|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Miejsca Przyjazne Kamperowiczom - Warszawiacy pomożecie
BaWa - 2020-05-12, 23:54 Temat postu: Warszawiacy pomożecie Mam szkolenie w Hotelu "P" na ul Puławskiej ,gdzie by można w pobliżu przenocować kamperem bo będziemy przejazdem i chętnie bym gdzieś przycupneła w okolicy . Z góry dziękuję za pomoc
dziwaczek - 2020-05-13, 08:15
Który Hotel - Puławska jest długa ?
Jeżeli to ten na Ursynowie "Puławska Residence" w okolicy Poleczki to może zapytaj w Hotelu mają przecież parking, albo na okolicznym osiedlu lub zaraz przy lotnisku - z boku przy wylotówce - tam nocują busy są podjazdy.
Pawcio - 2020-05-13, 08:19
BaWa, od nas jest 50 km, ale gdyby to nie był problem zapraszamy
BaWa - 2020-05-13, 08:54
dziwaczek napisał/a: | Który Hotel - Puławska jest długa ?
Jeżeli to ten na Ursynowie "Puławska Residence" w okolicy Poleczki to może zapytaj w Hotelu. |
tak ten hotel -napisałam tylko pierwszą literę bo nie chciałam aby było uznane za jakąś reklamę. Na parkingu hotelowym raczej nie chcę choćby ze względu na to,że oni proponują nocleg u siebie.
dziwaczek napisał/a: | z boku przy wylotówce - tam nocują busy są podjazdy. |
to dla blondynki zbyt ogólne
BaWa - 2020-05-13, 08:55
Pawcio napisał/a: | BaWa, od nas jest 50 km, ale gdyby to nie był problem zapraszamy |
Dziękuję za zaproszenie, nie byłam jeszcze u Was więc pewnie kiedyś zawitam
Gewehr - 2020-05-13, 09:13
Praktycznie po drugiej stronie Puławskiej. Masz wyścigi konne. Możesz spróbować tam się kimnąć, a przy okazji zobaczyć praktycznie niezmieniony klimat z lat 30 Spróbuj pogadać o noclegu z ochroną na bramie os strony al. Wyścigowej. Bramy która jest najbliższej Puławskiej. Jak już wiedziecie, to można bezkarnie zwiedzać całość
BaWa - 2020-05-13, 10:12
dziękuje jest to jakaś wskazówka
Comsio - 2020-05-13, 13:49
Marcin trafnie podpowiedział
StasioiJola - 2020-05-13, 14:01
Przecież do nas macie blisko , a miejsca u nas wystarczająco!!!!
BaWa - 2020-05-13, 14:53
StasioiJola napisał/a: | Przecież do nas macie blisko , a miejsca u nas wystarczająco!!!! |
Jak bym do Was zajechała to raczej bym już nie dotarła do Warszawy hihihiih chyba, że w drodze powrotnej
dziwaczek - 2020-05-13, 16:50
U nas też jest miejsce na nocleg (miedzy S8 a A2) 45 km od WWA) na Grodzisk Maz..
Tu masz te miejsca przy lotnisku (nawet busy widac na google streat) Wirażowa 29 https://goo.gl/maps/Nj32xXQe5C9W6u438
kimtop - 2020-05-13, 19:48
BaWa napisał/a: | że w drodze powrotnej |
W drodze powrotnej to do nas
SlawekEwa - 2020-05-13, 21:24
kimtop napisał/a: | W drodze powrotnej |
No to Basia z Jarkiem tydzień będą wracać
Bajaga - 2020-05-14, 00:18
BaWa napisał/a: | Pawcio napisał/a: | BaWa, od nas jest 50 km, ale gdyby to nie był problem zapraszamy |
Dziękuję za zaproszenie, nie byłam jeszcze u Was więc pewnie kiedyś zawitam |
Okolice Puławskiej są bardzo mało interesujące (to jedna z najbrzydszych ulic m.st. Wawy) Proponuję załatwić sprawy i spadać stamtąd w jakiekolwiek milsze miejsce.
joko - 2020-05-14, 08:50
Najbezpieczniejsza miejscówka w Wawie i miejsce o wiele milsze jak Puławska jest na końcu Nowogrodzkiej , przy samym wylocie na Koszykową i Raszyńską. Jest tam sporo miejsca parkingowego i bardzo często widuje się tam kampery z dużymi antenami satelitarnymi na dachu , oraz kamperki na blaszaku, chyba z jakiegoś klubu karawaningowego , bo wszystkie jednakowe , srebrne z niebieskim paskiem po boku.
Miejsce super bezpieczne bo zazwyczaj jest tam dużo patroli policji.
W okolicy jest chyba jakiś dom publiczny , albo dom schadzek, bo nocami często kursują tam drogie limuzyny , jedna za drugą, ale generalnie jest cisza i spokój
Tam jest chyba nawet jakiś stellplatz, ale nie wiem czy jest woda i prąd.
O widać to nawet na Street View, że stoi tam kilka kamperków , niektóre mają anteny pootwierane, więc raczej stoją na dłużej .
Banan - 2020-05-14, 09:09
joko napisał/a: | Najbezpieczniejsza miejscówka w Wawie |
No rypłem ze śmiechu, browarek za twórczość
Comsio - 2020-05-14, 09:16
Piękna i bezpieczna, z pieknym widokiem naS2(tylko teraz,puzniej będą śmigać auta) miejscówka.
moskit - 2020-05-14, 13:56
joko napisał/a: | Najbezpieczniejsza miejscówka w Wawie i miejsce o wiele milsze jak Puławska jest na końcu Nowogrodzkiej , przy samym wylocie na Koszykową i Raszyńską. Jest tam sporo miejsca parkingowego i bardzo często widuje się tam kampery z dużymi antenami satelitarnymi na dachu , oraz kamperki na blaszaku, chyba z jakiegoś klubu karawaningowego , bo wszystkie jednakowe , srebrne z niebieskim paskiem po boku.
Miejsce super bezpieczne bo zazwyczaj jest tam dużo patroli policji.
W okolicy jest chyba jakiś dom publiczny , albo dom schadzek, bo nocami często kursują tam drogie limuzyny , jedna za drugą, ale generalnie jest cisza i spokój
Tam jest chyba nawet jakiś stellplatz, ale nie wiem czy jest woda i prąd.
O widać to nawet na Street View, że stoi tam kilka kamperków , niektóre mają anteny pootwierane, więc raczej stoją na dłużej . |
Najważniejsze że jest gdzie i na kogo KOTA OPRÓŻNIĆ
Argo - 2020-05-14, 13:57
Geodetów 28B, 05-500 Mysiadło. Duży darmowy parking 15 minut autobusem do Hotelu.
BaWa - 2020-05-15, 10:24
moskit napisał/a: |
Najważniejsze że jest gdzie i na kogo KOTA OPRÓŻNIĆ |
Raczej na tym mi nie zależy
BaWa - 2020-05-15, 10:29
Argo napisał/a: | Geodetów 28B, 05-500 Mysiadło. Duży darmowy parking 15 minut autobusem do Hotelu. |
dziękuję
moskit - 2020-05-15, 11:12
BaWa napisał/a: | moskit napisał/a: |
Najważniejsze że jest gdzie i na kogo KOTA OPRÓŻNIĆ |
Raczej na tym mi nie zależy |
Tutaj odniosłem się do stellplatz Nowogrodzka
janko - 2020-05-17, 17:23
Widziałem dzisiaj w TV, tych kamperowców na pl. Zamkowym, jak prowadzili dyskusję przy pomocy rąk z zebranymi tam ludźmi.
|
|