle.pl/re...5255756426.html
Cena może zabić
Bajaga - 2020-04-24, 15:15
Oo takie. Czarne nie fajne ale pomalowane na kolor kampera wyglądają hmmm inaczej taka cena faktycznie bezsensu ale już wiem pod jakim kątem czesać aukcje
skoli - 2020-04-24, 18:08
Miałem kiedyś takie w Scanii . To w ogóle nie świeci w porównaniu z tradycyjnymi.
MILUŚ - 2020-04-24, 18:59
| skoli napisał/a: | | ...... To w ogóle nie świeci w porównaniu z tradycyjnymi. |
Ale jak zaje..cie wygląda
Socale - 2020-04-25, 08:11
W czasach jak miałem Burstnera na D2, to latał mi po głowie pomysł wstawienia lamp od Punto2, byłem już bliski realizacji , flex w ręku ale nie zdążyłem bo się sprzedał.
Bajaga - 2020-04-25, 09:34
Jak ktoś chce pozmieniać wygląd lamp (ale z orginalnym kloszem) to jest firma bodajże w Łomiankach pod Wawą, cuda wianki robią: xenony, paski ledowe w różnych kształtach, ringi itp itd..
mirek67 - 2020-04-25, 10:37
Zobacz również : https://hidretrofit.pl/tag/ii/page/3/
MILUŚ - 2020-04-25, 10:46
| Socale napisał/a: | | W czasach jak miałem Burstnera na D2, to latał mi po głowie pomysł wstawienia lamp od Punto2, byłem już bliski realizacji , flex w ręku ale nie zdążyłem bo się sprzedał. |
Bajaga pisał o D II ale po lifcie ; tam sa inne przednie lampy .
Ale wracając do "naszych" DII możesz trochę przybliżyć pomysła
GruMar - 2020-04-25, 12:53
Dziekuje za podrzucenie linka
Mają coś dla mnie i jestem bardzo zainteresowany
Ciekawe jak z homologacją i douszeniem do ruchu (diagnosta policja )
Socale - 2020-04-28, 21:47
| MILUŚ napisał/a: | | Socale napisał/a: | | W czasach jak miałem Burstnera na D2, to latał mi po głowie pomysł wstawienia lamp od Punto2, byłem już bliski realizacji , flex w ręku ale nie zdążyłem bo się sprzedał. |
Bajaga pisał o D II ale po lifcie ; tam sa inne przednie lampy .
Ale wracając do "naszych" DII możesz trochę przybliżyć pomysła |
Aj... ostatniej mojej wizyty miałem 85 minut na oblot forum, stąd moje uchybienie.
Zatem do przedlifta swojego kupiłem na szrocie jeden reflektor od P2 do przymiarek i na tym się skończyło bo prio było ukończenie wnętrza i wypad na urlop a potem była zmiana na Dethleffsa i tak to... jak zwykle.
|
|