|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Podwozia - technika i eksploatacja - kaseta dometic
aktimel1 - 2020-05-05, 16:00 Temat postu: kaseta dometic Witam
podczas ostatniego wyjazdu zauważyłem ze nie działa wskaźnik napełnienia kasety, ułamał się pływak, czy da się to jakoś przykleić na miejsce ? czy kaseta jest otwierana w jakiś sposób ?
Pozdrawiam
yamah - 2020-05-05, 19:38 Temat postu: Re: kaseta dometic
aktimel1 napisał/a: | Witam
podczas ostatniego wyjazdu zauważyłem ze nie działa wskaźnik napełnienia kasety, ułamał się pływak, czy da się to jakoś przykleić na miejsce ? czy kaseta jest otwierana w jakiś sposób ?
Pozdrawiam |
Tutaj wejście :
a tu słynny pływak :
moskit - 2020-05-05, 20:17
sklepy kamperowe mają w sprzedaży zestawy naprawcze.
krzlac - 2020-05-05, 20:47 Temat postu: Re: kaseta dometic
aktimel1 napisał/a: | ...nie działa wskaźnik napełnienia kasety, ułamał się pływak... |
To częsta usterka, mnie taż spotkała. Od tego czasu zaglądam w dziurę i nie tęsknie za kontrolką. Moim zdaniem zbędny gadżet.
rjas - 2020-05-06, 00:54 Temat postu: Re: kaseta dometic
krzlac napisał/a: | aktimel1 napisał/a: | ...nie działa wskaźnik napełnienia kasety, ułamał się pływak... |
To częsta usterka, mnie taż spotkała. Od tego czasu zaglądam w dziurę i nie tęsknie za kontrolką. Moim zdaniem zbędny gadżet. |
U mnie to nigdy nie działało i jakoś żyję. Nie żebym z przyjemnością zaglądał w tą czarną dziurę, ale zawsze mimochodem się zerka i nigdy z tego powodu nic się nie przelało ani nie wylało. Kot zawsze wyprowadzony we właściwym czasie
|
|