| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Po Polsce - Kampervanem nad J. Czorsztynskie
janekorka - 2020-05-19, 18:26 Temat postu: Kampervanem nad J. Czorsztynskie Witam.
W niedzielę z synem pojechaliśmy naszym kampervanem nad J. Czorsztynskie. Po obiadku pojeździliśmy trochę na rowerach, potem po kajakowalismy na naszych dmuchanych kajakach. Pogoda dopisała. Poniżej filmik z naszego jednodniowego pobytu. Kampervan świetnie się spisuje na takie krótkie wypady.
https://youtu.be/BKyWDKqVa9U
Pawcio - 2020-05-19, 21:08
Fajnie
Ale gdybyś tutaj opis wyjazdu wrzucił z fotkami zapewne ciekawymi byłoby jeszcze fajniej
janekorka - 2020-05-19, 21:56
Pawcio, postaram się następnym razem. Problemem jest to, że większość nagrywam i musiałbym z filmu robić zdjęcia. Ja jestem wielbicielem ruchomego obrazu. Robiąc filmik dla siebie na pamiątkę łatwiej jest mi wrzucić go na YouTube i przesłać link. Ja osobiście lubię oglądać filmiki innych bo dużo więcej się dowiaduje o tych osobach i miejscach, które zwiedzają. Dla mnie radość syna z pierwszego samodzielnego plywania kajakiem bezcenna, sorki żadne zdjęcie tego nie odda. Oczywiście, można zadać pytanie po co taki filmik ludziom pokazywać, ale podzieliłem się trochę swoim szczęściem.
Pawcio, gdy oglądam zdjęcia, szczególnie te sprzed parunastu lub więcej lat, to już nie zawsze potrafię odszukać w pamięci emocje, wrażenia z daną sytuacją związane. Natomiast filmik dużo więcej mi mówi. Złoty środek będzie pewnie taki: filmiki robić dla siebie a na forum fotorelację 😁
Pozdrawiam
Pawcio - 2020-05-19, 23:09
Jeśli chcesz doświadczyć emocji innych użytkowników forum w reakcji na twoją wyprawę zamieścisz relację, jeśli potrzebujesz linku pozycjonującego zamieścisz odnośnik. Ale prawdę prawisz o złotym środku.. tylko komu by się chciało
|
|