|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Mapy, e-mapy, przewodniki foldery - Bardzo fajna strona do planowania tras.
Spax - 2020-04-24, 11:53 Temat postu: Bardzo fajna strona do planowania tras. Ostatnio częściej siedzę w mapach różnych. Dziś odkryłem to »»» KURVIGER.DE ««« Dedykowana dla motocyklistów ale i da się również jako samochodowe używać.
Bardzo przypadła mi do gustu.
Można zaplanować, ściągnąć trasę, podzielić się z innymi.
izola - 2020-04-24, 21:16
Ta applikacja tez jest dobra , https://www.komoot.com
bert - 2020-04-24, 21:43 Temat postu: Re: Bardzo fajna strona do planowania tras.
Spax napisał/a: | Ostatnio częściej siedzę w mapach różnych. Dziś odkryłem to »»» KURVIGER.DE ««« Dedykowana dla motocyklistów ale i da się również jako samochodowe używać.
Bardzo przypadła mi do gustu.
Można zaplanować, ściągnąć trasę, podzielić się z innymi.
|
trochę popatrzyłem, w wielu miejscach drogi na tej mapie kończą się dużo wcześniej niż w rzeczywistości.
Spax - 2020-04-25, 17:12
Fajne ale płatne?! a apka z googla to jeszcze chce śledzić »»» https://reports.exodus-privacy.eu.org/en/reports/de.komoot.android/latest/
bert napisał/a: | trochę popatrzyłem, w wielu miejscach drogi na tej mapie kończą się dużo wcześniej niż w rzeczywistości.
| Masz rację - ale tu chodzi raczej o przejezdność. Specjalne mapy do offroad'u też są w sieci.
bert - 2020-04-25, 17:28
ale ja nie pisze o ofrołdach
Spax - 2020-04-25, 19:18
podaj jakiś przykład - trudno tak dyskutować. Może jakieś współrzędne?
andrzej627 - 2020-04-25, 20:23
W tej samej kategorii: ViaMichelin.
bert - 2020-04-26, 08:36
Spax napisał/a: | :) podaj jakiś przykład - trudno tak dyskutować. Może jakieś współrzędne? |
hauuuu hauuu albo łała łała łała
odszczekuję.
Przepraszam, rzecz w tym, że mam w domu (mieszkam w lesie) fatalny zasięg a internet dostępny tylko przez GSM. No i właśnie ten fatalny zasięg powoduje słabość internetu. Czasami to się mocno nasila.
Otworzyłem tą mapę i po prostu nie wchodziła mi (po powiększeniu) w kolejną warstwę czyli "cieńszych" dróg nie wyświetlała. Gdybym poczekał kilka minut nie wygłupiłbym się, a tak teraz szczekam, bo co mam zrobić...
hau hau hau
Jest całkiem całkiem dobra.
Spax - 2020-04-26, 09:30
bert napisał/a: | hau hau hau | miau
|
|